σου μιλάω εκ πείραςτα παραλες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr Μουνόδουλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 290
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και γω...φυσικα κ δε λεω οτι δεν υσχιει αυτο που λες..σου μιλάω εκ πείρας
αλλα φυσικα υπαρχουν κ πολλοι που πατανε στα ποδια τους..
ασε που πιστευω οτι πρεπει να το εχεις και λιγο...
αμα το εχεις μεσα σου οτι επαγγελμα κ να κανεις.... :S
μετά τη πτώση πόσες ρυτίδες είχε???Sorry λάθος όχι Κωστας Βουρνάς αλλα Λευτέρης Βουρνάς.Ρε τον πούστη να πηδήξει απο το παράθυρο επειδή είδε στα 50 του μια ρυτίδα!!!Αν βέβαια είναι αλήθεια όσα είπε ο Μπαρκουλης και δεν έπαθε καμια μαλάκινση.
Άλλη μία υποψηφιότητα.
http://[URL unfurl="true"]www.starstore.com/acatalog/george-best-calendar-07.jpg[/img[/URL]]
- Το 1969 εγκατέλειψα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά τις ζωής μου.
(In 1969 I gave up women and alcohol. It was the worst 20 minutes of my life)
- Ξόδεψα τα περισσότερα χρήματά μου σε ποτά, κορίτσια και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα.
(I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered)
[URL unfurl="true"]http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CF%89%CF%81%CF%84%CE%B6_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CF%83%CF%84[/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.starstore.com/acatalog/george-best-calendar-07.jpg[/img[/URL]]
- Το 1969 εγκατέλειψα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά τις ζωής μου.
(In 1969 I gave up women and alcohol. It was the worst 20 minutes of my life)
- Ξόδεψα τα περισσότερα χρήματά μου σε ποτά, κορίτσια και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα.
(I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered)
[URL unfurl="true"]http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CF%89%CF%81%CF%84%CE%B6_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CF%83%CF%84[/URL]
δεν με συγκινει *P
(αλλα ηταν ομορφος λουκριτιτσα χαχα)
αυτός;
Και μένα ΣΚΡΟΥΤΖ μου φάνηκε παράξενο γι'αυτόν τον λόγο ακριβώς.Όμως κι άλλος παλιός και συγκεκριμένα η Μέλπω Ζαρόκωστα που πήρε μήνες μετά ο πατέρας μου έλεγε ότι τον είχε πιάσει η μαλακία και ελεγε στους γνωστούς του ότι θα αυτοκτονήσει επειδή δεν άντεχε να βλέπει το ωραίο του πρόσωπο να φθείρεται.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θεα η μελπω!!!!!!!!Και μένα ΣΚΡΟΥΤΖ μου φάνηκε παράξενο γι'αυτόν τον λόγο ακριβώς.Όμως κι άλλος παλιός και συγκεκριμένα η Μέλπω Ζαρόκωστα που πήρε μήνες μετά ο πατέρας μου έλεγε ότι τον είχε πιάσει η μαλακία και ελεγε στους γνωστούς του ότι θα αυτοκτονήσει επειδή δεν άντεχε να βλέπει το ωραίο του πρόσωπο να φθείρεται.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αυτός δεν είναι μουνόδουλος.Αυτός???
απλά μαλάκας με πτυχίο
αυτός δεν είναι μουνόδουλος.
απλά μαλάκας με πτυχίο
Χωρίς πτυχίο!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
με πτυχίο.... έχει συμβόλαια, CD single, υποψήφιος με υπογραφές.Χωρίς πτυχίο!!!!
όχι απαραίτητα. νομίζω ότι η πιο σωστή έννοια του μουνόδουλο είναι αυτή που πλησιάζει το θύμα παρά τον μαλάκα.Μουνόδουλος και μαλάκας δεν είναι κοντινές έννοιες?
ο μαλάκας δεν είναι μόνο μουνόδουλος, αλλά είναι και "αυτό που είναι" σε όλες τις πτυχές της ζωής του.
ο μουνόδουλος θυσιάζει τα πάντα για ένα μουνι.
ο μαλάκας έχει σαν αποδέκτη των ενεργειών του διάφορα πρόσωπα και εξυπηρετεί πολλές καταστάσεις.
ο μαλάκας είναι πιο γενικό.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πάντως απορώ πώς ο κατέλης, από έναν καθημερινό καθυστερημένο στο αιτωλικό αιτ/νιας, έγινε φίρμα.
φαίνεται ότι συμπληρώνει πολλές ανησυχίες του έλληνα, γι αυτό είναι αυτό που είναι.
ο κατέλης είναι πολύ χαζός για να είναι μουνόδουλος.
μπορεί να είναι και αγάμητος(αλλά να έχει γαμήσει και περισσότερες απ' ότι εγώ)
φαίνεται ότι συμπληρώνει πολλές ανησυχίες του έλληνα, γι αυτό είναι αυτό που είναι.
ο κατέλης είναι πολύ χαζός για να είναι μουνόδουλος.
συμφωνούμε λοιπόν ότι ο μαλάκας είναι η γενική έννοια και ο μουνόδουλος πιο συγκεκριμένη.με πτυχίο.... έχει συμβόλαια, CD single, υποψήφιος με υπογραφές.
όχι απαραίτητα. νομίζω ότι η πιο σωστή έννοια του μουνόδουλο είναι αυτή που πλησιάζει το θύμα παρά τον μαλάκα.
ο μαλάκας δεν είναι μόνο μουνόδουλος, αλλά είναι και "αυτό που είναι" σε όλες τις πτυχές της ζωής του.
ο μουνόδουλος θυσιάζει τα πάντα για ένα μουνι.
ο μαλάκας έχει σαν αποδέκτη των ενεργειών του διάφορα πρόσωπα και εξυπηρετεί πολλές καταστάσεις.
ο μαλάκας είναι πιο γενικό.
Γνώμη μου είναι ότι ο μουνόδουλος είναι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!(με κεφαλαία και φωτεινά).
Ο απλός μαλάκας απλά δεν μπορεί και είναι κατέλης ή κάποιος γραφικός.
Ο πολύ μαλάκας μπορεί να κάνει μαλακίες ασύστολες.
Να τις πληρώνει όχι για να τις γαμεί αλλά για να του λένε πόσο ωραία τα λέει.
50 ευρώ και πολλά τους είναι για ένα καλό στα τέσσερα...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
:o :o :o omg σ' αγαπώ!! Πρώτη φορά το ακούω αυτό από άντρα!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κοίτα αν το δεις και από την άλλη πλευράσυμφωνούμε λοιπόν ότι ο μαλάκας είναι η γενική έννοια και ο μουνόδουλος πιο συγκεκριμένη.
Γνώμη μου είναι ότι ο μουνόδουλος είναι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!(με κεφαλαία και φωτεινά).
Ο απλός μαλάκας απλά δεν μπορεί και είναι κατέλης ή κάποιος γραφικός.
Ο πολύ μαλάκας μπορεί να κάνει μαλακίες ασύστολες.
Να τις πληρώνει όχι για να τις γαμεί αλλά για να του λένε πόσο ωραία τα λέει.
50 ευρώ και πολλά τους είναι για ένα καλό στα τέσσερα...
θα δεις ότι
αυτό που λέμε εμείς μουνόδουλος, αυτές έχουν την "πουτάνα" πηδιέται γιατί γουστάρει να την "γεμίζουν"
ο δικός μας μαλάκας είναι η δικιά τους τσούλα.
έτσι θέλω να πιστεύω ότι σε προηγούμενο ποστ (κάπου στην αρχή)
δεν είναι και τόσο εμφανές από μια γυναίκα να καθορίσει εύκολα τον μουνόδουλο.
ο μουνόδουλος μπορεί να είναι ρομαντικός για μια γυναίκα, ή ιππότης.
ή μια "πουτάνα" να είναι για εμάς η καλύτερη γκόμενα που είχαμε.
τώρα, το μέγεθος του μαλάκα που έχει ένας μουνόδουλος πιστεύω ότι μπορώ να το χωρίσω σε 2 σημεία.
αυτός που δέχετε τις συνέπειες, και αυτός που για ένα μουνί "καταστρέφει" και τους άλλους.
/ /
/ /
μαλάκας ΜΑΛΑΚΑΣ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 58K