Πέρασα χτες από την adriana μετά από καμια δεκαρια μέρες που είχα να περάσω από τη Μίνωος καλή πίπα , καλό το ισπανικό γενικά πέρνει αρκετές πρωτοβουλίες αλλά δεν είναι να μπεις κατευθείαν μετά από άλλο , γιατί φαίνεται κουρασμένη και στις στάσεις που δουλεύει αυτή και όχι εσύ κουράζεται εύκολα.πάντα χαμογελαστή αυτό πρέπει να το παραδεχτώ σε αντίθεση με κάποιες άλλες .αν εξαιρέσουμε την τελευταία φορά που με χάλασε λίγο στις άλλες δύο φορές που πηγα ήταν μπορώ να πω πολύ καλά.το σώμα τις είναι πολύ καλό ,σφιχτό και το βυζί στο μέγεθος ακριβώς που μου αρέσει.είναι γενικά ένα στανταράκι για μένα .
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πήγε κανείς στην Αφροδίτη και στην Εμμανουέλα ας γραψει κάτι γιατί δεν είμαστε και για πολλά πειράματα, τα περιθώρια έχουν α ρχίσει και στενεύουν αρκετά.Οπότε κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.
και μια βθμολογία για την Adrianna :
ΕΜΦΑΝΙΣΗ :7.5
SERVICE:7.5
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πήγε κανείς στην Αφροδίτη και στην Εμμανουέλα ας γραψει κάτι γιατί δεν είμαστε και για πολλά πειράματα, τα περιθώρια έχουν α ρχίσει και στενεύουν αρκετά.Οπότε κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.
και μια βθμολογία για την Adrianna :
ΕΜΦΑΝΙΣΗ :7.5
SERVICE:7.5