Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Γειά και καλή επιτυχίαΘέλω να δηλώσω ότι για την θέση μου στη λίστα δεν έχω βάλει κανένα μέσο.
Με τον νηματοθετη δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε γεια .
Γειά και καλή επιτυχίαΘέλω να δηλώσω ότι για την θέση μου στη λίστα δεν έχω βάλει κανένα μέσο.
Με τον νηματοθετη δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε γεια .
Λάκη, θυμάσαι εκείνες τις ωραίες εποχές που ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ και παρακαλούσες τη διοίκηση να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και να ΜΠΑΝΑΡΕΙ τον στέκα επειδή ΒΑΔΙΖΕΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;;;Τύποι , ο px75 είναι ο rocky marciano της μαλακίας. Αήττητος. Τιτάνας. Όποια κόντρα είναι για τη 2η θέση .
Σπουδαίος μαλάκας.
Ο Όμηρος της μαλακίας.
Ο Έντσο Φερράρι .
Ανεξάρτητα με την κορυφή όμως και ο Barock δεν είναι μικρός μαλάκας. Δίπλα σε θηρία, μην ξεχνάμε ....
barock ... εδώ που έφθασες λίγο δεν είναι ....
Αδικείται και ο Λάκης φέτος...Λάκη, θυμάσαι εκείνες τις ωραίες εποχές που ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ και παρακαλούσες τη διοίκηση να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και να ΜΠΑΝΑΡΕΙ τον στέκα επειδή ΒΑΔΙΖΕΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;;;
Ε ρε κάτι γέλια......
Είναι τυχερός που δεν έχει αναλάβει ο στέκας να υπενθυμίζει μέσα σε παρένθεση και τα υπόλοιπα κλωνάρια, lakis33,zeljiko,fylobios30 στους αγαπητούς ψηφοφόρους μας (ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ) για ποιόν μιλάμεΑδικείται και ο Λάκης φέτος...
Ε, τον αυτοκτόνησε τελικά το lakis33Αυτός δεν είναι που απειλούσε να αυτοκτονήσει αν έβγαινε πρώτος;
Αυτό που θυμάμαι , είναι ότι με είχαν ενημερώσει , ότι ένας μαλάκας με ψευδώνυμο barock , από αρχές αυγούστου, ασχολούνταν όλη μέρα 24/365 με το διαγωνισμό του στέκα , για να με βγάλει πρώτο σε αυτή τη μαλακία !Λάκη, θυμάσαι
Ε ρε κάτι γέλια......
Πηγούλα ;;; Λινκ ;;;Αυτός δεν είναι που απειλούσε να αυτοκτονήσει αν έβγαινε πρώτος;
ισχύουν αυτάΛάκη, θυμάσαι εκείνες τις ωραίες εποχές που ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ και παρακαλούσες τη διοίκηση να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και να ΜΠΑΝΑΡΕΙ τον στέκα επειδή ΒΑΔΙΖΕΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;;;
Ε ρε κάτι γέλια......
Δεν φτάνει που κάθησε ο άνθρωπος κι έγραψε ένα κατεβατο Νικ, διαμαρτυρεστε κι ολαςΔεν με νοιάζει που ειμαι υποψήφιος για Mr MALAKAS 2022 αλλα ρε πουστη μου γράψε σωστά το username μου, Anemodoura ειναι και οχι Anemondoura.
Όπως το κανελώνει ο κρυφοπούστης δροσερό μέλος πορνλίμπεραλ λες?Εγώ τουλάχιστον δεν κανελώνω το ρυζόγαλο τύπε.
Η διοργανώτρια +?? Αδερφή είναι ο Κυριάκος?? Μωρή Κυριακή?? Εκδηλώσου μωρήΤονυχχχ
Όλα θα τα φτιάξει η διοργανώτρια, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
Το παιδί σου ξέρεις αν είναι δικό σου κι όχι δικό μου και μου το μεγαλώνεις ζάμπα;Η διοργανώτρια +?? Αδερφή είναι ο Κυριάκος?? Μωρή Κυριακή?? Εκδηλώσου μωρή
Μεγάλος μαλακας ο στέκας τυπε, έχει πάρει όμως τον τίτλο του και είναι ικανοποιημένος.
ισχύουν αυτά
Λακαρε seat leon diesel με λιζινγκ δεν έχω οδηγήσει ποτέ! Τα κυβικά σου πρέπει να είναι πολλά για να ανοίξεις διαλογό μαζί μουεσύ ποιά ήσουν τότε μωρή ;;;
κρυφό το κρατάς ;;;