Νέα

Mr Μουνόδουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απολυτε , ενας αλλος με νικ αρκανς_τοναταλο
τι ρολο βαραει?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τα παντα τυπε μου
τα παντα ολα
εγω θα ελεγα να γραψουμε και ατομα απτο σαιτ που ειχαν τετοια συμπεριφορα
:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να το πάρουμε σιγά-σιγά γιατί είναι τεράστιο θέμα και πρέπει να καλύψουμε πολλές κατηγορίες.
Λοιπόν αρχίζουμε από ελληνική τηλεόραση:

Γνωστοί

-Μικρούτσικος (lock)
-Αρναούτογλου (lock)
-Λιάτσος

Μαϊντανοί

-Μπάμπης ο εραστής
-Περικλής από ένα reality show (Fame Story ή κάτι τέτοιο)
-Αγαμέμνων (reality show και αυτός)

σκέφτομαι και άλλους... :hmm:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.079
Πόντοι
1.206
ο (πα)παρης απ'την ιλιαδα...εκλεψε την ωραια ελενη κα τα'κανε πουτανα ολα :zfuck:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.672
Πόντοι
5.595
Gia mena einai o Sarkozi...
carla-sarkozy.jpg

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οι επισκεπτες γραφτειτε να μας πειτε τη γνωμη σας.
μη μιλαμε μονο οι ιδιοι και οι ιδιοι...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:kissass: :kissass:

Συνημμένα

• kthmatologio_Mpoumpoukologio.jpg
    kthmatologio_Mpoumpoukologio.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 18

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=60048.0;attach=190071[/img[/URL]]
Πραγμάτικα αυτός είναι ο trend μουνόδουλος. Τα έχει όλα. Εμφάνιση, συμπεριφορά, όταν είναι μαζί μιλάει μόνο η άλλη, τα έχει δώσει όλα, ρισκάρει από τα καραγκιοζιλίκια την πολιτική καριέρα, κυκλοφορεί μονίμως με ένα βλακώδες χαμόγελο, η μπούμπα κάνει τα αντίθετα από αυτά που πρεσβεύει

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Πάρτε και έναν ορισμό καθώς και το επίσημο έμβλημα των μουνόδουλων.

ετοιμολογία: απο την ελληνική λέξη "μουνί" (αιδοίο, ροδέλα, γατάκι, πουτίκα, αυτο-που-σέρνει καράβι, γυναικείο όργανο αναπαραγωγής, ) και την λέξη "δούλος" (σκλάβος, είλωτας, αυτός που σέρνεται)

σημασία: μουνόδουλος είναι ο άντρας (στα λόγια), ο οποίος θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα απ την ζωή του (λεφτά, αμάξι, σπίτι, κότερο, καϊκι, θρησκεία, μπανιέρα, υπολογιστή, τηλεόραση, πολυμηχανήματα, μέχρι και μίξερ για γλυκοπατάτες) και να προδώσει τον οποιονδήποτε (απο καλύτερο του φίλο μέχρι και τον αδερφό του) για την αγάπη μιας γυναίκας. Μουνόδουλο επίσης μπορούμε να πούμε τον άντρα ο οποίος εξαρτάται πλήρως απο μια γυναικεία ύπαρξη και θα έκανε πράξη κάθε της επιθυμία έστω και αν αυτή λείτουργουσε εις βάρος του, η εις τρίτων (βλέπε φίλους, αδέρφια η οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο) Τα άτομα αυτά δρούν χωρίς κανένα βάρος συνείδησης, και το μόνο πράγμα που επιθυμούν είναι να βρίσκονται κοντά στην εκάστοτε γυναικεία ύπαρξη που έχουν επιλέξει απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της (εξ ου και η προέλευση του πρώτου μέρους της λέξης) χωρίς να τους νοιάζει τίποτε άλλο. Πολλοί είναι και αυτοί που φοβούνται πως αν το φαινόμενο της μουνοδουλείας εξαπλωθεί, μπορεί να έχει ώς συνέπεια την άνθιση του μητριαρχικού καθεστώτος.

συνώνυμες λέξεις: μουνάκιας, μουνοκαληνυχτάκιας, μουνίντζα, κάγκουρας, μαλάκας, τρόμπας, κότρος, σκυλάκι,χαζομούνης, αποβλακομούνης, αιδειοείλωτας

τρόπος απόδοσης:
Παράδειγμα 1: Βγαίναμε έξω κάθε μέρα και από τότε που τα έφτιαξε με την Φωφώ, έχω να τον δώ 8 μήνες. τον λές ή δεν τον λες μουνόδουλο;
Παράδειγμα 2: Μισό λεπτό ρε συ, κατευθείαν να με πεις μουνόδουλο. Δεν ήταν παρα 700 ευρουλάκια. Αφού ήθελε το μπουφανάκι το Χριστινάκι μου, να μην της το παιρνα; Θα βρείς άλλα εσύ, (ντρίν ντρον), έλα αγάπη μου, τι; θές στιφάδο; έρχομαι..... Αδερφέ έχω κάτι έκτακτο, τα λέμε, γειά!
Παράδειγμα 3: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΝΌΔΟΥΛΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..........Αλήθεια, τι χρονολογία έχουμε; Χιονίζει έξω; (μήνας αυγουστος του 2017) (Σ.Σ. Θυμηστε μου σε καμια 8 χρονια να αλλαξω την ημερομηνια)
Παράδειγμα 4(τηλέφωνο): Φίλε, δυστυχως δεν γινεται να βγω φέτος, περναω τον μήνα του μέλιτος με το ζουζουνάκι μου (3 Ιανουαρίου). Τι; Μουνόδουλος;
Παράδειγμα 5: Κωστη θα παμε για ποτό?.Δεν γινεται ρε φιλαράκι γιατι αυριο η δικια μου πρεπει να σηκωθει να καθαρισει το σπιτι.Εχω γενικη καθαριότητᨨ¨¨

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πάρτε και έναν ορισμό καθώς και το επίσημο έμβλημα των μουνόδουλων.

ετοιμολογία: απο την ελληνική λέξη "μουνί" (αιδοίο, ροδέλα, γατάκι, πουτίκα, αυτο-που-σέρνει καράβι, γυναικείο όργανο αναπαραγωγής, ) και την λέξη "δούλος" (σκλάβος, είλωτας, αυτός που σέρνεται)

σημασία: μουνόδουλος είναι ο άντρας (στα λόγια), ο οποίος θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα απ την ζωή του (λεφτά, αμάξι, σπίτι, κότερο, καϊκι, θρησκεία, μπανιέρα, υπολογιστή, τηλεόραση, πολυμηχανήματα, μέχρι και μίξερ για γλυκοπατάτες) και να προδώσει τον οποιονδήποτε (απο καλύτερο του φίλο μέχρι και τον αδερφό του) για την αγάπη μιας γυναίκας. Μουνόδουλο επίσης μπορούμε να πούμε τον άντρα ο οποίος εξαρτάται πλήρως απο μια γυναικεία ύπαρξη και θα έκανε πράξη κάθε της επιθυμία έστω και αν αυτή λείτουργουσε εις βάρος του, η εις τρίτων (βλέπε φίλους, αδέρφια η οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο) Τα άτομα αυτά δρούν χωρίς κανένα βάρος συνείδησης, και το μόνο πράγμα που επιθυμούν είναι να βρίσκονται κοντά στην εκάστοτε γυναικεία ύπαρξη που έχουν επιλέξει απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της (εξ ου και η προέλευση του πρώτου μέρους της λέξης) χωρίς να τους νοιάζει τίποτε άλλο. Πολλοί είναι και αυτοί που φοβούνται πως αν το φαινόμενο της μουνοδουλείας εξαπλωθεί, μπορεί να έχει ώς συνέπεια την άνθιση του μητριαρχικού καθεστώτος.

συνώνυμες λέξεις: μουνάκιας, μουνοκαληνυχτάκιας, μουνίντζα, κάγκουρας, μαλάκας, τρόμπας, κότρος, σκυλάκι,χαζομούνης, αποβλακομούνης, αιδειοείλωτας

τρόπος απόδοσης:
Παράδειγμα 1: Βγαίναμε έξω κάθε μέρα και από τότε που τα έφτιαξε με την Φωφώ, έχω να τον δώ 8 μήνες. τον λές ή δεν τον λες μουνόδουλο;
Παράδειγμα 2: Μισό λεπτό ρε συ, κατευθείαν να με πεις μουνόδουλο. Δεν ήταν παρα 700 ευρουλάκια. Αφού ήθελε το μπουφανάκι το Χριστινάκι μου, να μην της το παιρνα; Θα βρείς άλλα εσύ, (ντρίν ντρον), έλα αγάπη μου, τι; θές στιφάδο; έρχομαι..... Αδερφέ έχω κάτι έκτακτο, τα λέμε, γειά!
Παράδειγμα 3: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΝΌΔΟΥΛΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..........Αλήθεια, τι χρονολογία έχουμε; Χιονίζει έξω; (μήνας αυγουστος του 2017) (Σ.Σ. Θυμηστε μου σε καμια 8 χρονια να αλλαξω την ημερομηνια)
Παράδειγμα 4(τηλέφωνο): Φίλε, δυστυχως δεν γινεται να βγω φέτος, περναω τον μήνα του μέλιτος με το ζουζουνάκι μου (3 Ιανουαρίου). Τι; Μουνόδουλος;
Παράδειγμα 5: Κωστη θα παμε για ποτό?.Δεν γινεται ρε φιλαράκι γιατι αυριο η δικια μου πρεπει να σηκωθει να καθαρισει το σπιτι.Εχω γενικη καθαριότητᨨ¨¨

μπραβο μουνιντζα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
.......κι ένα "άσμα" για την περίσταση........!!!!!!!!
........είσαι μουνόδουλος.........!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom