Επισκέπτης
ελα για μπριζολιτσα σιμερα μπεμπι μου!!!!ελα να ταισουμε το μικρο μασ δεινοσαυρο!Κατω τα αμπριζολα στεκια.
ελα για μπριζολιτσα σιμερα μπεμπι μου!!!!ελα να ταισουμε το μικρο μασ δεινοσαυρο!Κατω τα αμπριζολα στεκια.
.θα ηθελα να εκφρασω μια απορια που εχω εδω και πολυ καιρο . αραγε υπαρχουν studio 'η τελος παντων μπουρδελα στα βορια προαστια?
Γεια σας συνάδελφοι. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο στούντιο η κάτι ανάλογο στα βόρεια προάστια; Πλάκα κάνω. Προφανώς δεν υπάρχει και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Θα πρότεινα όταν πηγαίνουμε ως πελάτες σε τέτοιου είδους μαγαζιά να το συζητάμε το θέμα με την τσατσά η την διεύθυνση ούτως ώστε κάποια στιγμή να ανοίξει κάτι στα Β.Π.
μα καλα , ολοκληρο θρεντ που λεμε ολοι εδω μεσα πως μας ενδιαφερει να υπαρχει κατι στα βορεια προαστια , μασαζ , στουντιο , μπουρδελο κατι τελος παντον κανεις απο τον χωρο του αγοραιου ερωτα που ασχολιτε δεν το βλεπει οτι υπαρχει ψωμι εδω πανω?????????
Εγω λεω να πας εσυ εκει να μαθεις που εισαι και γειτονας και μετα να ενημερωσεις κι εμας τους μακρυνους, μη ανεβαινομε τσαμπα.Αν θυμαται κανεις ειχε ανοιξει ενα μπουρδελο στην Ανοιξη αλλα εκλεισε συντομα...
ΥΓ. τα μασατζιδικα στο μαρουσι τι λενε? παιζει εστω φραπες η μπα?
Για τα μασατζιδικα στο μαρουσι λεω, που αναφερθηκες.Που να παω και να ενημερωσω? αφου είπα το συγκεκριμένο δεν ήταν ανοιχτό ούτε για 1 μήνα... έχει κλείσει προ πολλου
Χαλανδρι παιζει ενα στις καφετερειες στον πεζοδρομο.και καλα στυλ μασαζ