sorry κιόλας αλλά ποιες κουνάνε ωραία; εγώ μόνο την Αλεξάνδρα πέτυχα να το κάνει αυτό....
Kαι η Νικολ !!! Αν πιασεις το κουμπι της, κανει σουπερ
sorry κιόλας αλλά ποιες κουνάνε ωραία; εγώ μόνο την Αλεξάνδρα πέτυχα να το κάνει αυτό....
Παρτην στο χαβαλε, παιξε μαζι της, ειναι ανοιχτοκαρδη και της αρεσουν οι πλακατζηδες. Εγω ετσι την ξυπναω, και μου κανει σχεδον ολα τα χατηρια
Όταν λες ''όλα τα χατήρια'' εννοείς ότι έχεις καταφέρει να φας και κουλούρι .
Ναι, απο το φουρνο του Γλυμιδακη
τι εννοεις φιλε μανωλακη? ειχαμε καινουριες αφιξεις..?παντως δε ξερω αν φταιει το αεροπλανοφορο ηταν αναβαθμισμενη αυτη η εβδομας!
Μήπως ήταν ντροπαλή πρωτάρα και άβγαλτη και είχε ψιλομπλοκάρει?Nεο κομοδινο, στο ιδιο σπιτι που ηταν η Αlisa. (Τελικα αυτο το σπιτι πρεπει να ονομαστει "κομοδινοσπιτο" ). Μπαινοντας, αυτο που αντικρυζεις, ειναι μια εικοσαρα Τσεχα γυρω στο 1.70, με προσωπο, βυζια και κωλο, που απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση λοιπον, και να μη σκασεις το τριανταρι, για να τα απολαυσεις απο κοντα, ΑΛΛΑ..... στο κρεββατι νομιζα οτι ειχα παει με νεκροφιλη !!!! Ουτε καν κουνιοταν Βρε καλη μου, βρε χρυση μου, την επιανα απο δω, την εβαζα εκει, δεν ελεγε οχι, αλλα και ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ απο κει που την τοποθετουσα. Τελικα αποφασισα, πριν μου πεσει και ρεζιλευτω κιολας, να παρω την τσαπου ανα χειρας και να ολοκληρωσω την κωμωδια χειροποιητα ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ, ξανα........
Mαλλον εχεις δικιο. Αυτο το επαθε οταν αντικρυσε την 36 ποντη ( ) τσαπου
μου εμειναν οι 36 ποντοι!!!Μαλλον δεν προσεξες τα γελια στα εισαγωγικα
εσυ τι λες ? δεν θα χρειαστεί?well για μια ωρίτσα καλά είναι... δίνω και παραπάνω αν χρειαστεί..