Νέα

Μπουρδελο-αναμνήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω δε θυμαμαι τιποτα,
αλλα θα προσπαθησω να θυμηθω.
αρχισα την καρριερα μου
το 96.
τιμες μου ειναι πολυ δυσκολο να θυμηθω

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Χρονολογία δεν θυμάμαι, πήγα σε ντέλο χωρίς να γνωρίζω πως η τιμή είχε αυξηθεί. Είχα χρήματα μαζί μου ίσα-ίσα για την κατάθεση και για σουβλάκια. Ημουν γνωστός στο μαγαζί και με δέχτηκαν με τη παλιά τιμή .... 

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
1997 Θησεως 33..κατι Καλλιθεα - studio ( ισογειο σε πολυκατοικία ) πολωνεζα Αννα αρκετα καλο κομματι ψηλη, ωραιο σωμα περιποιητική, το φχαριστήθηκα αρκετα η τιμη αν θυμαμαι καλα ηταν 15000 δρχ.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
5 χρόνια πριν, στο Μεταξουργείο, απέναντι από το γκαράζ (δίπλα στο Βιργιλίου Μπενάκη) η ώριμη Τζένη, για όποιον τη θυμάται.
Είχα πάει απλώς για μπουρδελότσαρκα μόνος μου και την πετυχαίνω. Η εμφάνισή της ήταν πολύ μέτρια. Επέμενε να περάσω.
Της λέω "δεν φτάνουν τα λεφτά". "Πόσα είναι;" ρωτάει. Βγάζω ένα πεντάευρω και άλλα 6-7 ευρώ σε ψιλά. Άσε, λέω, ούτε 12 δεν είναι (έπαιρνε 20). "Δεν πειράζει, ζουζουνάκι μου", λέει, "έλα μέσα"! Ε, μπαίνω κι εγώ, σκεπτόμενος ότι προφανώς θα μου τραβήξει καμιά μαλακία και θα φύγει. Ε, η γυναίκα μου άλλαξε τα φώτα. Από τότε έγινα πελάτης της, ώσπου εξαφανίστηκε (πριν από 3-4 χρόνια). Πρόσφατα είχα περάσει και έμαθα ότι είναι καλά, αλλά έχει κόψει εντελώς τη δουλειά. Να 'ναι καλά.

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τι θυμήθηκα τωρα...  μια τύπισα που δεχόταν στο σπιτι της στην Εκάλη (!!) ειχα παει το 2001 αν θυμαμαι καλα ..ηταν ολόκληρο camel trophy  μεχρι να βρω που βρισκεται το σπιτι!

Εννοειται οτι αυτη δεν δημοσιευε δ/νση ..εδινε το κινητο της ( δημοσιευση στα ΝΕΑ ) και
σου ελεγε "ελα στον ΟΤΕ της Εκαλης με το αυτοκινητο παρε απο το κινητο σου και θα σου πω πως να ερθεις" ....ηταν τουλαχιστον 4 χιλιομετρα πιο μακριά απο εκεί.

Τεσπα καλή ηταν milf με λιγο υφος αλλα καλό gamisi ! Θυμαμαι και την οδο: Κιου 

( δεν κανω πλακα...) αν την ειχε δομιμασει κανεις αλλος φιλος ας ενημερωσει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom