Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Μέσα Οκτώβρη 2016 λοιπόν ήταν η Λαρίσα. Αν πας πίσω στη σελίδα 200, φαίνονται κάποια σχόλια απο συναγωνιστές
Α! Γεια σου ... το είχα δει.... αλλά φαντάστηκα ότι θα το είχε δει ήδη ο φίλος που ενδιαφέρεται.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η Λολίτα σε μια επίσκεψη που της έχω κάνει με άφησε με καλές εντυπώσεις
Είχε όρεξη στο δωμάτιο τόσο για σεξ όσο και για επικοινωνία,είχαμε βέβαια και άνεση χρόνου καθώς δεν υπήρχε άλλος πελάτης να περιμένει.Σίγουρα όταν ξανάρθει θα την ξαναπάω.

Η εμπειρία μου με την  Λολίτα δεν ήταν αντίστοιχη με την δική σου. Με ξενέρωσε και στις δύο επισκέψεις που έχω πραγματοποιήσει. Πιο πολύ όρεξη ειχε για κουβέντα παρα για γαμήσι.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Έχεις πάει με την Αννίτα;
Είχα αναφερθεί στην αννίτα και παλαιότερα
Μια φορά εχω πάει με την αννίτα που πλέον θα εμφανίζεται στο οίκο 11,πριν λίγους μήνες όταν είχε έρθει στο έρως.
Η κοπέλα είναι λεπτή και μελαχρινή μέτριας εμφάνισης.
Παρουσιάστηκε με πολύ όρεξη και με χαιρέτησε και δια χειραψίας αλλά στο δωμάτιο ήταν πολύ βιαστική και ψυχρή δεν την συνιστώ αν και μπορεί να ήταν μια συμπεριφορά της στιγμής που την επισκέφθηκα.
Να σημειώσω όμως και τα καλά της,που ήταν μια πάρα πολύ καλή πίπα

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Η εμπειρία μου με την  Λολίτα δεν ήταν αντίστοιχη με την δική σου. Με ξενέρωσε και στις δύο επισκέψεις που έχω πραγματοποιήσει. Πιο πολύ όρεξη ειχε για κουβέντα παρα για γαμήσι.
Έχω πάει μαζί της μόνο μια φορά και δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι στάνταρ η απόδοση της.
Η αλήθεια είναι ότι το έχει πολύ με την κουβέντα αλλά στην δικιά εμπειρία μόνο ξενέρωτη δεν ήταν στο κρεβάτι.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Στο ίδιο σωματότυπο με την Αννίτα είναι η Λολίτα.

Ο σωματότυπος της όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με της Λολίτας. Η Λολιτα είναι μπιμπελό. Και το στήθος της Αννίτας δεν είναι το δυνατό της σημείο.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Ο σωματότυπος της όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με της Λολίτας. Η Λολιτα είναι μπιμπελό. Και το στήθος της Αννίτας δεν είναι το δυνατό της σημείο.
Η Λολίτα εμφανισιακά είναι μπιμπελό όπως είπες,εννοούσα ίδιο ύψος,ίδια κιλά,ίδιο μέγεθος στα βυζιά
Μικρές οι διαφορές στα παραπάνω χαρακτηριστικά

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Δεν είμαι και σίγουρος,αλλά ίσως να είναι η Λαρίσα.

Αν δεν μπόρεσε να σε βοηθήσει ο GioCha δεν μπορεί κανείς. Μόνο οι τσατσάδες του έχουν ξεφύγει, χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό.  :rockon:

Εγώ εκείνο το διάστημα είμουν εκτός Χανίων.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Νομίζω είχες πει ότι η εμπειρία σου με την Αννίτα είναι παρόμοια με την δική μου.

Ναι.. αλλά όταν έκανες την σύγκριση μεταξύ Αννιτας και Λολιτας με έβαλες σε σκέψεις. Το στήθος της Αννίτας δεν έχει καμία σχέση με το στήθος της Λολιτας, η ίδια δεν το θεωρεί το δυνατό της σημείο. Γι'αυτό δεν το έκθετει στις φωτό.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Ναι.. αλλά όταν έκανες την σύγκριση μεταξύ Αννιτας και Λολιτας με έβαλες σε σκέψεις. Το στήθος της Αννίτας δεν έχει καμία σχέση με το στήθος της Λολιτας, η ίδια δεν το θεωρεί το δυνατό της σημείο. Γι'αυτό δεν το έκθετει στις φωτό.
Δεν συγκρίνω την Λολίτα με την Αννίτα,το εξηγώ παραπάνω

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Αυτές τις μέρες εκτός της Μπέλας πια άλλη προτείνετε για επίσκεψη

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Θέλω να ρωτήσω άπαντες που γράφουν τελευταία κ έχουν δώσει ζωή στο θρεντ (κ μπράβο τους),χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή κάτι παρόμοιο...

Πού ήσασταν τόσο καιρό κ δε γράφατε;

Συνέβη κάτι κ ξεκινήσατε να ποστάρετε ή είναι συμπτωματικό;

• Like
Αντιδράσεις: GioCha

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Επίσκεψη στο Ν3 Αμαλία για ξεμπούκωμα.

Τα αρχίδια μου αναπαράγουν σπέρμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μήπως πρέπει να με δει γιατρός; Ίσως μου στοιχίσει πιο φθηνά.

Συνημμένα

• 4.png
    4.png
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 74

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Θέλω να ρωτήσω άπαντες που γράφουν τελευταία κ έχουν δώσει ζωή στο θρεντ (κ μπράβο τους),χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή κάτι παρόμοιο...

Πού ήσασταν τόσο καιρό κ δε γράφατε;

Συνέβη κάτι κ ξεκινήσατε να ποστάρετε ή είναι συμπτωματικό;

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, πάντως κάποιες κοπέλες θεωρούν το σκηνικό στημένο και προμοταρισμα προς κάποιους οικους.

Τουλάχιστον ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί γίνεται, μήπως και γλιτώνουμε κανένα 30αρι σε φόλες.

Το νήμα ζωντάνεψε πάντως... Μέχρι να αρχίσουμε να τρωγομαστε πάλι!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Καλώς όρισες Μπέλα! (Bella=όμορφη)

Συνημμένα

• Bella.png
    Bella.png
    192,9 KB · Εμφανίσεις: 72
  • Eros studio14noname.jpg
    Eros studio14noname.jpg
    353,4 KB · Εμφανίσεις: 71

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Θέμα προς συζήτηση. Αυταρχικό με κορίτσι στη π.Μίνωος.

Συνημμένα

• Bella-Lolitta.JPG
    Bella-Lolitta.JPG
    94 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom