Επισκέπτης
κακά τα ψέματα έχουν μαζευτεί εδώ μέσα πολλοί κατά φαντασίαν γαμήκοι.
Και μερικοί που είμαι σίγουρη ότι είναι μάγκες και παλικάρια σωστά. Αυτά τα πμ δεν τα βγάζω..χεχεχε
κακά τα ψέματα έχουν μαζευτεί εδώ μέσα πολλοί κατά φαντασίαν γαμήκοι.
Βγαλτα στη φορα.μπορω να συνδραμω παντως οποτε θες.....χεχεχεχεχε
ειδικα με αυτους που 1) κανουν τις κοτες στο φορουμ και στα πριβε δινουν συγχαρητηρια 2) κανουν τους νταηδες στο φορουμ και στα πριβε ανακοινωνουν οτι "οχι βρε εγω δεν τα εννοω ετσι...ολοι τους καμμενοι ειναι μωρε μην ακους...."
Και αυτή η μαγκιά που βγάζετε πολλές στο νετ, φαντάζομαι οτι στην πραγματικότητα θα είστε σαν τις κατινούλες που πάνε με τον άντρα τους στο γήπεδο και τρώνε δίπλα του πασατέμπο και μόκο
"Πασατέμπο και μόκο" Φοβερός τίτλος για ταινία. Xωρίς πλάκα.
Ντάρκ στον αντρα που γουστάρω τα δίνω όλα, αν αυτό σε ενοχλεί ξύδι.
Στους άλλους κόβω λαρύγγι..
εσύ μου έχεις στείλλει κανενα πμ;
Κι αμ δε.αρχίστε το φτύσιμο.
Η πολυλογία, και εν προκειμένω η πολυγραφία, βλάπτει.
Στοιχεία τώρα στον λαό ειδάλλως τον μπούλο
erinal_w.....είσαι μεγάλη ψύχη...' :'(Ασσφίλερ αν θες να μου στείλεις καμακο πμ στείλε ποτέ δεν ξέρει, εγώ δεν διώχνω κανέναν απο τα πμ μου είμαι τόσο μα τόσο ευγενική.
Έλα μωρέ Dark έχουνε μπει εδώ μέσα και σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα στις φυλές των γαμιάδων.Δεν μας φτάνουν τα οπαδικά έχουμε και κλειτοριδάκια να κουτσουλάνε εδώ και εκεί.Mπροστά στο computer βραδιάτικα φαντάσου τι "μουνάρες" είναι. Πέρα από αυτό η πιθανότητα μία όμορφη μουνάρα να ξημεροβραδιάζεται μπροστά στον υπολογιστή και να ξέρει να ελίσσεται και μέσα σε threads κλπ. είναι 1 : 100000