Νέα

Mr Μουνόδουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οτι περπαταει και φοραει φουστα!!!!!!!!! 
Και ποιοs σου ειπε  οτι εκει μεσα εκτοs απο τουs εκλεκτικουs αντρεs δεν υπαρχουν σχεδον κατ αποκλειστικοτητα εκλεκτικεs γυναικεs???????...γιατι  για ...μπαζα  ε   δεν νομιζω οτι τα εχουνε και φορα παρτιδα  για βιτρινα δλδ
διαφωνω...και διαφωνουν ευτυχως και αλλοι....

και φυσικα υπαρχουν εκλεκτικες γυναικες εκει μεσα...απλα θεωρω οτι ειναι λιγοτερες λογω του οτι γεμισαμε πουτανακια που θα καθονταν στον καθενα γ μια θεση σε πανελ....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ρε παιδια...το οτι ειναι δουλεια σου να εισαι αναμεσα σε ωραιες γυναικες δεν εχει να κανει με την σεξουαλικοτητα σου..δλδ αν δε πηδας οτι βρεθει εισαι γκευ!οχι εκλεκτικος πχ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι θεος!!!!!!!το σκεφτηκα κ γω να το βαλω κ μετα το ξεχασα!!!!!
no problem...you re not so bad i think....

δεν μπορεις να εισαι ΠΑΝΤΑ εκλεκτικος.

you don't want to try me.
ασε που σε βαριεμαι τετοια ωρα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν μπορεις να εισαι ΠΑΝΤΑ εκλεκτικος.

και ομως!!!καποιοι αντρες εχουν την δυνατοτητα να ειναι παντα εκλεκτικοι!!
και ξερεις γιατι;
γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
[quote author=avatar link=topic=60048.msg1124636#msg1124636 date=124342463

[/quote]
δεν το νομιζω.... :rolleyes:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
και ξερεις γιατι;
γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ! τόσο απλό είναι! όλα τ άλλα είναι παπαριές, αμπελοφιλοσοφίες και παρηγοριά στον άρρωστο! Φεύγω τώρα, θα σε κράξω το απόγευμα!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
και ξερεις γιατι;
γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Ναι σωστα μπορουν οσοι ειναι μοντελα σε εμφανιση και λεφταδες. αυτοι μπορουν σιγουρα.
οσο για τους υπολοιπους οσο μπορειτε να μας πειτε οτι και εσεις εχετε αρχιδια αναμεσα στα ποδια σας τοσο μπορουν και αυτοι να ειναι παντα εκλεκτικοι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ! τόσο απλό είναι! όλα τ άλλα είναι παπαριές, αμπελοφιλοσοφίες και παρηγοριά στον άρρωστο! Φεύγω τώρα, θα σε κράξω το απόγευμα!
Ναι σωστα μπορουν οσοι ειναι μοντελα σε εμφανιση και λεφταδες. αυτοι μπορουν σιγουρα.
οσο μπορειτε να μας πειτε οτι και εσεις εχετε αρχιδια αναμεσα στα ποδια σας.
οτι σας συμφερει παιδια...
σιγα μη φερω αντιρρηση...
ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
οτι σας συμφερει παιδια...
σιγα μη φερω αντιρρηση...
ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε....

ετσι ειναι χρονια τωρα.
και το λενε ολοι οι νοημονες ανθρωποι,(δε συγκαταλεγεσαι)
παω για υπνο.
later.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
και ξερεις γιατι;
γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Έχω 26χρονο φιλαράκι, φτωχόπαιδο, 1,93 ύψος, εκ του φυσικού του γεροδεμένος και μπρατσαράς (όχι στο αντιαισθητικό στυλ των φουσκωτών), με πρόσωπο που "γράφει". Δεν είναι μουνόδουλος για τον απλούστατο λόγο ότι όλη μέρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί του την ψιλοπέφτουν γυναίκες. Το συνηθισμένο του είναι τα "πολλαπλά" ραντεβού (να γαμεί άλλη το απόγευμα, άλλη το βράδυ κ.λ.π.).

Ποια είναι η γνώμη του για τις γυναίκες; Η χείριστη! "ρε μαλάκα" μου λέει "ξέρεις πώς με βλέπουν οι γυναίκες; Σαν κρέας! Πέφτουν πάνω μου σα λυσασμένες, μου κατεβάζουν τρελαμένες το φερμουάρ να πάρουν το λούτσο μου στο στόμα τους!"

Το παράπονο του συγκεκριμένου άντρα είναι όχι ότι δεν βρίσκει μουνί να γαμήσει αλλά ότι οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες γαμιέται τον βλέπουν απλά σαν κρέας και όχι σαν άνθρωπο! Ότι παρ' όλες τις εκατοντάδες γυναίκες που έχει μαμήσει τα τελευταία χρόνια δεν έχει βρει μία να τον αγαπήσει αληθινά (και αν σου κάτσει και αρχίσουν να σούρχονται πολλές γυναίκες πάνω σου τότε αποκτάς τέτοια εμπειρία που ψυχολογείς από τα 5 πρώτα λεπτά τι ακριβώς θέλει η κάθε γυναίκα που έρχεται κοντά σου!)  

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έχω 26χρονο φιλαράκι, 1,93 ύψος, πλαταράς, εκ του φυσικού του γεροδεμένος και μπρατσαράς (όχι στο αντιαισθητικό στυλ των φουσκωτών), με πρόσωπο που "γράφει". Δεν είναι μουνόδουλος για τον απλούστατο λόγο ότι όλη μέρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί του την ψιλοπέφτουν γυναίκες. Το συνηθισμένο του είναι τα "πολλαπλά" ραντεβού (να γαμεί άλλη το απόγευμα, άλλη το βράδυ κ.λ.π.).

Ποια είναι η γνώμη του για τις γυναίκες; Η χείριστη! "ρε μαλάκα" μου λέει "ξέρεις πώς με βλέπουν οι γυναίκες; Σαν κρέας! Πέφτουν πάνω μου σα λυσασμένες, μου κατεβάζουν τρελαμένες το φερμουάρ να πάρουν το λούτσο μου στο στόμα τους!"

Το παράπονο του συγκεκριμένου άντρα είναι όχι ότι δεν βρίσκει μουνί να γαμήσει αλλά ότι οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες γαμιέται τον βλέπουν απλά σαν κρέας και όχι σαν άνθρωπο! Ότι παρ' όλες τις εκατοντάδες γυναίκες που έχει μαμήσει τα τελευταία χρόνια δεν έχει βρει μία να τον αγαπήσει αληθινά (και αν σου κάτσει και αρχίσουν να σούρχονται πολλές γυναίκες πάνω σου τότε αποκτάς τέτοια εμπειρία που ψυχολογείς από τα 5 πρώτα λεπτά τι ακριβώς θέλει η κάθε γυναίκα που έρχεται κοντά σου!)  
αυτο ακριβως ηταν το ποιντ μου οταν ελεγα εκλεκτικος..
να γαμησεις θα βρεις...
για το κατι παραπανω ποσοι μπορουν?!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τι να υποτιμάω βρε λουκρητία?
Ο αρναούτογλου γαμάει τα καλύτερα μουνιά?
μπες σε ένα στούντιο και δες τι γαμείς με 50 ευρώ.
Ή μήπως αυτή η κοντοπίθαρη στο πρωινό του μεγκα είναι το καλύτερο μουνί?
Ή μήπως η Θρασκιά είναι το καλύτερο μουνί???
Εδώ μέσα κάποιοι έχουν πάει με πολύ περισσότερες και με πολύ καλύτερες.
Και δεν χάνουν χρόνο και χρήμα.
Μουνόδουλος του κερατά που μιλάει σαν γκόμενα είναι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι να υποτιμάω βρε λουκρητία?
Ή μήπως αυτή η κοντοπίθαρη στο πρωινό του μεγκα είναι το καλύτερο μουνί?
Ή ήπως η Θρασκιά είναι το καλύτερο μουνί???
Μουνόδουλος του κερατά που μιλάει σαν γκόμενα είναι.
1.η ξανθια μπορει να ειναι ηλιθια αλλα ειναι ομορφη...ξερεις (γ να μιλησω κ λιγο χυδαια)ποσοι απο δ μεσα κ απο κει εξω τηνπαιζουν γ την μπουλε;;
2.η θρασκια ειναι αξιοπρεπεστατη παρουσια...μετραει...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
1.η ξανθια μπορει να ειναι ηλιθια αλλα ειναι ομορφη...ξερεις (γ να μιλησω κ λιγο χυδαια)ποσοι απο δ μεσα κ απο κει εξω τηνπαιζουν γ την μπουλε;;
2.η θρασκια ειναι αξιοπρεπεστατη παρουσια...μετραει...
Η μπουλέ όμορφη???
Υπάρχει ένας έστω ένας που να του αρέσει αυτό το ξέπλυμα???
Αν ναι, σόρρυ αλλά μπορεί να του αρέσει και η οποιαδήποτε κατίνα.
Για την αξιοπρέπεια της Θρασκιά συμφωνώ αλλά δεν έχει να πει ότι είναι το καλύτερο μουνί.
Δες φωτό από σίτυ τουρ να δεις τι γκόμενες παίζουν και άμα η Θρασκιά εμφανισιακά έχει σχέση.
(Δεν σου λέω να πας σε στούντιο γιατί δεν μπορείς)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
[size=14pt]Αρναούτογλου=Ο Μουνόδουλος[/size]τελεία και παύλα.
Άμα αυτοί είναι άντρες τότε [size=14pt]ΓΑΜΑΤΑ (ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)[/size]

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Φίλε μου εδώ πιστεύω ότι είσαι λάθος.

Δεν κάνει γκομεναρά κάποιον το ότι πήδηξε επί πληρωμή μία τοπ μόντελ σε στούντιο...

Δεν είναι κατόρθωμα κάτι που και ο μεγαλύτερος μπιρτζιχλέμπουρας μπορεί να το κάνει, αν έχει 50 Ευρώ.....

Σημασία έχει τι πηδάς έξω, στην πραγματική ζωή. Αν και ακόμη και εκεί έχω ενστάσεις (μπορεί π.χ. και σε αυτή την περίπτωση να είσαι και πάλι μιρτζιχλέμπουρας και να σε πηδάνε αρκετές γκόμενες, απλά επειδή είσαι υποδιευθυντής του τοπικού ταμιευτηρίου, τα κριτήρια των γυναικών για να γαμηθούν με κάποιον είναι πολλές φορές τραγικά...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom