Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Τύπε το ξέρουμε, απλά μια επιβεβαίωση έκανα πόσο σιχαμένος είσαι...Βουτάω με μπάντες,ζάντες και καμμένα λάστιχα.
Τύπε το ξέρουμε, απλά μια επιβεβαίωση έκανα πόσο σιχαμένος είσαι...Βουτάω με μπάντες,ζάντες και καμμένα λάστιχα.
Βρωμοερασιτεχνες που για να πάνε σε γιατρό πρέπει να γίνουν εμπριμε οι τρυπουλες τους .Καλησπέρα σας . Μερικές γκόμενες που πηδάω στα 4 μυρίζει το μουνι τους ; Σας έχει τυχει ; Μήπως είναι η μάρκα του προφυλακτικού ; Μιλάμε για μεγάλη ξενερα .
Μόνο που εγώ δεν έχω πέσει σε τέτοιες βρωμες...στο Μετάξι πάτε και τις κονοματε αυτες η μέσω...Τουίτερ και μουιτερ;Τύπε το ξέρουμε, απλά μια επιβεβαίωση έκανα πόσο σιχαμένος είσαι...
Ποιο Μετάξι ρε κουραδοφάγε, μιλάς εσύ που έχεις κάνει τεστ κοπράνων σε όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας.Μόνο που εγώ δεν έχω πέσει σε τέτοιες βρωμες...στο Μετάξι πάτε και τις κονοματε αυτες η μέσω...Τουίτερ και μουιτερ;
Tυπε οταν τις βγαζεις απο το κουτι να τις φουσκωσεις,πρεπει να τις ξεπλενεις την πρωτη φορα.Καλησπέρα σας . Μερικές γκόμενες που πηδάω στα 4 μυρίζει το μουνι τους ; Σας έχει τυχει ; Μήπως είναι η μάρκα του προφυλακτικού ; Μιλάμε για μεγάλη ξενερα .
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαTυπε οταν τις βγαζεις απο το κουτι να τις φουσκωσεις,πρεπει να τις ξεπλενεις την πρωτη φορα.
Tυπε οταν τις βγαζεις απο το κουτι να τις φουσκωσεις,πρεπει να τις ξεπλενεις την πρωτη φορα.
Eιμαι anal-υτικος τύπος ...Ποιο Μετάξι ρε κουραδοφάγε, μιλάς εσύ που έχεις κάνει τεστ κοπράνων σε όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας.
Έχεις βάλει και ποιοτικά χαρακτηριστικά στα σκατά που τρως...
Ψαρίλα;;;Τι ακριβώς μυρίζει?Περιέγραψε
"Tωρα που καλοκαίριασε και τα μουνια βρωμάνε
ο Βασιλιας μας διέταξε τους κωλους να γαμαμε..."
Δεν εχω τέτοια ιστορία δυστυχώς για το φιλοθεάμον κοινο μου...Κουταβού κανένα με μουνακι "μυρωδάτο" σκάρωσε
Δεν εχω τέτοια ιστορία δυστυχώς για το φιλοθεάμον κοινο μου...
Victoria's Secret και ανω τα ζαργανακια που μαστιγώνουν το δελφίνι που εχω ανάμεσα στα
σκέλια μου...
Είμαι ενας Δανδης,ενας Πορφυριο Ρουμπιροζα,ενας Ροδολφο Βαλεντινο
και Ερρικος Πετιλον του σαη και των φτωχονε...
Καλα στο μεταξύ μας εχω μια...Στο λίκνο των μεγάλων και διεθνώς αναγνωρισμένων … εύγε, άξιος εκπρόσωπος
Καλα στο μεταξύ μας εχω μια...
Πυργιωτισσα ινσταγκραμοινφλουενσερ πως λεμε Αλβανος στοχαστής
Τσετσενος ουμανιστής και Κινέζος σημαιοφόρος στα τέσσερα εχω βάλει
μουσούδα για πινέλο και τρώω δακρυγόνο κωλιλα μου έφυγαν τα σφραγίσματα βλάμη μου...
Εμφανίσιμος ασβος η έτσι..
Κριμας...