You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Είχα τιμήσει ένα καλοκαιρινό βράδι την Ιωάννα και είχα περάσει πολύ καλά .Η συμμετοχή της ήταν από τις καλύτερες μέχρι τώρα στα σπιτάκια της Μινώος .Για την Νάνσυ που γράφετε είναι με διαφορά η πιο κάυλα αυτή την στιγμή στη Μίνωος και αν και την είχα πετύχει κουρασμένη αργά το απόγευμα δεν με απογοήτευσε .Η Ελένη είναι η κλασσική ελλεινίδα ,μόνο για μέρες με βίτσια
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι στο 9, ετσι κι αλλιως γραφει το ονομα κ εξω στην πορτασε ποιο σπιτι ειναι
η ιωαννα!
Καλημέρα εχθες πέρασα μια βόλτα από τη Μίνωος .Μπήκα σχεδόν σε όλα .Μπήκα στο 15 η τσατσά είπε οτι έχει και extra κουλούρι .Αλλά δεν πείρα γιατί η γκόμενα δεν είναι γκόμενα αλλά τραβέλι ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα.Τελικά κατέληξα στη Μικρή Ιζαμπέλα.Πέρασα πολύ καλά.Καλή συμμετοχή, πίπα μέτρια, αλλά γενικά το τιμά το 30αρι.
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα εχθες πέρασα μια βόλτα από τη Μίνωος .Μπήκα σχεδόν σε όλα .Μπήκα στο 15 η τσατσά είπε οτι έχει και extra κουλούρι .Αλλά δεν πείρα γιατί η γκόμενα δεν είναι γκόμενα αλλά τραβέλι ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα.Τελικά κατέληξα στη Μικρή Ιζαμπέλα.Πέρασα πολύ καλά.Καλή συμμετοχή, πίπα μέτρια, αλλά γενικά το τιμά το 30αρι.
χαιρετώ την παρέα .
μετά από κάμποσο καιρό που ήμουν of line επέστρεψα ορεξάτος
την ιζαμπελα την είχα πάρει παλιά αλά με ξεπέταξε στα γρήγορα …
για πες φίλε μου βελτιώθηκε να ξανάπαω ?
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΚΑΜΙΑ δε μπορει να σε ξεπεταξει. Εσυ δε μπορεις να κρατηθεις. Αλλα..... δεν ξερεις το κολπο ;;;;;;
Για σου φίλε xouzel ,όταν τα κάνουν όλα βιαστικά και μετά το δεκάλεπτο σου στραβώνουν την μούρη η σου λένε άντε τελείωνε ,τότε μιλάμε για ξεπέτα .
Παντός για πες για τα κόλπο σου, μπορεί να έχουμε το ίδιο
Aπλως, ΜΗ ΜΑΣΑΣ. Αυτες βιαζονται, εσυ με το πασο σου. Να το δουλευουν το 30ρι. Τη συγκεκριμενη παντως την εχω τιμησει τρις και δε μου εκανε τετοια νουμερα. Οσο για το κολπο, κοινο ειναι, δε νομιζω να χρειαζεσαι συμβουλες ;)
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Aπλως, ΜΗ ΜΑΣΑΣ. Αυτες βιαζονται, εσυ με το πασο σου. Να το δουλευουν το 30ρι. Τη συγκεκριμενη παντως την εχω τιμησει τρις και δε μου εκανε τετοια νουμερα. Οσο για το κολπο, κοινο ειναι, δε νομιζω να χρειαζεσαι συμβουλες ;)
Μπαα με το πάσο μου πάω αλλά αν η πόρνη θέλει να φύγει θα σε ξενερώσει οπωσδήποτε
Ασφαλώς δεν χρειάζομαι συμβουλές, κουβέντα κάνουμε
Ένα καλό κόλπο που ξέρω είναι χάρτινο και γράφει 50 πάνω
Πάντως τιν μικρή θα την ξανατεσταρω
Εσύ αναφέρεσαι στην ισπανίδα η στην άλλη?
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μηπως εννοεις το "αδειασμα" πριν απο την καταθεση..?Aπλως, ΜΗ ΜΑΣΑΣ. Αυτες βιαζονται, εσυ με το πασο σου. Να το δουλευουν το 30ρι. Τη συγκεκριμενη παντως την εχω τιμησει τρις και δε μου εκανε τετοια νουμερα. Οσο για το κολπο, κοινο ειναι, δε νομιζω να χρειαζεσαι συμβουλες ;)
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όπως κατεβαίνεις στο πρώτο δεξιά.
Αυτή λέω και εγώ
Είναι ακόμα βιαστική? , πες καμιά λεπτομέρεια αν θες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Τσάρκα Παρασκευή απόγευμα,υπό βροχή και χωρίς κατάθεση μιας και καμιά δεν μου γέμισε το μάτι .Η Νάνσυ δεν υπάρχει πλέον σε κανένα σπιτάκι και από τις καινούριες αφίξεις η μόνη που μου έκανε κάτι ήταν η Μαργαρίτα,ελληνίδα(σύμφωνα με την τσατσά),μελαχρινό πιπινοειδές με μικρό βυζάκι και όμορφο κωλαράκι.Είπα να μην το ρισκάρω γιατί η μέρα δεν με πήγαινε,ίσως όμως την τιμήσω στα προσεχώς .Ένα μικρό ενδιαφέρον παρουσίασε και μια Αλεξάντρα στο 5(εκεί που ήταν η χοντρο-ελένη) αλλά είχε άρωμα ξεπέτας ο χώρος και αποχώρησα τάχιστα μόλις το αντιλήφθηκα,μιας και δεν υπάρχουν πλέον τα οικονομικά περιθώρια για τέτοια πειράματα .
...........αλλά είχε άρωμα ξεπέτας ο χώρος και αποχώρησα τάχιστα μόλις το αντιλήφθηκα....
Μα πολυ μεγαλης ξεπετας αδερφε μου !!!!!! Δυστυχως, την πατησα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, λογω κωλου. Πραγματικα, παιζει να ηταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πιπα και το πιο βιαστικο πηδημα της ΖΩΗΣ ΜΟΥ !!! Βεβαια και κατω απο τα ρουχα δε λεει τιποτα. Μου θυμησε εντονα τα πρωτα μου βηματα στην παροδο, πριν 35 χρονια !! Τοσο χαλια. Αλλα κι εγω, επειδη ειμαι μεγαααααααααλος πουστης, την εβαλα στα τεσσερα και την αρχισα σε ενα σφυροκοπημα στον κωλο, που πραγματικα μετα απο κανα 5λεπτο που αρχισα να κουραζομαι, μπορεσα να καταλαβω οτι ΥΠΕΦΕΡΕ, κατι το οποιο ΕΛΑΦΡΩΣ με στεναχωρησε και αποφασισα (μιας και δεν εβλεπα να χυνω) να αδειασω χειροκινητα στην πλατη της. Η αληθεια ειναι οτι επεσε στο κρεββατι, μαλλον με πολυ τσουξιμο στην τρυπα, αλλα οταν παιρνεις 50ρικα, πρεπει να τα τιμας, Αν δε σου αρεσει κυρα μου αυτο που κανεις, ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ !!!!!
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τσάρκα Παρασκευή απόγευμα,υπό βροχή και χωρίς κατάθεση μιας και καμιά δεν μου γέμισε το μάτι .Η Νάνσυ δεν υπάρχει πλέον σε κανένα σπιτάκι και από τις καινούριες αφίξεις η μόνη που μου έκανε κάτι ήταν η Μαργαρίτα,ελληνίδα(σύμφωνα με την τσατσά),μελαχρινό πιπινοειδές με μικρό βυζάκι και όμορφο κωλαράκι.Είπα να μην το ρισκάρω γιατί η μέρα δεν με πήγαινε,ίσως όμως την τιμήσω στα προσεχώς .Ένα μικρό ενδιαφέρον παρουσίασε και μια Αλεξάντρα στο 5(εκεί που ήταν η χοντρο-ελένη) αλλά είχε άρωμα ξεπέτας ο χώρος και αποχώρησα τάχιστα μόλις το αντιλήφθηκα,μιας και δεν υπάρχουν πλέον τα οικονομικά περιθώρια για τέτοια πειράματα .
Είχα πάρει τι Νάνση πριν 20 μέρες,
όταν στο τέλος την ρώτησα αν θα μείνει καιρώ μου είπε όχι
νόμιζα πώς με δούλευε (την ταλαιπώρησα λίγο ) αλλά τελικά μάλλον την έκανε
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Την Ιζαμπέλα τι πήρα τελικά
αν και ήταν αρκετά δεκτική κάτι δεν έδεσε καλά στο γλυκό και ψιλόξενέρωσα μάλλον δεν είναι ο τύπος μου .βρήκα και τον λόγο που ο xouzel την συμπαθεί ιδιαιτέρως , έχει εξαιρετικά δουλεμένη σούφριτσα
αν και ήταν αρκετά δεκτική κάτι δεν έδεσε καλά στο γλυκό και ψιλόξενέρωσα μάλλον δεν είναι ο τύπος μου .βρήκα και τον λόγο που ο xouzel την συμπαθεί ιδιαιτέρως , έχει εξαιρετικά δουλεμένη σούφριτσα
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
σας ηρθε κατα κει καμια ντανιελα ,τελευταια χυστες μου;
μπααα!!
Ειπαμε ντανιελα οχι καβλιάρη μουσας ηρθε κατα κει καμια ντανιελα ,τελευταια χυστες μου;
Εχουμε πολλές από φυλης βεβαια, αλλά την δικια σου απο τα βορεια δεν την βρισκω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65