pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Επιτρέπεται καλόγερος να χεις παιδί ?Ορίστε για τι άτομο μιλάμε:
Επιτρέπεται καλόγερος να χεις παιδί ?Ορίστε για τι άτομο μιλάμε:
Τελικά είσαι μεγαλύτερος τενεκές απ ότι φαινόσουν εσύ.Τύπε με εγγραφή 30-10-2022 είναι φρονιμότερο να μην ανακατεύεσαι σε μια υπόθεση που δεν ξέρεις γιατί πας να υπερασπιστείς έναν τύπο που δεν έχει κόκκινες γραμμές όταν θέλει να προσβάλει κάποιον. Κράτα κάποιες επιφυλάξεις, ξέρω εγώ που τον μεταχειρίζομαι έτσι.
Όσο για το Linkedin, εκεί υπάρχει ονοματεπώνυμο και φωτό και γίνεται ταυτοποίηση προσώπου, δεν είναι το ίδιο. Εδώ είναι στοιχεία που έκρινε ο ίδιος ότι μπορεί να τα βγάλει στον αέρα σε ένα φόρουμ που μπορεί να το διαβάσει ο οποιοσδήποτε χωρίς ο ίδιος να ταυτοποιείται.
Θα μας το πουν οι εξετάσεις, μωρή ξεκωλιάρα, αν είναι δικό μου το παιδί ή σε κουτούπωσε ο Κυριάκος.Επιτρέπεται καλόγερος να χεις παιδί ?
Επικαλείσαι τη λαική υποστήριξη; Μας ανέφερες και τον Άγιο μπας και έρθει και σε στηρίξει... Είστε ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Αυτός προκειμένου να περισώσει την περσόνα-ψυχολογικό καταφύγιο του είναι διατεθειμένος να κάνει τις χειρότερες καραγκιοζιές. Εσύ πάλι άλλο σίχαμα που στην κόντρα σου με άλλους τους μιλάς για την πατρότητα του παιδιού τους και ότι είναι δικό σου και στο μεγαλώνουν τζάμπα.
Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ.
Από την εγγραφή σου (ως Kyriakos29) όλα σου τα ποστς σχετικά με μένα είναι ειρωνικά και κακόβουλα και πάντα είσαι με την πλευρά που μου τη λένε. Δεν μπορώ να πάρω ως αθώο χαβαλέ όλα αυτά που γράφεις για μένα τόσες μέρες, αφού είσαι κακόβουλος. Απλά την είδες μάγκας και σήμερα που μπήκα είπα πρέπει να τελειώνω με αυτό το αρχίδι.
Πίνετε εκεί στο μοναστήρι καλόγερε ; Απο το μεθύσι έχεις μπερδέψει τις ερωταπαντήσειςΘα μας το πουν οι εξετάσεις, μωρή ξεκωλιάρα, αν είναι δικό μου το παιδί ή σε κουτούπωσε ο Κυριάκος.
Πίνετε εκεί στο μοναστήρι καλόγερε ; Απο το μεθύσι έχεις μπερδέψει τις ερωταπαντήσεις
Και χυσαμόλη κερασμένη από το bouΜόνον
Prestige cuvée
Είναι γνωστό πως όταν γίνεται τέτοια διοργάνωση στο σάιτ πάντα υπάρχουν απογοητευμένοι παίκτες με τη θέση τους, που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να τα βάλουν με τη διοργανώτρια αρχή.Τελικά είσαι μεγαλύτερος τενεκές απ ότι φαινόσουν εσύ.
Με εγγραφή 27-12-2020 ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕ ΝΕΟΣ.
Είδες τον Μίδα να θυμώνει;Ορίστε για τι άτομο μιλάμε:
Τελικά είσαι πολύ καψούρης με την πάρτη μου.
Δεν είμαι νεκρόφιλος. Αυτοκτόνησες την περσόνα σου, όταν σου ξέφυγε ότι παραμένεις ταβερνιάρης παντού και 12 χρόνια προσπάθειας να αποδείξεις ότι είσαι κάτι παραπάνω από αυτό, τα γκρέμισες σε μια στιγμή. Και για να τα μπαλώσεις, έκανες ένα σεντόνι απολογίας για το τι είσαι και τι έχεις καταφέρει, το οποίο στο τέλος τορπίλησες ο ίδιος με το πυροτέχνημα της fontanarossa. Ποια fontanarossa ρε κακομοίρη, αφού online ήσουν συνέχεια (σε βλέπω μέσω των κριτικών). Δηλ. και fontanarossa να ήσουνα (λέμε τώρα) ούτε εκεί βρήκες ζωή.
Ξέρω, στον νεκροθάφτη που σε περιμένει.Μάταια προσπαθείς.
Είμαι δοσμένος αλλού.
Ξέρω, στον νεκροθάφτη που σε περιμένει.
Ο διοργανωτής ανέφερε πως έβαλε για υποψήφιους αυτούς που έχουν πόστ το 2022 (και αυτό είναι και το σωστό αφού μιλάμε για τον μαλάκα του 2022) ο πίκερ έχει να ποστάρει κάτι χρόνια. Ο Jean-Claud όμως για παράδειγμα , θα μπορούσε να μπεί στην ψηφοφορία γιατί παρόλο που έχει ban έχει πόστ μέσα στο 2022.Που είναι το φαινόμενο picker? Να πάρει τον τίτλο χαλαρά
Τιτανοτεραστιε γυαλωσανε σαργοι κ μελανουρια ή ακόμα;
Είναι δυνατόν ο Ναύαρχος να μήν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ??
Γιά να βάλει ο νηματοθετης τον Ναυαρχούλη στην ψηφοφορία.
Για άλλη μια φορά θα αναφέρω πως δεν υπάρχει η δυνατότητα edit στη ψηφοφορία μετά τις 2 πρώτες ώρες..Είναι θέμα μοντ οι προσθήκες αν και τώρα είναι κάπως αργά! Ο προτεινόμενος παίκτης σου θα μπορέσει να συναντήσει τη μοίρα του στον διαγωνισμό του 2023 αν συμμετέχει ενεργά στα νήματα
Ενας ναύαρχος που μετέχει και έχει 8 ψήφους είναι άλλος;