Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Στο ίδιο σωματότυπο με την Αννίτα είναι η Λολίτα
Η Λολίτα σε μια επίσκεψη που της έχω κάνει με άφησε με καλές εντυπώσεις.
Έχεις πάει με την Αννίτα;
Στο ίδιο σωματότυπο με την Αννίτα είναι η Λολίτα
Η Λολίτα σε μια επίσκεψη που της έχω κάνει με άφησε με καλές εντυπώσεις.
Α! Γεια σου ... το είχα δει.... αλλά φαντάστηκα ότι θα το είχε δει ήδη ο φίλος που ενδιαφέρεται.Μέσα Οκτώβρη 2016 λοιπόν ήταν η Λαρίσα. Αν πας πίσω στη σελίδα 200, φαίνονται κάποια σχόλια απο συναγωνιστές
Η Λολίτα σε μια επίσκεψη που της έχω κάνει με άφησε με καλές εντυπώσεις
Είχε όρεξη στο δωμάτιο τόσο για σεξ όσο και για επικοινωνία,είχαμε βέβαια και άνεση χρόνου καθώς δεν υπήρχε άλλος πελάτης να περιμένει.Σίγουρα όταν ξανάρθει θα την ξαναπάω.
Είχα αναφερθεί στην αννίτα και παλαιότεραΈχεις πάει με την Αννίτα;
Μια φορά εχω πάει με την αννίτα που πλέον θα εμφανίζεται στο οίκο 11,πριν λίγους μήνες όταν είχε έρθει στο έρως.
Η κοπέλα είναι λεπτή και μελαχρινή μέτριας εμφάνισης.
Παρουσιάστηκε με πολύ όρεξη και με χαιρέτησε και δια χειραψίας αλλά στο δωμάτιο ήταν πολύ βιαστική και ψυχρή δεν την συνιστώ αν και μπορεί να ήταν μια συμπεριφορά της στιγμής που την επισκέφθηκα.
Να σημειώσω όμως και τα καλά της,που ήταν μια πάρα πολύ καλή πίπα
Έχω πάει μαζί της μόνο μια φορά και δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι στάνταρ η απόδοση της.Η εμπειρία μου με την Λολίτα δεν ήταν αντίστοιχη με την δική σου. Με ξενέρωσε και στις δύο επισκέψεις που έχω πραγματοποιήσει. Πιο πολύ όρεξη ειχε για κουβέντα παρα για γαμήσι.
Στο ίδιο σωματότυπο με την Αννίτα είναι η Λολίτα.
Μέσα οκτωμβρίου 15-20 του μηνός.
Όποιος μπορεί να απαντήσει εδώ παρακαλώ είναι σημαντικό για εμένα.
Η Λολίτα εμφανισιακά είναι μπιμπελό όπως είπες,εννοούσα ίδιο ύψος,ίδια κιλά,ίδιο μέγεθος στα βυζιάΟ σωματότυπος της όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με της Λολίτας. Η Λολιτα είναι μπιμπελό. Και το στήθος της Αννίτας δεν είναι το δυνατό της σημείο.
Δεν είμαι και σίγουρος,αλλά ίσως να είναι η Λαρίσα.Έβγαλες άκρη με το ζήτημα που σε απασχολεί;
Νομίζω είχες πει ότι η εμπειρία σου με την Αννίτα είναι παρόμοια με την δική μου.Είχα αναφερθεί στην αννίτα και παλαιότερα
Δεν είμαι και σίγουρος,αλλά ίσως να είναι η Λαρίσα.
Νομίζω είχες πει ότι η εμπειρία σου με την Αννίτα είναι παρόμοια με την δική μου.
Δεν συγκρίνω την Λολίτα με την Αννίτα,το εξηγώ παραπάνωΝαι.. αλλά όταν έκανες την σύγκριση μεταξύ Αννιτας και Λολιτας με έβαλες σε σκέψεις. Το στήθος της Αννίτας δεν έχει καμία σχέση με το στήθος της Λολιτας, η ίδια δεν το θεωρεί το δυνατό της σημείο. Γι'αυτό δεν το έκθετει στις φωτό.
Δεν συγκρίνω την Λολίτα με την Αννίτα,το εξηγώ παραπάνω
Επίσκεψη στο Ν3 Αμαλία για ξεμπούκωμα.
Τα αρχίδια μου αναπαράγουν σπέρμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μήπως πρέπει να με δει γιατρός; Ίσως μου στοιχίσει πιο φθηνά.
Θέλω να ρωτήσω άπαντες που γράφουν τελευταία κ έχουν δώσει ζωή στο θρεντ (κ μπράβο τους),χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή κάτι παρόμοιο...
Πού ήσασταν τόσο καιρό κ δε γράφατε;
Συνέβη κάτι κ ξεκινήσατε να ποστάρετε ή είναι συμπτωματικό;