Παράθεση από: KRITIKOS1985 (χθες στις 21:26)
Θέλω να ρωτήσω άπαντες που γράφουν τελευταία κ έχουν δώσει ζωή στο θρεντ (κ μπράβο τους),χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή κάτι παρόμοιο...
Πού ήσασταν τόσο καιρό κ δε γράφατε;
Συνέβη κάτι κ ξεκινήσατε να ποστάρετε ή είναι συμπτωματικό;
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, πάντως κάποιες κοπέλες θεωρούν το σκηνικό στημένο και προμοταρισμα προς κάποιους οικους.
Τουλάχιστον ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί γίνεται, μήπως και γλιτώνουμε κανένα 30αρι σε φόλες.
Το νήμα ζωντάνεψε πάντως... Μέχρι να αρχίσουμε να τρωγομαστε πάλι!
Είναι πραγματικά αξιέπαινο όλο αυτό το "ξαναζωντάνεμα" του θρεντ!
Παρακολουθώντας λοιπόν και εγώ τα νήματα της επαρχίας,έχω και εγώ την ίδια (καλόπιστη) απορία στην οποία αν και όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει.
Επιμένετε να ρωτάτε κάτι που είναι πασιφανές.
Ασχολήθηκε κάποιο μέλος και ασχολείται και τώρα , διεξοδικά με το θρέντ (Doctor T) με ενημερώσεις κυρίως για τους οίκους στη Μίνωος (εμένα αυτές μ' αρέσουν, και τον προτρέπω να συνεχίσει )(Να προσθέσω εδώ ότι πολλά μέλη που τις διαβάζουν - τις ενημερώσεις- απαξιούν ενα like θεωρώντας το πολυτέλεια) και μαζί με φωτογραφικό υλικό έβαλε πολλούς στο πειρασμό να γράψουν στην αρχή δειλά δειλά και αργότερα κανονικά θα έλεγα κάποιους προβληματισμούς ο καθένας ξεχωριστά.
Ετσι εμφανίστηκαν και νέα μέλη στο θρέντ. (Αρα διαβάζεται)
Αυτό όμως που πρέπει να μας απασχολήσει είναι γιατί ήταν τόσο υποτονικό το Θρέντ τόσο καιρό ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μέλους GioCha στο παρελθόν, και άλλων μελλών.
Παρατήρησα ότι ο φίλος KRITIKOS1985 το τελευταίο τρίμηνο έχει τρείς δημοσιεύσεις εδώ μέσα και μάλιστα (πολύ σωστά) στις δυο χρησιμοποιεί τη λέξη "μαύρο" όσον αφορά τη ποιότητα των υπηρεσιών.
Αυτή είναι μια απάντηση για την υποτονικότητα .
Συμπέρασμα δικό μου. Πρέπει να αναβαθμιστεί το προσωπικο και η ποιότητα των υπηρεσιών στη Μίνωος,(πολύ κουβέντα) διαφορετικά σε λίγο θα γράφουμε για γκομενες στο λιμάνι.
Συγνώμη αν κούρασα!!