You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα μπορουσες να κανεις μια συντομη περιγραφη της εμπειριας σου φιλαρακι?Οσο ωραια κι αν είναι, η Δενισα είναι πεταμένα λεφτά, δεν μπαίνω καν στον κόπο να γραψω κριτική.... :S
Κριμα και μου αρεσει παρα πολυ η κοπελα και την ειδα στο μινωος. Εχει και ενα ολοστρογγυλο κωλαρακι ποιημα, ειναι για πολυ γλυψιμο τετοιο κορμι, αλλα αμα ειναι ξεπετα ας παει στο καλο.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σιγά την όμορφη....Οσο ωραια κι αν είναι, η Δενισα είναι πεταμένα λεφτά, δεν μπαίνω καν στον κόπο να γραψω κριτική.... :S
Ένα ανορεξικό ντροπαλό κοριτσάκι είναι...
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Aννα απο Ρουμανία ήταν κλειστά σήμερα;
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα! Καλο μινα!
Στο Ερωσ :-* δευτερα πρωι - Δενισα :-* δευτερα βραδυ - Μπελλα :-*
Απο τριτη - Μπελλα :-* :-* :-*
:-* :-* :-* Μπελλα :-* :-* :-*
Kαλώς το μας το κορίτσι
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Έχουμε κάποια πληροφόρηση τι θα έρθει στο έρως από αύριο ή αν παίζει κάτι καινούριο στην περιοχή??
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
H Mπέλλα θα παραμείνει στο Ερως μέχρι την Πέμπτη το Βράδυ.
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
yes :-* :-* :-*H Mπέλλα θα παραμείνει στο Ερως μέχρι την Πέμπτη το Βράδυ.
Συνημμένα
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Μεγάλη προσοχή παιδιά με αννα απο ρουμανία στο Νο 6.
Επισκέπτης
δηλαδη?Μεγάλη προσοχή παιδιά με αννα απο ρουμανία στο Νο 6.
tofalostofalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδια Τελεια Τελεια Τελεια Γυρισε η θεα η Αλεξια ποιο ανανεωμενη απο ποτε και πηγε στο 49 Cheesy Δεν εχει τιποτα απλα δεν τα βρηκαν με το αλλο μαγαζι μου ειπε αυτο τιποτα αλλο επισης μου εξηγησε οτι κανει, το κανει με ασφαλεια διοτι ειναι 21 χρονων και δεν θελει να χασει τη ζωη της εκει μεσα για λιγα λευτα .... τελος παντον ηταν παλι μια υπεροχη συναντηση μαζι της σημερα απλα χαρηκα που την ειδα η κοπελαρα ειναι τρελα και παντοτε σφηχτο απ τα καλυτερα γ....ια στη ζωη μου με αυτην δεν ξερω για σας απλα εγω ξετρελαθηκα παλι σημερα το αξιζει με το παραπανω ... επισης ειδα μια κριτικη που λεγανε για την καινουργια αντικαταστατρια στο παλιο μαγαζι ... για την Μαρια ... Μαπα φιλε το καρπουζι μονο απο σωμα κατι λεει ολα τα αλλα σπορακια φτυστα Cheesy Σαν το Αλεξακιιιι καμια Απλα Σε κανει και τρεμεις τπτ αλλο δεν εχω να πω αξιζει ο δρομος μου με τα 1000 για να ξεκαυλωσω !! Αρχιζω παλι το περα δοθε καθε βδομαδα
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ
ΠΙΑ ΤΣΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ η ΙΔΙΑ η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ η Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ 49
ΠΙΑ ΤΣΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ η ΙΔΙΑ η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ η Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ 49
Παιδια Τελεια Τελεια Τελεια Γυρισε η θεα η Αλεξια ποιο ανανεωμενη απο ποτε και πηγε στο 49 Cheesy Δεν εχει τιποτα απλα δεν τα βρηκαν με το αλλο μαγαζι μου ειπε αυτο τιποτα αλλο επισης μου εξηγησε οτι κανει, το κανει με ασφαλεια διοτι ειναι 21 χρονων και δεν θελει να χασει τη ζωη της εκει μεσα για λιγα λευτα .... τελος παντον ηταν παλι μια υπεροχη συναντηση μαζι της σημερα απλα χαρηκα που την ειδα η κοπελαρα ειναι τρελα και παντοτε σφηχτο απ τα καλυτερα γ....ια στη ζωη μου με αυτην δεν ξερω για σας απλα εγω ξετρελαθηκα παλι σημερα το αξιζει με το παραπανω ... επισης ειδα μια κριτικη που λεγανε για την καινουργια αντικαταστατρια στο παλιο μαγαζι ... για την Μαρια ... Μαπα φιλε το καρπουζι μονο απο σωμα κατι λεει ολα τα αλλα σπορακια φτυστα Cheesy Σαν το Αλεξακιιιι καμια Απλα Σε κανει και τρεμεις τπτ αλλο δεν εχω να πω αξιζει ο δρομος μου με τα 1000 για να ξεκαυλωσω !! Αρχιζω παλι το περα δοθε καθε βδομαδα
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Μεγάλη προσοχή παιδιά με αννα απο ρουμανία στο Νο 6.
πες λεπτομέρειες φιλε μου..αν εχεις δει κατι να αποφυγουμε τιποτα δυσαρεστο!!!
tofalostofalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
eipe to paidi oti exei ipatitida c i anna kai meta to diagrapse
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Η Κριστινα είναι η ρεπατζου της Μινωος.Νέα ονόματα είδα σήμερα βανα κριστινα ξέρεις κάνεις κάτι ?
Ορεξατο κορίτσι... Θα ακολουθήσει κριτική σύντομα
Και η Βανα μια γυφτοβουλγαρα(γυφτορουμανα δηλωνει). Στο δωματιο ενταξει, καλη ειναι, αλά εχει και καλυτερες η μινωος.
Επισης ειδα ανοιχτο και το σπιτακι τερμα κατηφόρα στα αριστερά, που αναγράφει το όνομα Ζλάτα πάλι! Πολλές επιστροφές!
Επισης ειδα ανοιχτο και το σπιτακι τερμα κατηφόρα στα αριστερά, που αναγράφει το όνομα Ζλάτα πάλι! Πολλές επιστροφές!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις