Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Μα δεν επιτρέπεται να κάνεις μπάνιο σ αυτά.

Όλα τα σπίτια διαθέτουν μπάνιο η ντουζιερα για την ατομική υγιεινή της κοπέλας. Στα σπίτια που σου ανέφερα είναι διαθέσιμα και στον πελάτη. Έχω γνωστούς που τα έχουν χρησιμοποιήσει, και σε ένα από αυτά έχω κάνει ντους μαζι με την κοπελα στο τέλος της συνευρέσεις μας.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Όλα τα σπίτια διαθέτουν μπάνιο η ντουζιερα για την ατομική υγιεινή της κοπέλας. Στα σπίτια που σου ανέφερα είναι διαθέσιμα και στον πελάτη. Έχω γνωστούς που τα έχουν χρησιμοποιήσει, και σε ένα από αυτά έχω κάνει ντους μαζι με την κοπελα στο τέλος της συνευρέσεις μας.
Δηλ. για να καταλάβω!!  όλα αυτά τα παραπάνω που ανέφερες διαθέτουν και δεύτερο μπάνιο Ατομικό για τη κοπέλα???
Και πού στο διάολο το έχουν ρε γαμώτο γιατί εγώ δεν τα έχω δει ....

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Δηλ. για να καταλάβω!!  όλα αυτά τα παραπάνω που ανέφερες διαθέτουν και δεύτερο μπάνιο Ατομικό για τη κοπέλα???

Όλα τα σπίτια διαθέτουν ένα μπάνιο η ντουζιερα. Αυτά που σου ανέφερα το διαθέτουν και στον πελάτη αν το ζητήσει.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Όλα τα σπίτια διαθέτουν ένα μπάνιο η ντουζιερα. Αυτά που σου ανέφερα το διαθέτουν και στον πελάτη αν το ζητήσει.
Αναφέρεσαι στον εαυτό σου ντοκτωρα και όχι στον άγνωστο πελάτη που θα περάσει πρώτη φορά και δεν τον γνωρίζουν καν που φυσικά θα του πούνε ΟΧΙ.
Εγώ αναφέρθηκα στο 9 που διαθέτει στο δεύτερο δωμάτιο, δεύτερο μπάνιο, για το μπάνιο του πελάτη και όχι της εργαζόμενης.
Διαφορά??? Τεράστια. !!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Εγώ αναφέρθηκα στο 9 που διαθέτει στο δεύτερο δωμάτιο, δεύτερο μπάνιο, για το μπάνιο του πελάτη και όχι της εργαζόμενης.
Διαφορά??? Τεράστια. !!

Σου παρέθεσα την προσωπική μου εμπειρία. Τα υπόλοιπα είναι αναφορές από γνωστούς μου που τους θεωρώ αξιόπιστους.
"Ζήτα και θα σου δωθεί". Στην επόμενη επίσκεψη σου σε κάποιον από αυτούς του οίκους ρωτά από περιέργεια αν μπορείς να κάνεις ντους πριν η μετά την συνεύρεση σου με την κοπέλα.

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Λοιπον αυτη τη στιγμη ειμαι με την αλεξια και μου λεει οσοι την εχουν βαρεθει να πανε αλλου να κανουνε παιχνιδι ...και για τον doctorT και για καποιους αλλους που εχους φωτογραφιες τις η βιντεο να μη διανοηθουν να ανεβασουν στο φορουμ γιατι θα εχουν κακα ξεμπερδεματα.

Να πω οτι η Αλεξια επειδη δε μπορει να γραψει η ιδια γιατι δεν εχει account και επειδη διαβασε περι φωτογραφιων και βιντεο απο τον DoctorT και καποιους αλλους,μου ζητησε να γραψω εγω για αυτην.Αυτο προς αποφυγη παρεξηγησεων.

manos_20

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Η Ρέα είναι ωραία και τιμάει τα χρήματα που της δίνεις.
Ξεκαθάρισε τη υπηρεσίες θέλεις να σου προσφέρει και δώσε τα χρήματα που θα σου ζητήσει. Εγγύηση! Δεν έχω παράπονο. Δεν εχω ακούσει αρνητικό σχόλιο για την Ρέα.

Σ ευχαριστω πολύ συντεκνε!!! Θα θωρώ μήπως την πάρει το μάτι μου!!! Πράμα άλλο δεν απ' ότι καταλαβαίνω..

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Σ ευχαριστω πολύ συντεκνε!!! Θα θωρώ μήπως την πάρει το μάτι μου!!! Πράμα άλλο δεν απ' ότι καταλαβαίνω..

Όταν κατέβεις κάνε την βόλτα σου από τη Μίνωος και αν βρεις κάποια που θα σου γεμίσει το μάτι κάνεις πρώτα κουβέντα μαζί της :lheel: και μετά προχωράς στα ενδότερα!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Απο την Πέμπτη ένα από τα λίγα αστέρια που διαθέτει το studio eros 14 από άποψη υπηρεσιών, διάθεσης και σεβασμού στα χρήματα που ζητάει. Η Μπέλα!

Συνημμένα

• Μπελα-600x601.jpg
    Μπελα-600x601.jpg
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Οι δημοσιεύσεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα είναι καλά διατυπωμένες και δεν μπορούν να παρερμηνευτούν από κανέναν.

Αν έχει συμβεί αυτό απο κάποιους έχει γίνει σκόπιμα η οφείλεται στο χαμηλό μορφωτικό τους επίπεδο, το οποίο έχει γίνει αντιληπτό από τον τρόπο που γράφουν και για αυτο δεν μπορω να τους παρεξήγησω!

Όποιος επιχειρήσει να δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμούς μεταξυ των συμμετεχόντων μελών στο forum, στο μέλλον θα πάψει να εχει πρόσβαση στις δημοσιεύσεις που κάνω (κατόπιν προειδοποίησης και μη συμμόρφωσης).

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Λοιπον αυτη τη στιγμη ειμαι με την αλεξια και μου λεει οσοι την εχουν βαρεθει να πανε αλλου να κανουνε παιχνιδι ...και για τον doctorT και για καποιους αλλους που εχους φωτογραφιες τις η βιντεο να μη διανοηθουν να ανεβασουν στο φορουμ γιατι θα εχουν κακα ξεμπερδεματα.

Να πω οτι η Αλεξια επειδη δε μπορει να γραψει η ιδια γιατι δεν εχει account και επειδη διαβασε περι φωτογραφιων και βιντεο απο τον DoctorT και καποιους αλλους,μου ζητησε να γραψω εγω για αυτην.Αυτο προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Σταματά κάθε είδους ενημέρωση και αναφορά για το Ν6 εκ μέρους μου, για το διάστημα που η Αλεξία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στον συγκεκριμένο οικο.

Συνημμένα

• Blockade Ν6.jpeg
    Blockade Ν6.jpeg
    157,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα;

«Any publicity is good publicity» (κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα), λένε οι Αγγλοσάξονες, και κάτι ξέρουν, ενώ ο Ιρλανδός συγγραφέας Μπρένταν Μπίαν είχε κάνει ένα βήμα παραπάνω «There is no such thing as bad publicity except your own obituary» (δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα εκτός από τη νεκρολογία σου).

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Μόλις έστειλα μια κριτική για την Λολίτα από περασμένη επίσκεψη μου πρίν λίγους μήνες.
Εν αναμονή έγκρισης.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν μια BBW GILF εμπειρία τώρα στο 9 στη θέση της Σόνιας η Ελένη.

Ζλάτα Μόνικα εκτός λειτουργίας.

Συνημμένα

• Ελενη.jpg
    Ελενη.jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 28

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Θυμάται κάποιος αν στα μέσα οκτωμβρίου εμφανιζόταν η Αλεξία στο οίκο N 49;

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Η αλεξια ηταν στο Ν 49 φθινωπορο χειμονα 2015 για μικρο διαστημα.2-3 μηνες απο οτι μου εχει πει η ιδια

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Μέσα οκτωμβρίου ποια εμφανιζόταν στο 49 και η Αλεξία εμφανιζόταν σε κάποιο οίκο;

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
στο 5 ηταν περυσι οκτωμβρη.Εκει ηταν απο αυγουστο 2016 εως τελος απριλη 2017

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Σταματά κάθε είδους ενημέρωση και αναφορά για το Ν6 εκ μέρους μου, για το διάστημα που η Αλεξία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στον συγκεκριμένο οικο.
Θα πρότεινα να μιλήσεις ο ίδιος με τη κοπέλα. Αλωστε τα ποσταρίσματά σου δεν περιέχουν κατι το κακό για τη κοπέλα/ μαλιστα έγραψες καθαρά και με σαφήνεια ότι για οτιδήποτε θα τη συννενοηθείς πρώτα. Μάλλον δε διαβλαζει το θρέντ.
Το χθεσινό μου πόστ άλωστε στο ίδιο κλίμα με τις δικές σου απόψεις ήταν υποστηρίζοντας το ότι για τα προσωπικά δεδομένα του καθενός υπεύθυνος και αρμόδιος είναι μονο ο ίδιος. Αυτό κάνε φίλε.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Θα πρότεινα να μιλήσεις ο ίδιος με τη κοπέλα.

Η σχέση μου με την κοπέλα  δεν έχει επηρεαστεί αφού δεν ξέρει ποιος είμαι. Άλλωστε, πρόσφατα την επισκέφτηκα όπως έχω δημοσίευση στο παρελθόν και έχω εκφράσει την άποψη μου για αυτήν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom