Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Σε ξέχασα εσένα! Κάτσε να σε βάλωΆπατο θα πάει το θρεντάκιον, τρέχει για λιγότερο από μια ώρα και ακόμα δεν έχουμε τον πρώτο νεκρό...
Καλος μαλάκας είσαι
Σε ξέχασα εσένα! Κάτσε να σε βάλωΆπατο θα πάει το θρεντάκιον, τρέχει για λιγότερο από μια ώρα και ακόμα δεν έχουμε τον πρώτο νεκρό...
Άπατο θα πάει το θρεντάκιον, τρέχει για λιγότερο από μια ώρα και ακόμα δεν έχουμε τον πρώτο νεκρό...
Αν έχεις ανάγκη ψήφους παίκτη μου πρέπει να κοπιάσεις και να παίξεις μπαλίτσα όπως οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντοςΚαλά παει το νημα, νομίζω ο αλεξ αδικείται να είναι τόσο ψηλα
Διαμαρτύρομαι γιατί δεν έχω καμμια ψηφο
αυτος ο πολυκλωνος επρεπε να μπει απο χθες, ξοδεψε πολυ μελανι μαλακιας και πυρφορισμου.Σε αυτό έχεις δίκιο και ζητώ συγνώμη από όσους άφησα έξω!
Μην ανησυχείς τραλαλάκη. Εσύ και ο πορδόπαπος θα είστε πάντα οι κορυφαίοι του διαγωνισμού.
Παικταρά μου , στα νοκ αουτ θα αποδειχτεί με την απονομή του στέματος κατά πόσο ανθεκτικός και αναμφισβήτητος θα είναι ο πρώτος των προκριματικών!Πρέπει να βγαίνει με την πρώτη , προκριματικά κτλ είναι μαλακίες και σάπια.
Ήδη ο πίξουλας ξεχωρίζει . Barock επίσης σταθερή αξία !
Πρέπει να πάει σε γαλαζοπράσινη ομάδα το έπαθλο .
Που τα βρήκες αυτά τα ταλέντα;αυτος ο πολυκλωνος επρεπε να μπει απο χθες, ξοδεψε πολυ μελανι μαλακιας και πυρφορισμου.
panagiotis p. / reinblue / jormakka / Ewakki / nimesulide
κριμα
ενας ειναιΠου τα βρήκες αυτά τα ταλέντα;
Θα σου φανεί παράξενο αλλά δεν έριξα Hellraiser..Έδειξε καλή διαγωγή το τελευταίο διάστημα !ενας ειναι
τοσα ξεβρακωματα εχω κανει, εχεις χασει επεισοδια μαλλον.
Έχουν και οι φτωχοί δικαίωμα στη διάκριση