You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr MALAKAS 2022
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Οι 3/4 που προηγούνται είναι υποστηρικτές της τωρινής κυβέρνησης. Άρα ψηφίζονται ομαδικώς από τα αριστερά σκουπίδια, τους ανώμαλους που έχει ξεκωλιάσει ο Κυριος Κυριάκος και τους κλώνους τους.τύπε, αν θες αρκετές ψήφους μαζεμένες, πες κάτι εναντίον της εξαιρετικής κυβέρνησης , της οικονομικής της πολιτικής και της γενικότερης πολιτικής κατάστασης
όλοι μαζί παλιοί και νέοι γαλάζιοι (και γαλαζο πρώην πράσινοι αυριανιστές όπως ο πίξουλας) θα σε ψηφίσουν αμέσως
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΤΡΑΒΕ-ΛΑΚΗ;;
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Με τον poppop είχε εξίσου δυνατό beefΘέλω τελικό px με papaphilips...σα να λέμε Ρονάλντο vs Μέσι...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΣΑ;;;;;;μαλακα τι παραπονιεσαι κιολας?
εχεις σκουπιδιασει ολο το σαιτ και σε ψηφισε 1 μονο
ολοι οι αλλοι που θα στην κερνουσαν λενε ποιος ειναι αυτο ο hellracer? και σε προσπερνανε
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Το αθροισμα των ποσοστων βλεπω ξεπερναει πολυ το 100%, θα φτασει 800+ % στο τελος...
ντοπαρισμενη αναλογικη
ντοπαρισμενη αναλογικη
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.178
- Πόντοι
- 2.606
Νταξει κλαιει και ο χελ όταν ο καημένος τρελακιας 703 που το νικ του είναι παρόμοιο με δύο τρία άλλα, μπήκε μονο γράμματα χωρίς τα χαρακτηριστικά νούμερα, χάνοντας κάθε ελπίδα να κοντραρει στα ίσα τον πιξαρο 75....πάλι ο χοντρός με ποσοστά β.κορεας θα βγει!μαλακα τι παραπονιεσαι κιολας?
εχεις σκουπιδιασει ολο το σαιτ και σε ψηφισε 1 μονο
ολοι οι αλλοι που θα στην κερνουσαν λενε ποιος ειναι αυτος ο hellracer? και σε προσπερνανε
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Τα παράπονα στη διοίκηση και όχι στον νηματοθέτη! Χρειάζονται κάποια edit αλλά δεν μου δίνεται η δυνατότητα.Μπορείς όμως να αναδιαμορφώσεις τη ψήφο.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΣΑ;;;;;;
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ
Μέχρι 8 σύνολο
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αντέχεις στην ιδέα να έπεφτε κάτω η χρονιά χωρίς διαγωνισμό και να μην υπήρχε ούτε φέτος εστεμμένος Μαλάκας???
Ετσι έχουν τα πράγματα με τις ατέλειες τους. Στη τελική ας τον έκανε κάποιος άλλος..Δεν τον πήρα από κανένα και ο Στέκας δεν ασχολείται πια..
Ετσι έχουν τα πράγματα με τις ατέλειες τους. Στη τελική ας τον έκανε κάποιος άλλος..Δεν τον πήρα από κανένα και ο Στέκας δεν ασχολείται πια..
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Είναι μαλάκες τύπε, δεν εκτιμάνε τίποτα, όσο καλές προθέσεις και να χεις.Αντέχεις στην ιδέα να έπεφτε κάτω η χρονιά χωρίς διαγωνισμό και να μην υπήρχε ούτε φέτος εστεμμένος Μαλάκας???
Πήγες κι εσύ να κάνεις το καλό και ε΄κανες μαλακία
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.988
- Πόντοι
- 9.931
Δεν με νοιάζει που ειμαι υποψήφιος για Mr MALAKAS 2022 αλλα ρε πουστη μου γράψε σωστά το username μου, Anemodoura ειναι και οχι Anemondoura.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Είναι λατινόφιλος και έκανε από την ΟνδούραΔεν με νοιάζει που ειμαι υποψήφιος για Mr MALAKAS 2022 αλλα ρε πουστη μου γράψε σωστά το username μου, Anemodoura ειναι και οχι Anemondoura.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Άσε τύπε, δεν τους βάζεις γκρινιάζουν, τους βάζεις και πάλι γκρινιάζουν…Είναι μαλάκες τύπε, δεν εκτιμάνε τίποτα, όσο καλές προθέσεις και να χεις.
Πήγες κι εσύ να κάνεις το καλό και ε΄κανες μαλακία
Τους γράφεις λάθος πάλι μουρμούρα, τους γράφεις σωστά και πάλι δεν το αντέχουν…
Τι να πεις …
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.929
- Πόντοι
- 6.056
Τύποι , ο px75 είναι ο rocky marciano της μαλακίας. Αήττητος. Τιτάνας. Όποια κόντρα είναι για τη 2η θέση .
Σπουδαίος μαλάκας.
Ο Όμηρος της μαλακίας.
Ο Έντσο Φερράρι .
Ανεξάρτητα με την κορυφή όμως και ο Barock δεν είναι μικρός μαλάκας. Δίπλα σε θηρία, μην ξεχνάμε ....
barock ... εδώ που έφθασες λίγο δεν είναι ....
Σπουδαίος μαλάκας.
Ο Όμηρος της μαλακίας.
Ο Έντσο Φερράρι .
Ανεξάρτητα με την κορυφή όμως και ο Barock δεν είναι μικρός μαλάκας. Δίπλα σε θηρία, μην ξεχνάμε ....
barock ... εδώ που έφθασες λίγο δεν είναι ....
Τελευταία τροποποίηση:
Εγω δικε μου είμαι ο πια καλός, με ξέχασες, έγραψα ενα ποστ, μπήκα στην λίστα σωστός κιωραιος.Άσε τύπε, δεν τους βάζεις γκρινιάζουν, τους βάζεις και πάλι γκρινιάζουν…
Τους γράφεις λάθος πάλι μουρμούρα, τους γράφεις σωστά και πάλι δεν το αντέχουν…
Τι να πεις …
Μαδομούνι δεν βλέπω όμως και ανησυχώ, την άλλη φορά να βάζεις φανερές ψηφοφορίες να εκδηλώνεται αμεσότερα η αγάπη.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.792
- Πόντοι
- 7.885
Μεγάλος μαλακας ο στέκας τυπε, έχει πάρει όμως τον τίτλο του και είναι ικανοποιημένος.Αντέχεις στην ιδέα να έπεφτε κάτω η χρονιά χωρίς διαγωνισμό και να μην υπήρχε ούτε φέτος εστεμμένος Μαλάκας???
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Είσαι ο τυχερός της χρονιάς που πρόλαβες να γράψεις όσο ακόμα γίνονταν αλλαγέςΕγω δικε μου είμαι ο πια καλός, με ξέχασες, έγραψα ενα ποστ, μπήκα στην λίστα σωστός κιωραιος.
Μαδομούνι δεν βλέπω όμως και ανησυχώ, την άλλη φορά να βάζεις φανερές ψηφοφορίες να εκδηλώνεται αμεσότερα η αγάπη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 45K
?
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K