Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Αν κατεβούν μαζί 2 από τις τρεις και δουλέψουν στο 11 και 14 αντίστοιχα θα γίνει φάση.
Το θεωρώ όμως δύσκολο αφού και οι τρεις έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους με τη Μαρία να δηλώνει ότι ίσως έρθει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Αν κατεβούν μαζί 2 από τις τρεις και δουλέψουν στο 11 και 14 αντίστοιχα θα γίνει φάση.
Το θεωρώ όμως δύσκολο αφού και οι τρεις έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους με τη Μαρία να δηλώνει ότι ίσως έρθει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ελπίζω να κατέβουν!!

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
395
Πόντοι
21
Νέα άφιξη από την Πέμπτη. Δεν ξέρουν ακόμα πια κοπέλα θα κατέβει. Ίσως να έχουμε πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα στην περιοχη.
Υπομονή μέχρι την Πέμπτη.
Ελπίζω να είναι η μαργκώ που εμφανίζεται σε άλλα στούντιο της συγκεκριμένης αλυσίδας

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Νέα άφιξη από την Πέμπτη. Δεν ξέρουν ακόμα πια κοπέλα θα κατέβει. Ίσως να έχουμε πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα στην περιοχη.
Υπομονή μέχρι την Πέμπτη.

Μαργκώ ??? Απο τώρα??  Μπα για αργότερα το κόβω.

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Εχω ζητήσει στην Μινωος duo παλιότερα, αλλά υπήρξε πληρης αρνηση. Νομίζω λογικά, αφου οι κοπέλες της Μινωος, συνήθως, δεν έχουν σχέση (φιλική ή επιχερηματική ) μεταξύ τους.
Πριν εξι μηνες, στην Κων/πολεως (Κεραμεικός) πηγα σε στουντιο και ζητησα duo. Η ελληνίδα κοπέλα ηταν πρόθυμη και πήγαμε μαζί σε γειτονικό στουντιο, της ιδιας αλυσίδας, οπου ηταν μια αλλοδαπή φιλη της και έγινε καταπληκτικός αγώνας! Η χρέωση ηταν 2Χ50 ευρω, πολύ λογική.   Δεν νομίζω όμως οτι το συγκεκριμένο περιστατικό με duo μπορεί να θεωρηθεί ως κανόνας, μάλλον πέτυχα πολύ καλή συγκυρία.

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Μετά την αποτυχία με την Τζέσικα, σήμερα αποφάσισα να πάω στα σίγουρα!!!

Ποια κοπέλα στη Μινωος εχει σταθερά, εγγυημένα υψηλές επιδόσεις που ικανοποιούν πλήρως τον άνδρα, χωρίς μουρμούρες, χωρίς γκρίνιες, κάνει ό,τι της ζητηθεί, ειναι φιλική και χαμογελαστή, αφήνει χρόνο, περιποιείται και προσέχει τον πελάτη και σέβεται τα λεφτά που παίρνει; 
Από ποια κοπέλα ο πελάτης φεύγει πάντα ικανοποιημένος;

Ε, ναι λοιπόν, σε αυτήν πήγα! Και φυσικά, ανταμείφθηκα πλουσιοπάρχα για την επιλογή μου. Για ακόμη μια φορά, απόλαυσα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, απο την ακούραστη κοπέλα που τιμά το λεφτά που παίρνει, φροντίζει να ικανοποιείσαι ως πελάτης και σε κάνει να νιώθεις άνετα, σαν να είσαι με την γκόμενά σου - και το σημαντικότερο, χωρίς να έχει τις απαιτήσεις και τους κινδύνους της γκόμενας!!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η χρέωση ηταν 2Χ50 ευρω, πολύ λογική. Δεν νομίζω όμως οτι το συγκεκριμένο περιστατικό με duo μπορεί να θεωρηθεί ως κανόνας, μάλλον πέτυχα πολύ καλή συγκυρία.

Λογική τιμή φαίνεται και σε μένα.
Δεν υπάρχουν κανόνες. Έχει να κάνει με  την χημεία που θα δημιουργηθεί μεταξύ των συμμετεχόντων εκείνη τη στιγμή. Αρκεί οι κοπέλες να γουστάρουν την φάση πραγματικά και να μην σε κοροϊδεύουν.

• Like
Αντιδράσεις: ANOSX

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Συνημμένα

• 79.png
    79.png
    452,3 KB · Εμφανίσεις: 58

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Χα..χα.. Θα τολμήσω να πω την Αλεξία!!!
Μπράβο Doctor!!! Σωστά μάντεψες . Βέβαια , για να είμαστε και δίκαιοι, ηταν πολυ εύκολο κουίζ, για όποιον έχει ακόμη και μια κάποια εμπειρία στο συγκεκριμένο δρόμο! 

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Ρε Doctor, εισαι σιγουρος οτι η δημοσίευση φωτογραφιών της Αλέξιας, θα της κάνει καλό;

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Μπράβο Doctor!!! Σωστά μάντεψες . Βέβαια , για να είμαστε και δίκαιοι, ηταν πολυ εύκολο κουίζ, για όποιον έχει ακόμη και μια κάποια εμπειρία στο συγκεκριμένο δρόμο! 

Να τα διαβάζει αυτά ό Cavalaris που εδώ και μήνες παρόλα όσα γράφονται στο forum για την Αλεξία δεν την έχει επισκεφτεί ακόμα!

• Like
Αντιδράσεις: ANOSX

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Εχω μια απορία, εδω και πολύ καιρό: Για πιο λόγο στα "Μπουρδέλα Χανιά", δεν υπάρχει το Νο 16 ( Αλεξία); 

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Εχω μια απορία, εδω και πολύ καιρό: Για πιο λόγο στα "Μπουρδέλα Χανιά", δεν υπάρχει το Νο 16 ( Αλεξία); 

Δεν υπάρχει Ν16 στην Π.Μίνωος. Η Αλεξία είναι στο N6 όπως φαίνεται και στην φωτό που έχω αναρτήσει σελ 218.

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Ε ναι, ενας γιατρός ειναι πάντα απαραίτητος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom