Νέα

Να αδειάζουμε που και που τα pm μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μπορω να συνδραμω παντως οποτε θες.....χεχεχεχεχε
ειδικα με αυτους που 1) κανουν τις κοτες στο φορουμ και στα πριβε δινουν συγχαρητηρια 2) κανουν τους νταηδες στο φορουμ και στα πριβε ανακοινωνουν οτι "οχι βρε εγω δεν τα εννοω ετσι...ολοι τους καμμενοι ειναι μωρε μην ακους...." :2funny:
Βγαλτα στη φορα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δε ριβεντζ οφ δε σιθ... δε γουμεν εμπαιαρ στραικς μπακ...

Επισκέπτης
"Πασατέμπο και μόκο" Φοβερός τίτλος για ταινία. Xωρίς πλάκα.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ουσττττ....εξω οι γιδες απο το φορουμ... :birdman:

Επισκέπτης
Και αυτή η μαγκιά που βγάζετε πολλές στο νετ, φαντάζομαι οτι στην πραγματικότητα θα είστε σαν τις κατινούλες που πάνε με τον άντρα τους στο γήπεδο και τρώνε δίπλα του πασατέμπο και μόκο

Ντάρκ στον αντρα που γουστάρω τα δίνω όλα, αν αυτό σε ενοχλεί ξύδι.
Στους άλλους κόβω λαρύγγι..
εσύ μου έχεις στείλλει κανενα πμ;

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
"Πασατέμπο και μόκο" Φοβερός τίτλος για ταινία. Xωρίς πλάκα.

Ναι ρε. Δεν έχεις δει στο γήπεδο, που κάθονται δίπλα μαζεμένες, ο άντρας σηκώνεται και τα χώνει χαχαχχα και η άλλη κάθεται δίπλα, τρώει το σάμαλι της ή το ξηρό καρπό και κοιτάει γύρω γύρω;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η πολυλογία, και εν προκειμένω η πολυγραφία, βλάπτει.
Στοιχεία τώρα στον λαό ειδάλλως τον μπούλο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοβεις λαρυγγι? τςςς κ η εριναλ στο ρολο του νταρθ βειντερ :P

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ντάρκ στον αντρα που γουστάρω τα δίνω όλα, αν αυτό σε ενοχλεί ξύδι.
Στους άλλους κόβω λαρύγγι..
εσύ μου έχεις στείλλει κανενα πμ;

Όχι κουκλάρα μου δεν σου έχω στείλει. Πρόσεχε μην κοπείς χαχαχ και την γλυτωσουνε

Επισκέπτης
Έλα μωρέ Dark έχουνε μπει εδώ μέσα και σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα στις φυλές των γαμιάδων.Δεν μας φτάνουν τα οπαδικά έχουμε και κλειτοριδάκια να κουτσουλάνε εδώ και εκεί.Mπροστά στο computer βραδιάτικα φαντάσου τι "μουνάρες" είναι. Πέρα από αυτό η πιθανότητα μία όμορφη μουνάρα να ξημεροβραδιάζεται μπροστά στον υπολογιστή και να ξέρει να ελίσσεται και μέσα σε threads κλπ. είναι 1 : 100000

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Bαλτε τα πμ τωρα!να γινει χαμός!ο χατζηστεφάνου να μας λειπει!χαχαχα

Επισκέπτης
Η πολυλογία, και εν προκειμένω η πολυγραφία, βλάπτει.
Στοιχεία τώρα στον λαό ειδάλλως τον μπούλο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κρέταν
ένα έχω να σου πω και εαν είσαι εξυπνος θα καταλάβεις..
Αν κάποιος έχει υπομονή, νηφαλιότητα και ηρεμία, κερδίζει όσους σπεύδουν αγχωμένοι.
Τα πμ θα βγουν την στιγμη που πρέπει και δεν είναι η τωρινή.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ασσφίλερ αν θες να μου στείλεις καμακο πμ στείλε ποτέ δεν ξέρει, εγώ δεν διώχνω κανέναν απο τα πμ μου είμαι τόσο μα τόσο ευγενική.
erinal_w.....είσαι μεγάλη ψύχη...' :'(

ακόμα και αν μετά μου κλείσεις το σπίτι..μόνο και μόνο που γίνομαι μάρτυρας ενός ανθρώπου που έχει ασπαστεί το ''όλοι οι καλοί χωράνε..''...φτάνει.. :grin:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Έλα μωρέ Dark έχουνε μπει εδώ μέσα και σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα στις φυλές των γαμιάδων.Δεν μας φτάνουν τα οπαδικά έχουμε και κλειτοριδάκια να κουτσουλάνε εδώ και εκεί.Mπροστά στο computer βραδιάτικα φαντάσου τι "μουνάρες" είναι. Πέρα από αυτό η πιθανότητα μία όμορφη μουνάρα να ξημεροβραδιάζεται μπροστά στον υπολογιστή και να ξέρει να ελίσσεται και μέσα σε threads κλπ. είναι 1 : 100000

χαχαχχαχαχ δεν είναι αυτό. Είναι το Κατηγορώ την Κενωνία την άτιμη την πυτάνα χαχαχαχαχχα καλή ώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom