Χτεσινοβραδυνη επισκεψη σε καινουρια κοπελα στην παροδο, ονοματι Νικολετα. Οι συναγωνιστες ας με συγχωρησουν, αλλα απο τη συγχιση και τα νευρα μου ξεχναω τον αριθμο (οποιος θελει, θα τη βρει). Στο ζουμι, η κοπελα, απο τη μεση και πανω ειναι αρκετα καλη, με συμπαθητικο προσωπο και σφιχτο δυαρι βυζι (δηλωνει Ισπανιδα). Απο τη μεση και κατω, χαλαει η συνταγη, αφου φαρδαινει αποτομα σαν φρεσκογεννημενη, με μεγαααααααλη περιφερεια και αντιστοιχα μεγαααααλο (και ασχημο θα ελεγα) κωλο. Παρολ' αυτα, ΚΑΙ για δικη σας ενημερωση, εισηλθα. Ζηταει 30 + 10 για ξεσκουφωτο + 20 για 69. Ελαχιστη προσπαθεια να με καυλωσει και σχεδον πεσμενη την εβαλε στο στομα (θα ηθελα να ηξερα, πως μου φορεσε το σκουφι !!!!). Πιπα καλη, για κανα διλεπτο και πεσαμε στον αγωνα. ΔΕΝ αφηνει δαχτυλιασμα, πραγμα που εμενα με χαλαει, τη δε σουφρα, ουτε να την αγγιξω !!! Αλλαξαμε δυο στασεις για περιπου 5 λεπτα, στα οποια 5 λεπτα, εβαλε 4 φορες λιπαντικο !!! Καθε τρεις και λιγο, σταματουσε για να βαλει κρεμα, για.... να γλυστραει καλυτερα, λεει !! Αυτο το σταματα ξεκινα, οπως και το αερογαμησι με τοση κρεμα, ειχαν βεβαια σαν αποτελεσμα να μου πεσει !! ΜΟΛΙΣ το καταλαβε, τιναχτηκε σα γαζελα απο το κρεββατι και μου λεει... "your time is over" (δε μιλαει και Ελληνικα). Επεσα απο τα συννεφα, και οταν ζητησα εξηγησεις, μου ειπε οτι ο χρονος παραμονης στο δωματιο ειναι 10 λεπτα, εγω τον εξαντλησα και πρεπει να την κανω !! Οταν της ειπα αφενος οτι δεν με ειχε ενημερωσει και αφετερου οτι δεν ειχα ακομη χυσει (ολα αυτα ενω εκεινη ντυνοταν....), εριξε την ευθυνη στην τσατσα. Το αποτελεσμα, για να μη γινομαι κουραστικος, ηταν να βγω στο χωλ εξαγριωμενος, να ακουστουν οι φωνες μου σε ολη την παροδο, να γλυτωσει η τσατσα στο παραπεντε τη μπουνια, ενω εντελει πηρα πισω τα τριαντα ευρω και την εκανα βριζοντας. Συμπερασμα και ηθικο διδαγμα : ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΛΙ. Η προσπαθεια να μας γυρισουν 30 χρονια πισω (ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε) ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Οι εποχες αυτες εχουν παρελθει ανεπιστρεπτι. Τα λεφτα που παιρνουν, ειδικα σε τετοιες εποχες, πρεπει να τα σεβονται και να τα δουλευουν. ΟΥΣΤ. ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ..............