σας ηρθε κατα κει καμια ντανιελα ,τελευταια χυστες μου;
Καλο τεμαχιο ειναι ;; Αν ερθει σιγουρα, δηλαδη, να μαζευουμε φραγκα.......
σας ηρθε κατα κει καμια ντανιελα ,τελευταια χυστες μου;
μπα....μετρια πραματα.....απλα ειχα μια πληροφορια κι ειπα να τσεκαρωΚαλο τεμαχιο ειναι ;; Αν ερθει σιγουρα, δηλαδη, να μαζευουμε φραγκα.......
AMBERT ALERT
Μετά από σημερινό πέρασμα από την Νάνσυ(τελευταίο σπιτάκι αριστερά),θέλω να προτείνω ΕΜΠΑΡΚΟ στη συγκεκριμένη πουτάνα ,μιας και μου την είπε επειδή δεν την ευχαρίστησα που βγήκε στο σαλόνι να την δω και τελικά δεν πέρασα Μακράν η πιο απαράδεκτη συμπεριφορά από πουτάνα που μου έχει τύχει ως τώρα :o :o και μάλιστα χωρίς ούτε καν να μπω στο δωμάτιο.Φαντάζομαι τι μπορεί να έχει ακούσει κανας κακομοίρης που μπορεί να δοκίμασε την τύχη του μαζί της .ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ συναγωνιστές
Την Ιζαμπέλα τι πήρα τελικά
αν και ήταν αρκετά δεκτική κάτι δεν έδεσε καλά στο γλυκό και ψιλόξενέρωσα μάλλον δεν είναι ο τύπος μου .βρήκα και τον λόγο που ο xouzel την συμπαθεί ιδιαιτέρως , έχει εξαιρετικά δουλεμένη σούφριτσα
ΚΑλημέρα
Όταν έιχα πάει εγώ η Ιζαμπέλα δεν έδινε κουλούρι, τώρα δίνει???
Δίνη με 50 ευροπουλα !
xouzel δεν μας ειπες τελικα το κολπο σου..?Ναι, αλλα χτες βραδυ μου τα χαλασε !!! Μετα απο κανα 5λεπτο, αρχισε να παραπονιεται οτι ποναει, μπαζωσε την τρυπα με ζελε για να συνεχισω, αλλα τελικα αρχισαμε τα κωλο - μουνι, κωλο - μουνι μεχρι να χυσω στα βυζακια της. Χμ χμ χμ.......
xouzel δεν μας ειπες τελικα το κολπο σου..?
Aπλως, ΜΗ ΜΑΣΑΣ. Αυτες βιαζονται, εσυ με το πασο σου. Να το δουλευουν το 30ρι. Τη συγκεκριμενη παντως την εχω τιμησει τρις και δε μου εκανε τετοια νουμερα. Οσο για το κολπο, κοινο ειναι, δε νομιζω να χρειαζεσαι συμβουλες ;)
Ξερει κανεις για την ΝΑΝΣΥ και την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ περασα εχθε΅και ηταν κλειστες
πήγα σε μία Ισπανίδα δεν θυμάμαι όνομα. καλο κλαρίνο, ίσος το καλύτερο που μου έχουν κάνει. αλλά δεν μπορούσε ώρα απο πάνω γκρίνιαζε .... πολύ ωραία κοπέλα. Το άλλο μου παράπονο ήταν ο χόρος, μύριζε άσχημα, πόρτα που δεν έκλεινε καλά και τραβέλι τσατσά.
Τη Gaby λες. Εχεις δικιο για το χωρο και την τσατσα. Αλλα για να μην αναφερεις πως, σε καιρους χαλεπους, αντι να κοιταξει να ευχαριστησει ΟΣΟ καλυτερα μπορει τον πελατη, μολις δει δευτερο στην αναμονη, κοιταζει να ξεπεταξει τον πρωτο μπας και της φυγει ο δευτερος (πραγμα, για μενα, απαραδεκτο), σημαινει οτι ησουν μονος σου, τυχερουλη....
Αυτή η σαύρα η Gaby όλο μουρμούρα είναι , κρίμα το κορμί.
Tην Μαργαρίτα την πήρε κανείς , αξίζει τίποτα ?
Tην πήρα εγώ συνάδελφε πριν 3 βδομάδες ;) ;).Για μένα είναι από τα στανταράκια πλέον και σίγουρα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου .Η πίπα της είναι πολύ καλή,δεν βιάζεται στο δωμάτιο,είναι δεκτική σε όλες τις στάσεις,αλλά δεν αφήνει να της βάζεις δάχτυλο :- :-.Ο χώρος είναι καθαρός,αλλά υπάρχει απουσία κλιματισμού ,οπότε ίσως και να υπάρχει θέμα εδώ για το καλοκαίρι πιο πολύ .Πάντως εμένα η τσατσά με είχε κεράσει και καραμελίτσα όταν έφευγα
Τη Gaby λες. Εχεις δικιο για το χωρο και την τσατσα. Αλλα για να μην αναφερεις πως, σε καιρους χαλεπους, αντι να κοιταξει να ευχαριστησει ΟΣΟ καλυτερα μπορει τον πελατη, μολις δει δευτερο στην αναμονη, κοιταζει να ξεπεταξει τον πρωτο μπας και της φυγει ο δευτερος (πραγμα, για μενα, απαραδεκτο), σημαινει οτι ησουν μονος σου, τυχερουλη....