You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
ε ναι δεν έχει και πολύ νόημα. αν δεν έχεις τηλέφωνο βίζιτας ( που εγώ δεν έχω) οι κοπέλες της Μίνως σπάνια σε καλύπτουν
Σε καλύπτουν, σε καλύπτουν...
Άμα από την αγαμία τα ψωλοχύματα έχουν πήξει σαν τυρί ροκφόρ, όλα τα θήλεα φαίνονται ωραία...
kritikos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Καλησπερα μολις αφιχθηκα απο Μινωος στο 4 η ΑΜΑΛΙΑ φοβερο κορμη με φοβερη σιμετοχη δεν λεει σε τιποτα {{ οχι}}θελεις μασαζ θελεισ 69 σε ολα μεσα , φοβερα υπομονετικη με τιποτα δεν θελει να φυγεις δυσαρεστιμενος , να φανταστιται οτι ενω ειχε κοσμο τον ακουγε δεν ηθελε να σηκοθη παρα μονο οταν τις το ειπα εγω , αυτο βεβαια οφειλεται και στην κυρια τις υποδοχης πολλοι νορμαλ δεν σε βλεπει σαν πορτοφορι
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
kritikos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το ξέρω, αστειεύομαι. ησυχία μάλλον έχει γιατί κατα την γνώμη μου δεν αξίζει τώρα κάτι.δεν ειναι δικαιολογια αυτη
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
pigainte sti nana,ellinida theomouno ksantho,isos na viazete ligo,alla epidi sineheia skane pelates,
pigainte kai tha me thimithite
Που είναι αυτή; Μίνωος? Ποιο δωμάτιο?
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σε αυτο το δωματιο που ηταν παλια αγγελικη (και καποοιες φορες παολα) πηγαινε και οπου δεις νανα χωσου στην τελικη,
Thnx man
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Καλησπερα υπαρχουν διαφορα προβληματα σχετικα με τα οικηματα και τις πατρονες {τσαταδες }
ΔΗΛΑΔΗ
Η συμπεριφορα σε γενικες γραμμες ολες οι πατρονες νονιζουν οτι εχουν καβαλιση το καλαμι , συμπεριφερονται απαισια - ειναι απαξιοτικες - κρατουν ρολοι - ελεγχουν την ομιλια τις κοπελας εις βαρος του πελατη , ξεχνουν βεβαια απο που εχουν ξεκινησει και ιδιες .
Τα οικηματα δε τα περισσοτερα ειναι επιοικος απαραδεκτα μπαζουν απο παντου θερμοκρασια κατα την διαρκεια που βρισκεσαι στο δωματιο με το Α/C αναμενο να μην υποφερεται ,μια μονωση να μην υπαρχει παρα να μπαζουν απο παντου ,αλλα τα εχτρα προγραμματα τον κοριτσιων τις μαρανανε , τα βλεπεις να κυκλοφορανε με τα μπουρνουζια και τις ζακετες .
ΔΗΛΑΔΗ
Η συμπεριφορα σε γενικες γραμμες ολες οι πατρονες νονιζουν οτι εχουν καβαλιση το καλαμι , συμπεριφερονται απαισια - ειναι απαξιοτικες - κρατουν ρολοι - ελεγχουν την ομιλια τις κοπελας εις βαρος του πελατη , ξεχνουν βεβαια απο που εχουν ξεκινησει και ιδιες .
Τα οικηματα δε τα περισσοτερα ειναι επιοικος απαραδεκτα μπαζουν απο παντου θερμοκρασια κατα την διαρκεια που βρισκεσαι στο δωματιο με το Α/C αναμενο να μην υποφερεται ,μια μονωση να μην υπαρχει παρα να μπαζουν απο παντου ,αλλα τα εχτρα προγραμματα τον κοριτσιων τις μαρανανε , τα βλεπεις να κυκλοφορανε με τα μπουρνουζια και τις ζακετες .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις