Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Θέλω να ρωτήσω άπαντες που γράφουν τελευταία κ έχουν δώσει ζωή στο θρεντ (κ μπράβο τους),χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή κάτι παρόμοιο...

Πού ήσασταν τόσο καιρό κ δε γράφατε;

Συνέβη κάτι κ ξεκινήσατε να ποστάρετε ή είναι συμπτωματικό;

Είναι πραγματικά αξιέπαινο όλο αυτό το "ξαναζωντάνεμα" του θρεντ!

Παρακολουθώντας λοιπόν και εγώ τα νήματα της επαρχίας,έχω και εγώ την ίδια (καλόπιστη) απορία στην οποία αν και όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Συνημμένα

• Bbw-810x810.JPG
    Bbw-810x810.JPG
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Σκέψεις για δημιουργία "κλειστού" forum με το ίδιο θέμα (Μπουρδέλα στα Χανιά). Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας κανοντας κλικ στο "μου αρεσει" σε αυτο το post

Συνημμένα

• Prive forum.jpg
    Prive forum.jpg
    108,1 KB · Εμφανίσεις: 21

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Παράθεση από: KRITIKOS1985  (χθες στις 21:26)
Θέλω να ρωτήσω άπαντες που γράφουν τελευταία κ έχουν δώσει ζωή στο θρεντ (κ μπράβο τους),χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή κάτι παρόμοιο...

Πού ήσασταν τόσο καιρό κ δε γράφατε;

Συνέβη κάτι κ ξεκινήσατε να ποστάρετε ή είναι συμπτωματικό;

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, πάντως κάποιες κοπέλες θεωρούν το σκηνικό στημένο και προμοταρισμα προς κάποιους οικους.

Τουλάχιστον ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί γίνεται, μήπως και γλιτώνουμε κανένα 30αρι σε φόλες.

Το νήμα ζωντάνεψε πάντως... Μέχρι να αρχίσουμε να τρωγομαστε πάλι!

Είναι πραγματικά αξιέπαινο όλο αυτό το "ξαναζωντάνεμα" του θρεντ!

Παρακολουθώντας λοιπόν και εγώ τα νήματα της επαρχίας,έχω και εγώ την ίδια (καλόπιστη) απορία στην οποία αν και όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει.
Επιμένετε να ρωτάτε κάτι που είναι πασιφανές.
Ασχολήθηκε κάποιο μέλος και ασχολείται και τώρα , διεξοδικά με το θρέντ (Doctor T) με ενημερώσεις κυρίως για τους οίκους στη Μίνωος (εμένα αυτές μ' αρέσουν, και τον προτρέπω να συνεχίσει )(Να προσθέσω εδώ ότι πολλά μέλη που τις διαβάζουν - τις ενημερώσεις- απαξιούν ενα like θεωρώντας το πολυτέλεια) και μαζί με φωτογραφικό υλικό έβαλε πολλούς στο πειρασμό να γράψουν στην αρχή δειλά δειλά και αργότερα κανονικά θα έλεγα κάποιους προβληματισμούς ο καθένας ξεχωριστά.
Ετσι εμφανίστηκαν και νέα μέλη στο θρέντ. (Αρα διαβάζεται)
Αυτό όμως που πρέπει να μας απασχολήσει είναι γιατί ήταν τόσο υποτονικό το Θρέντ τόσο καιρό ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μέλους GioCha στο παρελθόν, και άλλων μελλών.
Παρατήρησα ότι ο φίλος KRITIKOS1985 το τελευταίο τρίμηνο έχει τρείς δημοσιεύσεις εδώ μέσα και μάλιστα (πολύ σωστά) στις δυο χρησιμοποιεί τη λέξη "μαύρο" όσον αφορά τη ποιότητα των υπηρεσιών.
Αυτή είναι μια απάντηση για την υποτονικότητα .
Συμπέρασμα δικό μου. Πρέπει να αναβαθμιστεί το προσωπικο και η ποιότητα των υπηρεσιών στη Μίνωος,(πολύ κουβέντα) διαφορετικά σε λίγο θα γράφουμε  για γκομενες στο λιμάνι.
Συγνώμη αν κούρασα!!

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Σκέψεις για δημιουργία "κλειστού" forum με το ίδιο θέμα (Μπουρδέλα στα Χανιά). Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας κανοντας κλικ στο "μου αρεσει" σε αυτο το post
Ο λόγος???????

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για prive φορουμ>???????

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Κάποια μέλη του φόρουμ έχουν ταυτοποιηθεί από τα κορίτσια, για αυτό το λόγο δεν έχουν την άνεση να κάνουν αναρτήσεις μπαίνοντας σε λεπτομέρειες.
Δημοσίευση πλούσιου  multimedia υλικού που αφορά την περιοχή, από το μέλη χωρίς φόβο και πάθος... και άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν κατά την υλοποίηση του κλειστού forum

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ολη η Επαρχία έχει φάει πολύ "μαύρο" (όχι 100 τοις εκατό, μη παρεξηγηθώ) ή μάλλον στην επαρχία το "καλή ή πολύ καλή κοπέλα ¨ είναι μηδαμινό.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ολη η Επαρχία έχει φάει πολύ "μαύρο" (όχι 100 τοις εκατό, μη παρεξηγηθώ) ή μάλλον στην επαρχία το "καλή ή πολύ καλή κοπέλα ¨ είναι μηδαμινό.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!

Το θέμα έχει τραβήξει την προσοχή των κοριτσιών στην π.Μίνωος.
Όποιος δεν θέλει να αποκαλυφθεί να παραποιήσει στις μελλοντικές του αναρτήσεις στο forum και στις αξιολογήσεις που ανεβαζει ημερομηνίες, ώρες, λεπτομέρειες επίσκεψης.

Αναχώρηση από Χανιά για Ρέθυμνο για επίσκεψη στο studio 1

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για prive φορουμ>???????

Κάποια μέλη του φόρουμ έχουν ταυτοποιηθεί από τα κορίτσια, για αυτό το λόγο δεν έχουν την άνεση να κάνουν αναρτήσεις μπαίνοντας σε λεπτομέρειες.
Δημοσίευση πλούσιου  multimedia υλικού που αφορά την περιοχή, από το μέλη χωρίς φόβο και πάθος... και άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν κατά την υλοποίηση του κλειστού forum

Το θέμα έχει τραβήξει την προσοχή των κοριτσιών στην π.Μίνωος.
Όποιος δεν θέλει να αποκαλυφθεί να παραποιήσει στις μελλοντικές του αναρτήσεις στο forum και στις αξιολογήσεις που ανεβαζει ημερομηνίες, ώρες, λεπτομέρειες επίσκεψης.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Επιμένετε να ρωτάτε κάτι που είναι πασιφανές.
Ασχολήθηκε κάποιο μέλος και ασχολείται και τώρα , διεξοδικά με το θρέντ (Doctor T) με ενημερώσεις κυρίως για τους οίκους στη Μίνωος (εμένα αυτές μ' αρέσουν, και τον προτρέπω να συνεχίσει )(Να προσθέσω εδώ ότι πολλά μέλη που τις διαβάζουν - τις ενημερώσεις- απαξιούν ενα like θεωρώντας το πολυτέλεια) και μαζί με φωτογραφικό υλικό έβαλε πολλούς στο πειρασμό να γράψουν στην αρχή δειλά δειλά και αργότερα κανονικά θα έλεγα κάποιους προβληματισμούς ο καθένας ξεχωριστά.
Ετσι εμφανίστηκαν και νέα μέλη στο θρέντ. (Αρα διαβάζεται)
Αυτό όμως που πρέπει να μας απασχολήσει είναι γιατί ήταν τόσο υποτονικό το Θρέντ τόσο καιρό ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μέλους GioCha στο παρελθόν, και άλλων μελλών.
Παρατήρησα ότι ο φίλος KRITIKOS1985 το τελευταίο τρίμηνο έχει τρείς δημοσιεύσεις εδώ μέσα και μάλιστα (πολύ σωστά) στις δυο χρησιμοποιεί τη λέξη "μαύρο" όσον αφορά τη ποιότητα των υπηρεσιών.
Αυτή είναι μια απάντηση για την υποτονικότητα .
Συμπέρασμα δικό μου. Πρέπει να αναβαθμιστεί το προσωπικο και η ποιότητα των υπηρεσιών στη Μίνωος,(πολύ κουβέντα) διαφορετικά σε λίγο θα γράφουμε  για γκομενες στο λιμάνι.
Συγνώμη αν κούρασα!!
Φίλε μου εγώ προσωπικά είχα ξενερώσει με κάποιον που με είχε αποκαλέσει προμότορα κ γι'αυτό είχα σταματήσει κ τις κριτικές κ να γράφω στο θρεντ.

Όταν όμως συναντούσα τρελλές φόλες αισθανόμουνα την ανάγκη να ενημερώσω κ να διαφυλάξω τους υπόλοιπους για τα χρήματα που σχεδόν ολοι μας βγάζουμε με κόπο.

Οποισδήποτε έχει λίγη εμπειρία καταλαβαίνει αμέσως αν η κοπέλλα αξίζει ή όχι.

Το κακό που θεωρώ ότι κάνουμε εκτός από το να τσακωνόμαστε είναι ότι δεν μπαίνουμε καν στον κόπο μετά από μία επίσκεψη σε κάποια κοπέλλα να γράψουμε επιγραμματικά την εμπειρία μας ούτως ώστρ να υπάρχουν πολλές απόψεις για όλες τις κοπέλες...

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!

Ζλάτα 17, Μόνικα 49, εκτός λειτουργίας.

Αν μέχρι τέλος της εβδομάδας δεν ανοίξει ο οίκος 49, σύντομα θα έχουμε νέα άφιξη στην περιοχή.

Τέλος του μήνα αρχές του επόμενου επανεμφάνιση της Πάολα στο 10.

Ελένη, δεύτερη μέρα στο 9. Όποιος προλάβει. (BBW-Big Beautiful Woman).

Συνημμένα

• Π.Μ.1-768x933.jpg
    Π.Μ.1-768x933.jpg
    263 KB · Εμφανίσεις: 27

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Stidio 1 Ρέθυμνο.

Σας ενδιαφέρει να εμφανίζονται στο forum  ενημερώσεις, σχόλια, αξιολογήσεις για αυτό το θεμα;

Εκδήλωση ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ στο "μου αρέσει" σε αυτό το post.

Συνημμένα

• 20170715_155345.png
    20170715_155345.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 49

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Κεραμένο γαμήσι από εμένα επειδή σήμερα γλίτωσα 150 ευρώ και 3 ώρες από τη ζωή μού.

Έχεις Viva Wallet Card;

Οχι!!! Πρότεινε έναν τρόπο αποστολής χρημάτων με εχεμύθεια!

Αφορά πρόγραμμα αξίας 40 ευρώ σε πρωτο εμφανιζόμενη κοπέλα στην περιοχή που δεν έχει αξιολογηθεί όταν αυτό γίνει δυνατόν.

Υποχρέωση του τυχερου να ανεβάσει αξιολόγησει και να αφήσει σχόλια στο forum για την επίσκεψη.

Η κλήρωση θα γίνει μέσω του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ Τζόκερ. Αφορά τους 10 πρώτους που θα κάνουν κλικ στο "μου αρεσει" σε αυτο το post.

Συνημμένα

• DTw-01-600x811.jpeg
    DTw-01-600x811.jpeg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να ανέβουμε στους 20 πρώτους. Η να μείνουμε στους 10;

Στους 10 οι πιθανότητες είναι καλύτερες.

Θα σταλεί κωδικός viva e-money αξίας 40 ευρώ, με π.μ για όσους γνωρίζουν.
Οι υπόλοιποι να αναφέρουν ένα τρόπο μεταφοράς χρημάτων με εχεμύθεια. Χωρίς δηλαδή να φαίνονται τα στοιχεία του αποστολέα μέσω τραπεζικού συστήματος.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μια και απαντήθηκε η ερώτησή μου,για τα περαιτέρω καλό θα ήταν να συνεχίσετε έτσι την προσπάθεια που κάνετε,με τις όσες πληροφορίες-εμπειρίες μπορεί και συνεισφέρει ο καθένας.

Τα περί prive forum λόγω (κυρίως) ταυτοποίησης των γραφόντων στο θρεντ δημιουργεί κλειστό κύκλο,μη προσεγγίσιμο από άλλους συναγωνιστές (κυρίως νέους) που θα ήθελαν ενδεχομένως να γράψουν και αυτοί απευθυνόμενοι πέραν του κλειστού πυρήνα.

Βεβαίως δεκτή κάθε αντίθετη άποψη.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Τα περί prive forum λόγω (κυρίως) ταυτοποίησης των γραφόντων στο θρεντ δημιουργεί κλειστό κύκλο,μη προσεγγίσιμο από άλλους συναγωνιστές (κυρίως νέους) που θα ήθελαν ενδεχομένως να γράψουν και αυτοί απευθυνόμενοι πέραν του κλειστού πυρήνα.

Το εν λόγω θέμα δεν θα κλειδώσει.
Θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να φιλοξενεί τις απόψεις και τις εμπειρίες όσων θέλουν να τις μοιραστούν δημοσίως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom