PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελειωσαν τον νοέβριο αλλα έχω ξεχάσει να το βγάλω ήταν οδός παράδεισος αχ αχ τι μου θύμισες xouzel!!!με το 49 τι παίζεται άνοιξε?η ακόμα???
τελειωσαν τον νοέβριο αλλα έχω ξεχάσει να το βγάλω ήταν οδός παράδεισος αχ αχ τι μου θύμισες xouzel!!!με το 49 τι παίζεται άνοιξε?η ακόμα???
βρε παιδια περασα σημερα απο μινωος και ειδα στο τελευτέο χαμηλά εγραφε ρωσιδα αυταρχικο καινουργια κ.τ.λ. δεν μπηκα ομως λόγο του ότι ειδα να μπενουν πολοι μεσα ξερει κανενας λεπτομέρειες??
Mακρια, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. Απο Αθηνα ειναι, οντως Ρωσιδα, αλλα η καριολα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΑΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ........
μαλλον στα χανια το παιζουν κυριες οπως ολες και μολις το ξεπορτισουν γινοτναι τσουλες.βαρδα μην εχεις σχεση εμ καμια χανιωτισα και σου πει αγαπη μου παω ενα τριημερο εκει η διακοεπς εκει με τις φιλες μου.μαλλον το κερατο δεν το γλυτωνειος τοτε.οποτε μαγκες μην μεπιστευεστε μαματε και μετα λουης.γενικως μη εμπιστευεστε ουτε οσα εχει πει οτι εχει κανει ουτε οτι ειναι κυρια οπως το παιζει.απλως μετα τις σπουδες οτνα γυριζουν χανια το παιζουν κυριες.και αυτες που εχουν σπουδασει εξωτερικο αστο.εκει εοχυν περασει ολες οι φυλες του ησραηλ και περιμενει εσενα το θυμα τον γαμπρο...γενικως μη πεφτεις στην παγιδα τους.και σε αλλες επαρχιακες πολεις ετισ ειναι παρομοιως απλως στα χανια επειδη εχει περισσοτερους αντρες το παιζουν κυριες ενω ειναι το ακριβως αντιθετο.οχι ολες αλλα πολλες...μη πω η συντριπτικη πλειοψηφεια...υποψην χανιωτης δνε ειμαι...κατα τα αλλα καλο ειναι να ανημερωνετε για τετοια κολπα να ξερουν και οι χανιωτες και μη που να βρουν αυτο που θελουν και αν αξιζει τον κοπο...αυτα συνοδοιποροι.μην μασατε μη σας δουλευουν οι γκομενες και ορματε παντου με επιμονη για επιτυχια...ρε παιδιά, αφού έχετε εκεί πέρα τις χανιώλες, γιατί πληρώνετε για να γαμήσετε?
πάντως, στο Ηράκλειο κάτι πουτανάκια χανιώτισσες νοσηλεύτριες μας κάθονται από την πρώτη έξοδο
μαλλον στα χανια το παιζουν κυριες οπως ολες και μολις το ξεπορτισουν γινοτναι τσουλες.βαρδα μην εχεις σχεση εμ καμια χανιωτισα και σου πει αγαπη μου παω ενα τριημερο εκει η διακοεπς εκει με τις φιλες μου.μαλλον το κερατο δεν το γλυτωνειος τοτε.οποτε μαγκες μην μεπιστευεστε μαματε και μετα λουης.γενικως μη εμπιστευεστε ουτε οσα εχει πει οτι εχει κανει ουτε οτι ειναι κυρια οπως το παιζει.απλως μετα τις σπουδες οτνα γυριζουν χανια το παιζουν κυριες.και αυτες που εχουν σπουδασει εξωτερικο αστο.εκει εοχυν περασει ολες οι φυλες του ησραηλ και περιμενει εσενα το θυμα τον γαμπρο...γενικως μη πεφτεις στην παγιδα τους.και σε αλλες επαρχιακες πολεις ετισ ειναι παρομοιως απλως στα χανια επειδη εχει περισσοτερους αντρες το παιζουν κυριες ενω ειναι το ακριβως αντιθετο.οχι ολες αλλα πολλες...μη πω η συντριπτικη πλειοψηφεια...υποψην χανιωτης δνε ειμαι...κατα τα αλλα καλο ειναι να ανημερωνετε για τετοια κολπα να ξερουν και οι χανιωτες και μη που να βρουν αυτο που θελουν και αν αξιζει τον κοπο...αυτα συνοδοιποροι.μην μασατε μη σας δουλευουν οι γκομενες και ορματε παντου με επιμονη για επιτυχια...
Για τους λατρεις της σουφρας που εχουν κουραστει με την Αντα, μας ξαναρθε η Μιμη. Την επισκεφθηκα χτες (στο 13 νομιζω) και μου εκανε χαρουλες και μια ΒΑΘΙΑ πιπα, πριν τον ρουφηξει ολο απο την πισω πορτα. Για οσους την ξερουν, δεν εχει αλλαξει τους 7 μηνες που ελειπε. Για τους νεους, προκειται για 19χρονο Βουλγαρακι, ψηλο και ομορφο, με σωμα ομως που απεχει απο το τελειο, ανοιχτη σουφρα και σφιχτο μουνακι !!! Οσοι πιστοι.................
τον δεινη εξτρα η μεσα στο προγγραμα της , αν εξτρα τι χρεωση εχει
To κλασσικο 30ρι ειναι και εχει +10 για ξεσκουφωτο και +20 για σουφρα