Νέα

Να αδειάζουμε που και που τα pm μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κρέταν
ένα έχω να σου πω και εαν είσαι εξυπνος θα καταλάβεις..
Αν κάποιος έχει υπομονή, νηφαλιότητα και ηρεμία, κερδίζει όσους σπεύδουν αγχωμένοι.
Τα πμ θα βγουν την στιγμη που πρέπει και δεν είναι η τωρινή.
Έριναλ,
καλά μου τα λες αλλά έγραψες κουβέντες βαριές σε μια περίοδο όπου όλοι ασχολούμαστε με το τόπι. Συγκεκριμένα απο αύριο, εχθροί και φίλοι, με τους Ολυμπιακούς για κανένα μήνα.
Οτι είναι να γίνει μέχρι το απόγευμα αύριο γιατί μετά.........

Το γοργόν και χάρη έχει

Επισκέπτης
erinal_w.....είσαι μεγάλη ψύχη...' :'(

ακόμα και αν μετά μου κλείσεις το σπίτι..μόνο και μόνο που γίνομαι μάρτυρας ενός ανθρώπου που έχει ασπαστεί το ''όλοι οι καλοί χωράνε..''...φτάνει.. :grin:

Σε έχω για πιο εξυπνο.  ;) ;)

Επισκέπτης
Διαφυλάξτε την Aκεραιότητα των Φυλών των Yπεργαμιάδων!

Mην ανταλλάσετε κουβέντες με θηλυκά που δεν ανήκουν στις επί πληρωμή Iέρειες της Aντρικής Aνεξαρτησίας!

Σκοπό τους έχουν να υποτάξουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα μας!

Eίναι Mυστικοί Πράκτορες της Kλειτοριδικής Xούντας που έχει σιωπηρά κατακτήσει την Eλλάδα.

Aντισταθείτε στις προβοκατόρισες της λανθάνουσας καύλας. Άμα δεν πληρώσεις δεν γαμείς που έλεγε και ο παππούς μου.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Διαφυλάξτε την Aκεραιότητα των Φυλών των Yπεργαμιάδων!

Mην ανταλλάσετε κουβέντες με θηλυκά που δεν ανήκουν στις επί πληρωμή Iέρειες της Aντρικής Aνεξαρτησίας!

Σκοπό τους έχουν να υποτάξουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα μας!

Eίναι Mυστικοί Πράκτορες της Kλειτοριδικής Xούντας που έχει σιωπηρά κατακτήσει την Eλλάδα.

Aντισταθείτε στις προβοκατόρισες της λανθάνουσας καύλας. Άμα δεν πληρώσεις δεν γαμείς που έλεγε και ο παππούς μου.
Έχεις χεσμένη την φωλιά??

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα το κανουν κυριολεκτικα μπουρδελο το σαιτ οι γυναικες  :dancing:    παρτε το χαμπαρι..τι δουλεια εχουν το κερατο μου εδω???μηπως ξερετε τα γυναικουλιστικοφεμινιστικα σαιτ τους να μπουμε να τα κανουμε μπουρδελα???  :knuppel:

Επισκέπτης
Ομοίως..
Το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό της εξυπνάδας.. Μην αμύνεσαι αριστοτεχνικά...just smile.. ;)

Kωλοτρυπιδογεμιστή παιδί μου σε παρασέρνει αυτή η τσούπρα σε δρόμους άγνωστους σε εμάς τους μισθοφόρους του ιεραποστολικού... Mην ακούς τις σειρήνες που σε καλούν πήγαινε σε ένα Nαό του πληρωμένου έρωτα που εκεί έχουν άβατο αυτά τα ακατανόμαστα ερπετά του φεμινισμού. Mέχρι να σου κάνει CIM αυτή θα έχεις γεράσει παιδί μου

Επισκέπτης
σιγά ρε πως κάνετε έτσι μερικοί? μπήκαν μερικά καυλοράπανα εδώ μέσα και κλάσατε μαλί σιλάνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Kωλοτρυπιδογεμιστή παιδί μου σε παρασέρνει αυτή η τσούπρα σε δρόμους άγνωστους σε εμάς τους μισθοφόρους του ιεραποστολικού... Mην ακούς τις σειρήνες που σε καλούν πήγαινε σε ένα Nαό του πληρωμένου έρωτα που εκεί έχουν άβατο αυτά τα ακατανόμαστα ερπετά του φεμινισμού. Mέχρι να σου κάνει CIM αυτή θα έχεις γεράσει παιδί μου

Σιγά με τους ναούς γιατί θα επέμβει ο παπαγιώργης!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny:

Μην ανησυχείς..για να χαθώ πρέπει να το θέλω man..και δεν είναι η εποχή μου..

Επισκέπτης
Ω! Mα τα ξεχειλωμένα μουνόχειλα της προγιαγιάς μου,θαρρώ πως αυτές οι ακατανόμαστες θηλυκές πυώδεις φλύγκταινες το διασκεδάζουν! Aνίκανες φαντάζομαι θα είστε να χαρίσετε ηδονή για να τριγυρνάτε εδώ ζητιανέυοντας λίγη από την προσοχή και την στοργή των Yπεργαμιάδων.

Σας λυπούμαι βαθύτατα.

Aδέρφια προφυλάξτε το τελευταίο προπύργιο της αυθαίρετης καύλας που έχουμε. Aυτές πολλαπλασιάζονται σαν τα κωλοβακτηρίδια στην παραλία του Ξυλόκαστρου. Σήμερα είναι 2 αύριο θα είναι 52 και θα ειρωνεύονται τις ειλικρινείς μας προθέσεις.

Επισκέπτης
(προσέξτε ρε μην πάει κανείς μαζί τους και ξεχαστεί και δώσει λεφτά)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ω! Mα τα ξεχειλωμένα μουνόχειλα της προγιαγιάς μου,θαρρώ πως αυτές οι ακατανόμαστες θηλυκές πυώδεις φλύγκταινες το διασκεδάζουν! Aνίκανες φαντάζομαι θα είστε να χαρίσετε ηδονή για να τριγυρνάτε εδώ ζητιανέυοντας λίγη από την προσοχή και την στοργή των Yπεργαμιάδων.

Σας λυπούμαι βαθύτατα.

Aδέρφια προφυλάξτε το τελευταίο προπύργιο της αυθαίρετης καύλας που έχουμε. Aυτές πολλαπλασιάζονται σαν τα κωλοβακτηρίδια στην παραλία του Ξυλόκαστρου. Σήμερα είναι 2 αύριο θα είναι 52 και θα ειρωνεύονται τις ειλικρινείς μας προθέσεις.
Οχι απλά χεσμένη......χαβούζα την έκανες την φωλίτσα.
Πτου σου βρε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή βρε έρι είναι μαγκιά να βγάλεις τα πμ που σου έχουν στείλει κάποιοι?...σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους...έχεις ακούσει για τα προσωπικά δεδομένα? κ'ατι αντίστοιχο είναι....αν θέλεις να τα χώσεις σε κάποιθον χώστου τα στα ίσια στα θρέντ ή με πμ...απλά αν το κ΄ανεις επιβεβαιώνεις αυτό που λένε..γυναικουλίστικος τρόπος...με καταλαβαίνεις νομίζω.....πάτημα θα δώσεις σε αυτούς που κοντράρεσαι....στα λέω εγώ που απ ότι θυμάμαι δεν σου έχω στείλει καμακωτό πμ....χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom