You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλε δεν παιζει τπτ...καμια ελληινιδα παρακαλω? 8α σασ πεσει ο κωλος ρε? ααπαντηστε
Μονο η χοντρουλα με το σεντονι που εχει κριτικη ο κοστακισ εδω ίσως ειναι Ελληνιδα. Αλλά...αστο καλυτερα αν δεν σου αρεσουν τα πολλα κυβικα. Την ειδα και εγω, οντως με σεντονι σαλοναρει.
Κατα τα άλλα παρακμη η μινωος αυτη την περιοδο.
Φίλε δεν παιζει τπτ...
Μονο η χοντρουλα με το σεντονι που εχει κριτικη ο κοστακισ εδω ίσως ειναι Ελληνιδα. Αλλά...αστο καλυτερα αν δεν σου αρεσουν τα πολλα κυβικα. Την ειδα και εγω, οντως με σεντονι σαλοναρει.
ελα ρε αδερφε πάνω αθήνα να χορτάσουμε σαλοναρίσματα κα πουτανάκια. αφου ξέρεις με τις χανιόλες δεν βγαίνει άκρη. πρεπει να είσαι γυμνασμένος, να έχεις golf tsi, ελιές, πρόβατα στο μιτάτο και να τις πηγαίνεις βόλτες στο που καπι στο astra live klp. αυτες ρε αδερφέ μόνο για κανένα πανυγήρι του χριστού και της παναγίας είναι να τις πας.
ελα ρε αδερφε πάνω αθήνα να χορτάσουμε σαλοναρίσματα κα πουτανάκια. αφου ξέρεις με τις χανιόλες δεν βγαίνει άκρη. πρεπει να είσαι γυμνασμένος, να έχεις golf tsi, ελιές, πρόβατα στο μιτάτο και να τις πηγαίνεις βόλτες στο που καπι στο astra live klp. αυτες ρε αδερφέ μόνο για κανένα πανυγήρι του χριστού και της παναγίας είναι να τις πας.
Ελα ντε ρε χυστη
Χυστη μου εγω τα ξερω πολυ καλυτερα απο σενα τα μπουρδελιαρικα της Αθηνας(εσυ τα στουντια ) , χαχα!
ρε στην Αθηνα πλεον πολλα μπουρδελα εχουν 10 ευρω :o :o . Ειχα δοκιμασει μαλιστα και ηταν παρα πολυ καλη η γκομενα που μου ετυχε
Όταν δροσισει ο καιρος θα ρθω παλι να παμε τσαρκα εγω εσυ κι ο βυζοτυπος
αδερφέ άμα πάμε στουντιοτσαρκα να σας ξεναγήσω είμαι μέσα και μετα θέλω εκπαιδευτικό στη φυλής.
Ρε γαμώ τις χανιόλες κλάστε τις πουτάνες τις χοντροκώλες. τώρα ρε μαλάκα έρχετε καινούργια φουρνια με πιπίνια στο ρέθυμνο θα τιγγάρει μουνιά η φιλοσοφική σχολή. κάντε ντου ρε στο ρεθεμνος!!!!!!!!!1 γαμήστε τα όλα. α ρε γαμώ την καταδίκη μου να έμενα μόνιμα κάτω πουτάνα όλα ..............όλα πουτάνα. φτύσιμο στις καριόλες αίμα και σπέρμα στις κωλοχανιόλες. πες τους να πάνε τον σεπτέμβρη να στρώσουν τα δίκτια για τις ελιές να κάνουν και κανένα δωλοματικό!!!!!!!!!!
Ρε γαμώ τις χανιόλες κλάστε τις πουτάνες τις χοντροκώλες. τώρα ρε μαλάκα έρχετε καινούργια φουρνια με πιπίνια στο ρέθυμνο θα τιγγάρει μουνιά η φιλοσοφική σχολή. κάντε ντου ρε στο ρεθεμνος!!!!!!!!!1 γαμήστε τα όλα. α ρε γαμώ την καταδίκη μου να έμενα μόνιμα κάτω πουτάνα όλα ..............όλα πουτάνα. φτύσιμο στις καριόλες αίμα και σπέρμα στις κωλοχανιόλες. πες τους να πάνε τον σεπτέμβρη να στρώσουν τα δίκτια για τις ελιές να κάνουν και κανένα δωλοματικό!!!!!!!!!!
αδερφέ άμα πάμε στουντιοτσαρκα να σας ξεναγήσω είμαι μέσα και μετα θέλω εκπαιδευτικό στη φυλής.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
.Φίλε δεν παιζει τπτ...
μου ειπαν για μια χριστινα στα σπιτια στα χανια μιλφ ελληνιδα.ειναι αλη8εια? δουλευει ακομα? την εχει παρει κανεισ σασ?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.211
- Πόντοι
- 7.885
Παιδιά μου είπανε πως θα έρθει ένα καινουργιο Ρουμανάκι στο 4 νομίζω όποιος πάει ας γράψει κάτι ...καταλάθος το έμαθα χτες το βράδυ thanks εκ των προτέρων
Όποιος πάει στο αεροδρόμιο για την υποδοχή εννοείς
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
όχι ρε τρελλε αχαχχα όποιος δοκιμα΄σει κατευθείαν στο κουρμπέτι η κοπέλα μην χανουμε και πελατεςΌποιος πάει στο αεροδρόμιο για την υποδοχή εννοείς
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι αυτο το μιλφ που λεγεται χριστινα δουλευεί εδώ και χρόνια στην μινωος και δεν νομιζω να εχει φύγει...
υπάρχουν και πολυ καλές κριτικές γι' αυτήν εδώ:
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
thanx man,ναι αυτο το μιλφ που λεγεται χριστινα δουλευεί εδώ και χρόνια στην μινωος και δεν νομιζω να εχει φύγει...
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδιά τίποτα καινούριο παίζει μετά αποχη που είχα από το σπορ παίζει τίποτα αξιόλογο για κατάθεση??με αυτήν την καινούρια στο 4 τι λέει??
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
σε ποιο σπιτι ειναι να μην ψαχνομαι
Ηρθε η Σισσυ !!! Τρεχατε αδερφια να παρετε σειρα !!!!
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δάσκαλε houzel πάντα με φρέσκες πληροφορίες για πες καμια λεπτομέρεια να ξέρουμε τι θα αντικρίσουμε πάνω κάτω!!!
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τόσο αθλια εμφάνιση αλλα τόσο καλές υπηρεσίες μέσα??έχει ξανά έρθει μίνωος στο παρελθόν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις