Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Μια πατσαβουρα χοντρη.Μην παρεις καν τηλεφωνο.Εχει γυριει ολη την κρητη!Και ακουσα και οτι κλεβει οταν παει ο πελατης στην τουαλετα!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ

μολις επεστρεψα απο Μινωος.
μπηκα στο σοκακι του ερωτα και δεν υπηρχε ψυχη,δυπλα απο το 4 καθονταν εξω 2-3 κοριτσια πιθανον δεν την παλευαν απο την ζεστη και την πολυ δουλεια...ενοιωθα κουρασμενος απο την ζεστη και βλεποντας τοσες πορτες αποφασισα να μην παω βολτα και να παω στο 4 και ας διαβασα αρνητικα σχολια.πριν μπω ομως εριξα μια ματια στο 14 και ηταν μια κοπελα που μιλουσε σπαστα Ελληνικα.μια χαρα μου φανηκε,εφυγα και καρφι στο 4.
η κοπελα και η συμπαθητικη μανταμ με υποδεχτηκαν με χαμογελο και χαρα,βασικα η κοπελα εκανε και χωρο του στυλ στριπτιζ και ειπα απο μεσα μου "αγριεμενη ειναι".με αυτην την πρωτη εντυπωση αποφασισα να μπω και οτι γινει.πριν μπω στο δωματιο η μανταμ με ρωτησω αν την ξερω την κοπελα η αν μου εχουν πει κατι οι φιλοι μου και οτι ειναι η καλυτερη απο ολες.(εχω την εντυπωση οτι διαβαζουν το φορουμ και πολυ καλα κανουν)
ισως απο αντιδραση μην μου αρχισει της ερωτησεις απαντησα οχι.μου αναψε το Α/C και μπηκα.απο οσο προλαβα να δω το δωματιο μεσα ηταν καθαρο.

ξεβρακωνομαι και ερχετε η κοπελα με αρκετη διαθεση για κουβεντα.να μην μπω σε λεπτομερειες το μενου ειχε τζιμπουκια πισοκολλητα πανω κατω και γενικα προθυμη σε ολα και το βασικο δεν βιαζοταν καθολου.ενα προσωπικο tip ειναι οτι δεν θελουν καννιβαλισμους παλαμυδια να τους τραβας τα βυζια κτλ.ομορφα απαλα και ωραια δλδ.
σε μια φαση στα μισα του εργου ακουσα κατι νεαρους και ρωτουσαν και ειπα απο μεσα μου "γμτ τωρα θα αρχισει να βιαζεται."
ομως δεν πτοηθηκε και συνεχισαμε οπως πριν χαλαρα.πιστευω εχουν καταλαβει το νοημα τι ζηταει ο πελατης.
μετα το τελος του εργου συνεχισε με χαδακια φυλακια κτλ.
βγηκα και με ρωτησε η μανταμ αν ηταν ετσι οπως μου ειχε πει (η καλυτερη της περιοχης) και της απαντησα "ναι ειχατε δικιο"
με κερασανε καραμελα και εφυγα.

αυτα απο εμενα παιδια.γκουντ ναιτ.

stafu

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία στα Χανιά που να δίνει λοκο;

rossi46sc

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία στα Χανιά που να δίνει λοκο;

ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΑΟΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΓΚΕΛΙΚΗ

kostastsiou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
μαγκες γεια χαρα.κατεβενω χανια τον αλλο μηνα και θελω τα φωτα σας.σε ποιο σπιτακι εχει καλο κομματι.ευχαριστω

Darksoul899

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
81
Πόντοι
0
Η Πάολα ξέρουμε πού δουλεύει και τί μέρες;

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Το φθηνοτερο και απλο προγραμμα ποσο κοστιζει στα σπιτακια στα Χανια?

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Μπορεί και να το ρίξεις στα 25 με λίγη διαπραγμάτευση. Το έχω κάνει.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Καλησπερα μολις αφιχθηκα απο Μινωος νεα αφιξη στο 17 η ΝΙΚΟΛ απο Μολδαβια φοβερο κορμη με φοβερη σιμετοχη , στο βασικο προγραμμα εχει και το 69 και μασσαζ, πιπα φοβερη  ΝΑΙ σε ΟΛΑ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα το μεσημέρι, εν μέσω λαϊκής αγοράς, στο πρώτο μπουρδέλο κατεβαίνοντας τη Μίνωος και μπαίνοντας στην πάροδο, δηλ. αυτό που είναι μεσοτοιχία με το μεζεδοπωλείο...

Αμαλία, Ρουμάνα, με μερικά παραπάνω κιλά, μαυριδερή, γλυκειά, προσηνής, ευπροσήγορη, υπομονετική, χωρίς ωστόσο να διαθέτει σπουδαίες αρετές στην πράξη.

Με δυό λόγια, καλή για ξεχαρμάνιασμα - ξεμπάζωμα - ξεμπούκωμα...

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ένα δυσάρεστο συμβάν, ήταν δύο μύγες, οι οποίες γαμιόσαντε ενόσω κάναμε το ίδιο με την Αμαλία, και πάνω στη φούρια τους, μου τσίμπαγαν τα κωλομάγουλα...

Γενικά, στον αέρα των Χανίων πετούν αρκετά έντομα που τσιμπάνε...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:o Ο λαός των Χανίων απαιτεί, Πυραυλοκριτική. Θα ακολουθησουν κι άλλες καταθέσεις στην Κρήτη;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι, προ 3ετίας περίπου είχαμε συνουσιασθεί 2 φορές με τις ερωτιάρες ρουμάνες του εξαίρετου αυτού μαγαζιού.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Οι συνουσίες μου στα Χανιά, προβλέπονται αραιές και σπάνιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom