Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Καλά το πήγες τύπε μου για μια θέση στην ελπίδα, αλλά δώσε και ένα βιογραφικόΑντε γαμησου ρε μαλακα που δεν με εχεις μεσα
Καλά το πήγες τύπε μου για μια θέση στην ελπίδα, αλλά δώσε και ένα βιογραφικόΑντε γαμησου ρε μαλακα που δεν με εχεις μεσα
Μόνο σε σένα μην αρχίσει να πηγαίνει γιατί ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΥΡΑΔΑ.Πρέπει να βγαίνει με την πρώτη , προκριματικά κτλ είναι μαλακίες και σάπια.
Ήδη ο πίξουλας ξεχωρίζει . Barock επίσης σταθερή αξία !
Πρέπει να πάει σε γαλαζοπράσινη ομάδα το έπαθλο .
προσωπικα δεν εχω θεμα με τον συγκεκριμενο.Θα σου φανεί παράξενο αλλά δεν έριξα Hellracer..Έδειξε καλή διαγωγή το τελευταίο διάστημα !
Δε μιλάω εγώ, μιλαν τα παιχνίδιαΚαλά το πήγες τύπε μου για μια θέση στην ελπίδα, αλλά δώσε και ένα βιογραφικό
Υπάρχει λύση..Τύπος νηματοθέτης με έβαλε δίπλα με baroc και θα χάσω καμία ψήφο, ΓΑΜΙΟΛΗ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ
Τύπε μου βλέπω πως οι θέσεις έχουν κλειδώσει και δεν μπορώ να κάνω αλλαγές, αλλά παίξε εσύ τη μπαλίτσα που ξέρεις και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστεΔε μιλάω εγώ, μιλαν τα παιχνίδια
Μας συγκίνησες παίχτη μου! Την θέση σου την έχεις κερδίσει άξιαΜε τεραστια περηφάνια και συγκινηση δεχτηκα το οτι για πρωτη φορά, συμπεριληφθηκα στις ψηφοφοριες για τον μιστερ μαλακα καποιου ετους.
Νοιωθω πως αγωνες ετων με τόνους καλτιλας, θρασιλας και ανωριμοτητας δικαιωθηκαν τελικα κι αυτο μου φερνει εναν κόμπο στον λαιμό κι ενα δάκρυ στο μαγουλο.
Πρωτα να ευχαριστησω την οικογενεια μου που με στηριξε ολα αυτα τα χρονια στην προσπαθεια μου να ξεχωρισω αναμεσα σε ολα αυτα τα ιερα τερατα, με τεραστιες μαχες στο πεδίο διαφορων θρεντς,
τους συμφορουμιτες που με βοηθησαν ανιδιοτελως να βγαλω το ταλεντο μου προς τα εξω,
τους αντμινς που αγογγιχτα με στηριζουν εδω και πολλα χρόνια,
Τις κοπελες της δουλειας που μου δωσαν την εμπνευση.
(Αστοδιαλο παλιοπαιδα, με κανατε κι εκλαψα)
τύπε, αν θες αρκετές ψήφους μαζεμένες, πες κάτι εναντίον της εξαιρετικής κυβέρνησης , της οικονομικής της πολιτικής και της γενικότερης πολιτικής κατάστασηςΜε τεραστια περηφάνια και συγκινηση δεχτηκα το οτι για πρωτη φορά, συμπεριληφθηκα στις ψηφοφοριες για τον μιστερ μαλακα καποιου ετους.
τις ρουφιανιές με τα vola rooms ο πορνόππαπος τις έκανε ;;;; ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΣωστά τα λες τραλαλάκη. Μια χαρά άτομο ο πορδόπαπος αν εξαιρέσεις ότι ήταν ρουφιάνος.
Σου θύμιζε μάλλον τον παππού σου τον ταγματασφαλίτη.
ανησυχησες και εκανε συσπασεις η ροδελιτσα σου κρυφοτραβελοπουστρακι ?Aυτή η πανηλίθια σκατοσακούλα ο χαζο-φίλιπς γιατί δεν είναι στη λίστα;
εδιτ: Α ζητώ συγγνώμη τώρα τον είδα τον κλόουν...
Σε κατουράει όλο το σάη και συ νομίζεις ότι αναλαμβάνεις δήμαρχος δόλιε, τσουκαλά του bou.ανησυχησες και εκανε συσπασεις η ροδελιτσα σου κρυφοτραβελοπουστρακι ?
ολα τα πονεμενα κωλαρακια στη σειρα
νταξει νταξει μην κλαις λετζιτΣε κατουράει όλο το σάη και συ νομίζεις ότι αναλαμβάνεις δήμαρχος δόλιε, τσουκαλά του bou.
Θα πρότεινα να κάνουν και εκλογές πυρφόρου για το 2022 να πάρεις παμψηφεί και εκείνη τη πρωτιά. Εξάλλου για να δει κανείς τα χάλια σου δεν χρειάζεται να πάει μακριά. Άρκει να κοιτάξει πόσες κορασίδες εδώ σε έχουν μετατρέψει σε σερβιέτα τους.