The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Δεν είμαι ξενοδόχος, τύπε μου, αλλά επενδυτής σε ξενοδοχείο (της γκόμενάς μου). Επίσης επενδύω και σε άλλους τομείς είτε για κέρδος είτε για φοροελαφρύνσεις όπως domain names, αλιεία, κινηματογράφο κλπ. Αυτό δεν σε κάνει επαγγελματία του κάθε τομέα.
Γύρω από το θέμα του ξενοδοχείου, έχουν γίνει διαστρεβλώσεις συζητήσεων με προφανή σκοπιμότητα από το πρόσφατα αποδημήσαν εις Κύριον γνωστό λιγδοτάμπαρο.
@telis.stalone
Ξαναδοκίμασε με κάτι καλύτερο, γεροκλόουν...
Το πρώτο ποστ μου αφορούσε dating apps και ήταν μία μέρα νωρίτερα. Ούτε κάθισα να ξεψαχνίσω, έβαλα το νικ σου στην Αναζήτηση και ο σκύλος βγήκε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων (τώρα είναι στη δεύτερη).
Στο ξενοδοχείο κάνω κάποιες δουλειές, εχμ γιατί... είμαι συνιδιοκτήτης με τη γκόμενά μου.
Άστο, δεν σου βγαίνει το αφήγημα. Πάλι μαλακίες λες (ως συνήθως).
Μόνος ήσουν και πριν την απώλεια του σκύλου, αφού κατάντησες να κάνεις socializing με σεξεργάτρια, η οποία επιπλέον σε κορόιδευε πουλώντας σου έρωτα για να μένει σε ένα νήμα που δεν κόλλαγε με τίποτα, μπας και βρει κάνα πελατάκι.
Άλλο όμως σεξουαλικές υπηρεσίες, κι άλλο socializing. Τα πραγματικά αρσενικά κάνουν socializing προς τα πάνω, γεροκλόουν, ενώ οι απελπισμένοι σαν και σένα προς τα κάτω.
Το μπαν το έφαγα, γιατί έριξα φτύσιμο σε αυτήν την ενοχλητική πόρνη που θεωρώ ανάξια λόγου και με την οποία σαλιάριζες, γιατί δεν έχεις καλύτερες επιλογές. Αν είναι πες μου, όσες φτύνω στο ιντερνέτ, να στις στέλνω να κάνεις socializing μη σε βαρέσει κατακούτελα η μοναξιά και σαλτάρεις, γιατί δεν κατάφερες να κάνεις και φίλους τόσα χρόνια που το προσπαθείς.
Αν υποφέρεις πολύ, σίγουρα θα υπάρχει και κάποια γραμμή βοηθείας.