Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Κράτα το χέρι σου ζεστό γιατί από τις 26-31 Δεκεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να ψηφίσεις 3 φορέςθελω να ξαναψηφισω ομως
Και πάμε για φανερή ψήφο
Κράτα το χέρι σου ζεστό γιατί από τις 26-31 Δεκεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να ψηφίσεις 3 φορέςθελω να ξαναψηφισω ομως
Θα θέλαμε μια γκεστ εμφάνιση του προέδρου της ΜΠΟΥΕΦΑ κ. @stekas72 να μας πει και τις εντυπώσεις του από τη φετινή διοργάνωσηπου είναι ο στέκας;
Διαψάμε για μπερδεγουει καταστάσειςμακαρι τύπε να έμπαινε βατραχος να γινει ροντεο. προς το παρον την αράζουμε με τυπο καλογερο που μπηκε για μπερδεγουει και εκμεταλλεύεται το πολίτικαλ ινκορεκτ ατόπημα της μποτανας
Για να μην υπάρχουν σκιές στη διοργανώτρια, ο John player special προστέθηκε στη λίστα υποψηφίων στο κρίσιμο δίωρο μετά την έναρξη του διαγωνισμού ΜΑΖΙ με τον Ξύδη!Έλα ρε Ιβανάκο, μην κλαις. Απλώς ξεκίνησες αργά τον αγώνα φέτος.
Του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα σαρώσεις στο διαγωνισμό.
8 ψήφοι για τους μαλάκες της καρδιάς μας με δικαίωμα αλλαγής ψήφου
Για παμε δυνατά
Πόσα χρόνια δηλαδή; Έχεις ημερομηνία εγγραφής μετά από μένα, το παίζεις «εσύ ο μάγκας και οι άλλοι οι μαλάκες» και κρύβεσαι κι εσύ πίσω από ένα καινούργιο νικ. Έναν @urlauber τον ξέρεις; Δεν σε ανακάλυψε ακόμα;Όταν, ανά τα χρόνια οι συζητήσεις στα νήματα βάλτωναν
Παιχταρά μου, ποιο το πρόβλημά σου με το να παρακολουθεί κάποιος το σάιτ πολύ καιρό;Πόσα χρόνια δηλαδή; Έχεις ημερομηνία εγγραφής μετά από μένα, το παίζεις «εσύ ο μάγκας και οι άλλοι οι μαλάκες» και κρύβεσαι κι εσύ πίσω από ένα καινούργιο νικ. Έναν @urlauber τον ξέρεις; Δεν σε ανακάλυψε ακόμα;
Παιχταρά μου, ποιο το πρόβλημά σου με το να παρακολουθεί κάποιος το σάιτ πολύ καιρό;
Επιθυμητότατη.Η διοργανώτρια αρχή αποποιείται κάθε ευθύνης για τις μη επιθυμητές επιδόσεις κάθε συμμετέχοντα στη ψηφοφορία
Υπάρχουν πάνω από 50 υποψήφιοι στη λίστα και μόνο εσύ ενοχλείσαι περισσότερο και τα βάζεις τόσο πολύ με τη διοργανώτρια αρχήΕπιθυμητότατη.
Είχαμε το μαλάκα το Λάκη να κλαίει και να ωρύεται, έπρεπε κάποιος να του μοιάσει.Υπάρχουν πάνω από 50 υποψήφιοι στη λίστα και μόνο εσύ ενοχλείσαι περισσότερο και τα βάζεις τόσο πολύ με τη διοργανώτρια αρχή
Τη γενικότερη συμπεριφορά σου εις βάρος μου πληρώνεις, Kyriakos29 (aegeanorg).Υπάρχουν πάνω από 50 υποψήφιοι στη λίστα και μόνο εσύ ενοχλείσαι περισσότερο και τα βάζεις τόσο πολύ με τη διοργανώτρια αρχή
Δηλαδή είναι σίγουρο ότι δεν χρημάτισες την Καϊλή για να σου αναθέσει την διοργάνωση;Υπάρχουν πάνω από 50 υποψήφιοι στη λίστα και μόνο εσύ ενοχλείσαι περισσότερο και τα βάζεις τόσο πολύ με τη διοργανώτρια αρχή
Εγώ νόμιζα πως είναι ο Glyfomounix αυτός που λεςΤη γενικότερη συμπεριφορά σου εις βάρος μου πληρώνεις, Kyriakos29 (aegeanorg).
Μη διακόπτεις τον οίστρο του ερευνητάκου.Εγώ νόμιζα πως είναι ο Glyfomounix αυτός που λες
Τύπε δεν ασχολούμαι με τη ψιλικατζούΔηλαδή είναι σίγουρο ότι δεν χρημάτισες την Καϊλή για να σου αναθέσει την διοργάνωση;