Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.002
- Πόντοι
- 12.756
μπα που να γαμηθεις και εσυ ρε γαμιολη με τα καλά σου λογιαφοβού το γήρας ου γαρ έρχεται μονον
μπα που να γαμηθεις και εσυ ρε γαμιολη με τα καλά σου λογιαφοβού το γήρας ου γαρ έρχεται μονον
Ευκαιρία να αφηγηθούμε το περιστατικό με το ξενοδοχείο για να δούμε ακόμα μία καραγκιοζιά του Λιγδοτάμπαρου. Θα είναι σεντόνι, γιατί προσφέρεται ως ευχάριστο ανάγνωσμα.
»Έρχομαι ξαφνικά μία μέρα που τον πείραζε κάποιος και κάτι έλεγε για μυρωδιά. Τον ειρωνεύτηκα ότι είναι επειδή είναι πτώμα και τον τσίγκλησε κι ο άλλος και μας πήρε η μπόχα (ή κάπως έτσι). Ξαφνιάστηκε και επειδή φαίνεται δεν απάντησε έγκαιρα όπως θα ήθελε, προσπαθούσε εναγωνίως με διάφορες ερωτήσεις να με κάνει να τσιμπήσω για να μου την πει, αλλά δεν απαντούσα σε καμμία κι άρχισε να σκυλιάζει.
Ως συνήθως κολλάει ταμπέλες για να πατήσει και να κάνει διαστρεβλώσεις. Έτσι λοιπόν με έκανε ξενοδόχο, ενώ δεν εξασκώ αυτό το επάγγελμα. Το ότι επενδύω και βοηθάω επειδή το διαχειρίζεται η γκόμενά μου δεν με κάνει ξενοδόχο, αλλά και να θεωρηθώ έτσι, δεν έχω πρόβλημα.
Αφού δεν απαντούσα σε τίποτα, σκέφτηκε μία ρίμα «πούστηδες και ξενοδόχοι, όλοι μέσα στην απόχη». Σου λέει, εδώ θα τσιμπήσει γιατί τον ισοπεδώνω. Αλλά και πάλι δεν απάντησα και έψαχνε εναγωνίως αφορμή.
Εκείνο τον καιρό είχα πάρει μία πόρνη σενεγαλέζα, η οποία με το πρόσχημα της οικιακής βοηθού θα αποκτούσε πιο εύκολα επιδόματα και άλλες παροχές στη Γαλλία. Το κάνουν πολλές μέχρι να νομιμοποιηθούν στο σύστημα και μετά εργάζονται όσο θέλουν.
Είχα διαβάσει ότι τύπος @Νίπλης είχε μία φιλιππινέζα οικιακή βοηθό που την πηδούσε κιόλας κι επειδή οι περιπτώσεις έμοιαζαν ζήτησα feedback για την εμπειρία. Βασικά εμένα με ενδιέφερε το αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους παγίδα στην υπόθεση, επειδή υπογράφεις χαρτιά.
Τύπος Λιγδοτάμπαρο τότε σκέφτηκε να πιαστεί από αυτό και πήγε τη γελοιότητα σε άλλο επίπεδο. Αναβάθμισε την πόρνη-οικιακή βοηθό σε υπηρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου και μετέτρεψε την ερώτηση για feedback σε αναζήτηση συμβουλών για μισθοδοσία.
Δηλαδή μας λέει ότι εγώ θα ρωτούσα τύπο με φορολογικό καθεστώς Ελλάδας για μισθοδοσία προσωπικού ξενοδοχείου στη Γαλλία. Διαστρέβλωση από ανεξέλεγκτη αγωνία να πάρει το πάνω χέρι ο φουκαράς.
Αλλά ο τύπος το έκανε με σκοπιμότητα: «κανονικά ως ξενοδόχος θα έπρεπε να ξέρει, άρα για να ρωτάει άλλον, δεν έχει ξενοδοχείο και πουλάει φούμαρα. Άρα είναι παραμυθάς και στα υπόλοιπα.»
Τώρα κάθεται και ψιρίζει τις λέξεις για το αν είμαι ξενοδόχος, επενδυτής ή συνιδιοκτήτης για να με βγάλει ανακόλουθο και αναξιόπιστο.
Δεν έχω πρόβλημα όπως και να με πει κανείς, αλλά σίγουρα η πουτάνα δεν ήταν ξενοδοχειακό προσωπικό και στον Νίπλη δεν θα ρωτούσα για μισθοδοσίες Γαλλίας.
Τι ζόρι τραβάει ο ανθρωπάκος; Πρέπει να έχει χάσει τελείως τη μπάλα. Ύστερα και από το πυροτέχνημα με τη fontanarossa η αγωνία του δεν κρύβεται πια.
βρηκες κανα καλό πανετόνε ;Άσε...
Ξέρουμε πια...
Αυτό το σεντόνι δεν είναι μια ακόμη απολογία σου. Συνέχεια του ψυχογραφήματος μου είναι.
Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, βγαίνεις και πάλι ανακόλουθος με τον ισχυρισμό σου ότι δεν ασχολείσαι με εμένα. Όποιος δεν ασχολείται με κάποιον, δεν μπαίνει στη διαδικασία να του κάνει το ψυχογράφημα, αργόστροφε επενδυτή.
ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!! Πηδαω την φιλιππινεζα μου και δεν το ξερω
Τι μαθαινεις εδω μεσα ρε πουστη μου
Δεν αναφερομουν σε σένα.μπα που να γαμηθεις και εσυ ρε γαμιολη με τα καλά σου λογια
Τι τυπε μου;Σε πηδαγε η Φιλιππινεζα;ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!! Πηδαω την φιλιππινεζα μου και δεν το ξερω
αυτο ηταν ... αρχισεΤι τυπε μου;Σε πηδαγε η Φιλιππινεζα;
βρηκες κανα καλό πανετόνε ;
τις 2 μαρίες ψαχνω και δεν το βρισκω γαμω το σπιτι τους
βρηκες κανα καλό πανετόνε ;
τις 3 μαρίες ψαχνω και δεν το βρισκω γαμω το σπιτι τους
Φατε κανα τσουρεκι ρε μαλακεςΤις ψάχνω κι εγώ. Μου φαίνεται ότι πήρε το μάτι μου Bauli στο γνωστό ντελικατέσεν του Κωλονακίου.
Ας μην πήγαινες γυρεύοντας με το ξενοδοχείο. Ήταν καλή η παράστασή σου σε αυτό το επεισόδιο, ρε γεροκλόουν.Άσε...
Ξέρουμε πια...
Αυτό το σεντόνι δεν είναι μια ακόμη απολογία σου. Συνέχεια του ψυχογραφήματος μου είναι.
Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, βγαίνεις και πάλι ανακόλουθος με τον ισχυρισμό σου ότι δεν ασχολείσαι με εμένα. Όποιος δεν ασχολείται με κάποιον, δεν μπαίνει στη διαδικασία να του κάνει το ψυχογράφημα, αργόστροφε επενδυτή.
ΦερετονεΦατε κανα τσουρεκι ρε μαλακες
Ξέρω...Ας μην πήγαινες γυρεύοντας με το ξενοδοχείο. Ήταν καλή η παράστασή σου σε αυτό το επεισόδιο, ρε γεροκλόουν.
Δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ, αν είναι να διασκεδάσω.
Καλό ακούγεταιβάζεις γελάκια μωρή κουφάλα ;;;;
αν επένδυε κάποιος τα φράγκα σε κωλόμπαρο στην ταϋλάνδη ή στη νιγηρία ... καλύτερα θα ήταν !
Αφού το παραδέχεσαι.Ξέρω...
Με λένε Ρίζο κι όπως με συμφέρει τα γυρίζω...
ποιος μας χαιρετησε?Δεν είμαι ξενοδόχος, τύπε μου, αλλά επενδυτής σε ξενοδοχείο (της γκόμενάς μου). Επίσης επενδύω και σε άλλους τομείς είτε για κέρδος είτε για φοροελαφρύνσεις όπως domain names, αλιεία, κινηματογράφο κλπ. Αυτό δεν σε κάνει επαγγελματία του κάθε τομέα.
Γύρω από το θέμα του ξενοδοχείου, έχουν γίνει διαστρεβλώσεις συζητήσεων με προφανή σκοπιμότητα από το πρόσφατα αποδημήσαν εις Κύριον γνωστό λιγδοτάμπαρο.
αμα εχεις καμια ταυλανδη παντως ενδιαφερομαι για συνιδιοκτησιαΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!! Πηδαω την φιλιππινεζα μου και δεν το ξερω