Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 885K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καμια ελληινιδα παρακαλω? 8α σασ  πεσει ο κωλος ρε? ααπαντηστε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καμια ελληινιδα παρακαλω? 8α σασ  πεσει ο κωλος ρε? ααπαντηστε
Φίλε δεν παιζει τπτ...
Μονο η χοντρουλα με το σεντονι που εχει κριτικη ο κοστακισ εδω ίσως ειναι Ελληνιδα. Αλλά...αστο καλυτερα αν δεν σου αρεσουν τα πολλα κυβικα. Την ειδα και εγω, οντως με σεντονι σαλοναρει.

Κατα τα άλλα παρακμη η μινωος αυτη την περιοδο.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε δεν παιζει τπτ...
Μονο η χοντρουλα με το σεντονι που εχει κριτικη ο κοστακισ εδω ίσως ειναι Ελληνιδα. Αλλά...αστο καλυτερα αν δεν σου αρεσουν τα πολλα κυβικα. Την ειδα και εγω, οντως με σεντονι σαλοναρει.

ελα ρε αδερφε πάνω αθήνα να χορτάσουμε σαλοναρίσματα κα πουτανάκια. αφου ξέρεις με τις χανιόλες δεν βγαίνει άκρη. πρεπει να είσαι γυμνασμένος, να έχεις golf tsi, ελιές, πρόβατα στο μιτάτο και να τις πηγαίνεις βόλτες στο που καπι στο astra live klp. αυτες ρε αδερφέ μόνο για κανένα πανυγήρι του χριστού και της παναγίας είναι να τις πας.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ελα ρε αδερφε πάνω αθήνα να χορτάσουμε σαλοναρίσματα κα πουτανάκια. αφου ξέρεις με τις χανιόλες δεν βγαίνει άκρη. πρεπει να είσαι γυμνασμένος, να έχεις golf tsi, ελιές, πρόβατα στο μιτάτο και να τις πηγαίνεις βόλτες στο που καπι στο astra live klp. αυτες ρε αδερφέ μόνο για κανένα πανυγήρι του χριστού και της παναγίας είναι να τις πας.
:2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ντε ρε χυστη  :rockon: :rockon:
Χυστη μου εγω τα ξερω πολυ καλυτερα απο σενα τα μπουρδελιαρικα της Αθηνας(εσυ τα στουντια  :sunglasses::boobies: :boobies: :grin: , χαχα!

ρε στην Αθηνα πλεον πολλα μπουρδελα εχουν 10 ευρω  :o :o . Ειχα δοκιμασει μαλιστα και ηταν παρα πολυ καλη η γκομενα που μου ετυχε  :rockon: :rockon:

Όταν δροσισει ο καιρος θα ρθω  παλι να παμε τσαρκα εγω εσυ κι ο βυζοτυπος :zfuck: :headbang2:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
αδερφέ άμα πάμε στουντιοτσαρκα να σας ξεναγήσω είμαι μέσα και μετα θέλω εκπαιδευτικό στη φυλής.

Ρε γαμώ τις χανιόλες κλάστε τις πουτάνες τις χοντροκώλες. τώρα ρε μαλάκα έρχετε καινούργια φουρνια με πιπίνια στο ρέθυμνο θα τιγγάρει μουνιά η φιλοσοφική σχολή. κάντε ντου ρε στο ρεθεμνος!!!!!!!!!1 γαμήστε τα όλα. α ρε γαμώ την καταδίκη μου να έμενα μόνιμα κάτω πουτάνα όλα ..............όλα πουτάνα. φτύσιμο στις καριόλες αίμα και σπέρμα στις κωλοχανιόλες. πες τους να πάνε τον σεπτέμβρη να στρώσουν τα δίκτια για τις ελιές να κάνουν και κανένα δωλοματικό!!!!!!!!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αδερφέ άμα πάμε στουντιοτσαρκα να σας ξεναγήσω είμαι μέσα και μετα θέλω εκπαιδευτικό στη φυλής.

Ρε γαμώ τις χανιόλες κλάστε τις πουτάνες τις χοντροκώλες. τώρα ρε μαλάκα έρχετε καινούργια φουρνια με πιπίνια στο ρέθυμνο θα τιγγάρει μουνιά η φιλοσοφική σχολή. κάντε ντου ρε στο ρεθεμνος!!!!!!!!!1 γαμήστε τα όλα. α ρε γαμώ την καταδίκη μου να έμενα μόνιμα κάτω πουτάνα όλα ..............όλα πουτάνα. φτύσιμο στις καριόλες αίμα και σπέρμα στις κωλοχανιόλες. πες τους να πάνε τον σεπτέμβρη να στρώσουν τα δίκτια για τις ελιές να κάνουν και κανένα δωλοματικό!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε δεν παιζει τπτ...

.
μου ειπαν για μια χριστινα στα σπιτια στα χανια μιλφ ελληνιδα.ειναι αλη8εια? δουλευει ακομα? την εχει παρει κανεισ σασ?

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Παιδιά μου είπανε πως θα έρθει ένα καινουργιο Ρουμανάκι στο 4 νομίζω όποιος πάει ας γράψει κάτι ...καταλάθος το έμαθα χτες το βράδυ thanks εκ των προτέρων

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Παιδιά μου είπανε πως θα έρθει ένα καινουργιο Ρουμανάκι στο 4 νομίζω όποιος πάει ας γράψει κάτι ...καταλάθος το έμαθα χτες το βράδυ thanks εκ των προτέρων

Όποιος πάει στο αεροδρόμιο για την υποδοχή εννοείς :huh: :rolleyes: :2funny: :2funny:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μου ειπαν για μια χριστινα στα σπιτια στα χανια μιλφ ελληνιδα.ειναι αλη8εια? δουλευει ακομα? την εχει παρει κανεισ σασ?

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά τίποτα καινούριο παίζει μετά αποχη που είχα από το σπορ παίζει τίποτα αξιόλογο για κατάθεση??με αυτήν την καινούρια στο 4 τι λέει?? :boobies: :tits2: :tits:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Ηρθε η Σισσυ !!! Τρεχατε αδερφια να παρετε σειρα !!!!

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Στο 8 αν δε με απατα η φτωχη μου μνημη...

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δάσκαλε houzel πάντα με φρέσκες πληροφορίες για πες καμια λεπτομέρεια να ξέρουμε τι θα αντικρίσουμε πάνω κάτω!!!

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Aφου δεν την ξερεις, πιθανον και να μη μπεις στο δωματιο. Αλλα αν το τολμησεις....... :s&m_3: :s&m_3:

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τόσο αθλια εμφάνιση αλλα τόσο καλές υπηρεσίες μέσα??έχει ξανά έρθει μίνωος στο παρελθόν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom