You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδέλα στα Βόρεια Προάστια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Montanabp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
bourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για κ χαρα - Ειμαι νεος στο "χωρο" !!! Υπαρχει τιποτα απο Χαλανδρι - Ψυχικο - Βριλλησια - Κηφησια - Μαρουσι μερια???
Thanx
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Thanx
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.0]εδω[/url] , www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,310.0]εδω [/URL] & www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,203.0]σε αυτο[/url] & τελος παντων ψαξε & στο υπολοιπο forum & οτι θες να το συνεχισεις στα αναλογα threads...
Επισκέπτης
μεγάλε κάπου Βριλήσια μεριά κοντά σε ένα σκυλάδικο που τραγουδάει ο Τσαλαπατάνης παίζει κάτι καλό αλλά ......................................
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
μεγάλε κάπου Βριλήσια μεριά κοντά σε ένα σκυλάδικο που τραγουδάει ο Τσαλαπατάνη ς παίζει κάτι καλό αλλά ........... ........... ........... .....
???????? Που είναι αυτο? και ποιος είναι ο Τσαλαπατάνης????
Βριλήσσια??? Είστε σίγουροι ρε παιδιά?
Όποιος ξέρει..........
???????? Που είναι αυτο? και ποιος είναι ο Τσαλαπατάνης????
Βριλήσσια??? Είστε σίγουροι ρε παιδιά?
Όποιος ξέρει..........
Μεγάλη πίκρα να μην παίζει τίποτα στα ΒΠ , πρέπει να το σκεφτεί καμία κ ν ανοίξει κάτι ,, είναι αμαρτία τόσος κόσμος να μην εξυπηρετείτε ,, μέχρι και call girls από εφημερίδες πολλές φορές μου λένε αν δεν ερχόμαστε εκεί πάνω... λες κ έρχονται με τα πόδια η φόλες ,, και αν έρθουν έχεις μια αναμονή κάτι ώρες .. μου έχει τύχει σκηνικό να σκάσει μετά από πέντε ώρες ,, να έχω κοιμηθεί κανονικά (είπα με γράψανε) και να βαράνε τα κουδούνια στον ύπνο μου .. ξύπνησα και τον έριξα μισοκοιμισμένος.
Επισκέπτης
Ρε σεις, αφού κάποιος εδώ είχε πει αναλυτικές λεπτομέρειες για studio στο Μαρούσι. Με διευθύνσεις, τηλέφωνα, κτλ. Υπάρχει δηλαδή.
Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Κι εγώ ΒΠ μένω αλλά κατεβαίνω και Φυλής και Μεταξουργείο και κέντρο για "κατάθεση"! Μην βαριέστε ρε, κουνηθείτε και λίγο!!!
Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Κι εγώ ΒΠ μένω αλλά κατεβαίνω και Φυλής και Μεταξουργείο και κέντρο για "κατάθεση"! Μην βαριέστε ρε, κουνηθείτε και λίγο!!!
NIKOS_OPEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερετε αν παιζει τιποτα γενικος στα βορεια προαστεια μεταξη πεντελης μελισσια και βριλησσια
δουλευω σε καποια βάρδια νυχτα εκει τρυγυρω και κανενα βραδυ απο τη καβλα θα γαμησω το περιπτερα
και ξερετε γιατι?
πως να περασω την νυχτα καθομαι εκει σε ενα περιπτερο που διανυχτερευει
και ολες οι κ....ες το βραδυ δεν πανα κανει ψωφο το μινι πιο πανω απο το κυλοτακι ειναι!!
δεν λεω για παρασκευη σαββατο αστο ολες μετα τα ποτα ξαναμενες
πιο μινι? σκετο κυλοτακι
δουλευω σε καποια βάρδια νυχτα εκει τρυγυρω και κανενα βραδυ απο τη καβλα θα γαμησω το περιπτερα
και ξερετε γιατι?
πως να περασω την νυχτα καθομαι εκει σε ενα περιπτερο που διανυχτερευει
και ολες οι κ....ες το βραδυ δεν πανα κανει ψωφο το μινι πιο πανω απο το κυλοτακι ειναι!!
δεν λεω για παρασκευη σαββατο αστο ολες μετα τα ποτα ξαναμενες
πιο μινι? σκετο κυλοτακι
Επισκέπτης
εξαιρετικα δομημενο κειμενο....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ......εξαιρετικα δομημενο κειμενο....
παιδια ξερετε αν παιζει τιποτα γενικος στα βορεια προαστεια μεταξη πεντελης μελισσια και βριλησσια
Πιάσε τον περιπτερά και ξεσκισέ τον... Όλα μια ιδέα είναι... ;)
NIKOS_OPEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με δουλευεις ετσι?
ε τι να κανουμε δεν ειμασταν ολοι καλοι μαθητες στο σχολειο
αν ημουν δεν θα εκανα αυτη τη δουλεια νυχτοκαματο
θα ημουν στο γραφειο μου,και θα γαμουσα τη γραμματεα μου ΟΕΟ
ε τι να κανουμε δεν ειμασταν ολοι καλοι μαθητες στο σχολειο
αν ημουν δεν θα εκανα αυτη τη δουλεια νυχτοκαματο
θα ημουν στο γραφειο μου,και θα γαμουσα τη γραμματεα μου ΟΕΟ
NIKOS_OPEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το θεμα ειναι οτι βλεπει και αυτος και εχει και αυτος καβλες και γω δεν παιζω ετσιΠιάσε τον περιπτερά και ξεσκισέ τον... Όλα μια ιδέα είναι... ;)
NIKOS_OPEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τιποτα δεν παιζει εδω πανω απο τετοια ενα κωλομπαρο ειχε στα μελισσια και αυτο εκλεισε
μονο κατι ξενοδοχεια εχει σε κατι ερημιες και ερχονται κατι πορσε μερσεντες εχουν και μπραβους μαζι τους για τυχον παπαρατσι και τετοια
γιατι ξερετε τι λεει μια παροιμια
οποιοσ νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει
μονο κατι ξενοδοχεια εχει σε κατι ερημιες και ερχονται κατι πορσε μερσεντες εχουν και μπραβους μαζι τους για τυχον παπαρατσι και τετοια
γιατι ξερετε τι λεει μια παροιμια
οποιοσ νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει
Επισκέπτης
ο τυπος ή ειναι ο καινουριος έλιοτ ή ενας απιθανος αυνανίας...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Το thread συγχωνεύτηκε. Ψάχνουμε λίγο πριν ανοίξουμε νέο θέμα.
NIKOS_OPEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι κανετε στο φορουμ σας εδω τους βαζετε χερι γενικα και τους προσβαλετε τι να πω
με συγχωρειτε που ανοιξα θεμα σε λαθος σημειο
ετσι κανετε στο φορουμ σας εδω τους βαζετε χερι γενικα και τους προσβαλετε τι να πω
Μην μασάς, δεν υπάρχει λογοκρισία, αλίμονο... Πλακίτσα κανουμε να περνά η ώρα. Τώρα οποιος είναι γκουρού να πάει στην NaSa
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι ρε μεγάλε κάνουμε και λίγο χαβαλέ να ξεδίνουμε από το γαμημένο το άγχος που μας πηδάει καθημερινά....διάβασε και άλλα thread και θα δεις.....ετσι κανετε στο φορουμ σας εδω τους βαζετε χερι γενικα και τους προσβαλετε τι να πω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K