Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τελειωσαν τον νοέβριο αλλα έχω ξεχάσει να το βγάλω ήταν οδός παράδεισος αχ αχ τι μου θύμισες xouzel!!!με το 49 τι παίζεται άνοιξε?η ακόμα???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
τελειωσαν τον νοέβριο αλλα έχω ξεχάσει να το βγάλω ήταν οδός παράδεισος αχ αχ τι μου θύμισες xouzel!!!με το 49 τι παίζεται άνοιξε?η ακόμα???

Τετάρτη απόγευμα που πέρασα ήταν  κλειστό  :huh: :huh:.Πάντως βρήκα κάτι που αξίζει ένα τσεκάρισμα :grin: :grin:.Μιλάω για την Χριστίνα στο 10 (αν δεν κάνω λάθος) αυτό με την κεραμμυδί πόρτα τέλος πάντων :P.Πρόκειται για μια ξανθιά Ρουμούνα,γύρω στα 25,με ωραία προστυχόφατσα,ωραία 2,5αρια βυζιά,καλό κωλαράκι,η οποία μου είπε ότι γουστάρει να δοκιμάζει πολλές διαφορετικές στάσεις στο  :knockinb: :2funny: :2funny:.Έδωσε έμφαση στα προκαταρτικά και είχε πολύ καλή συμμετοχή :tits: :kissass: :zfuck: :fuck2:.Προσοχή στην τσατσάρα,η οποία είναι από τις μεγαλύτερες καριόλες στην Μίνωος :birdman: :birdman:

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ωραίος ο κωστάκης θα περάσω για τσεκάρισμα στην ενλόγω κοπέλα και αν αξίζει για κατάθεση!!έτρα τίποτα κάνει??κανένα κουλουράκι εκτος τις adas θα φάμε??? :fuck2: :pipa3:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Φίλε μου,για κουλούρι δεν ρώτησα :idiot:,αλλά επειδή είδα ότι το γουστάρει το γαμήσι :knockinb: :zfuck:,της δίνω πολλές πιθανότητες να το δίνει :grin: :grin:.Εγώ μόλις επέστρεψα από Μίνωος,όπου λόγω των ελάχιστων επιλογών,κατέθεσα στην Ίνα,το γνωστό πορνίδιο στο 7 :sunglasses:.Το 49 ήταν ανοιχτό κι έγραφε ότι εργαζόταν μια Λόρυ.Μπήκα να τσεκάρω και είδα μια μελαχρινή,γύρω στα    25-27,2,5αρια βυζιά και ωραίο σωματάκι :tits:,αλλά μου φάνηκε ότι είχε τον αέρα της ξεπέτας :rolleyes:,οπότε δεν δοκίμασα :huh:.Πάντως είναι αλήθεια πως αυτός ο δρόμος είναι πλέον μόνο για τα χοντρά :cum:,μετά από κανα μήνα αποχής από το άθλημα :tickedoff: :headbang:

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
βρε παιδια περασα σημερα απο μινωος και ειδα στο τελευτέο χαμηλά εγραφε ρωσιδα αυταρχικο καινουργια κ.τ.λ. δεν μπηκα ομως λόγο του ότι ειδα να μπενουν πολοι μεσα ξερει κανενας λεπτομέρειες??

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
βρε παιδια περασα σημερα απο μινωος και ειδα στο τελευτέο χαμηλά εγραφε ρωσιδα αυταρχικο καινουργια κ.τ.λ. δεν μπηκα ομως λόγο του ότι ειδα να μπενουν πολοι μεσα ξερει κανενας λεπτομέρειες??

Mακρια, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. Απο Αθηνα ειναι, οντως Ρωσιδα, αλλα η καριολα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΑΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ........

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Mακρια, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. Απο Αθηνα ειναι, οντως Ρωσιδα, αλλα η καριολα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΑΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ........

Ευτυχώς που επιβεβαίωσες την υποψία μου,γιατί θα την πατούσα μαζί της :headbang: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παιδιά, αφού έχετε εκεί πέρα τις χανιώλες, γιατί πληρώνετε για να γαμήσετε?

πάντως, στο Ηράκλειο κάτι πουτανάκια χανιώτισσες νοσηλεύτριες μας κάθονται από την πρώτη έξοδο :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε παιδιά, αφού έχετε εκεί πέρα τις χανιώλες, γιατί πληρώνετε για να γαμήσετε?

πάντως, στο Ηράκλειο κάτι πουτανάκια χανιώτισσες νοσηλεύτριες μας κάθονται από την πρώτη έξοδο :grin:
μαλλον στα χανια το παιζουν κυριες οπως ολες και μολις το ξεπορτισουν γινοτναι τσουλες.βαρδα μην εχεις σχεση εμ καμια χανιωτισα και σου πει αγαπη μου παω ενα τριημερο εκει η διακοεπς εκει με τις φιλες μου.μαλλον το κερατο δεν το γλυτωνειος τοτε.οποτε μαγκες μην  μεπιστευεστε μαματε και μετα λουης.γενικως μη εμπιστευεστε ουτε οσα εχει πει οτι εχει κανει ουτε οτι ειναι κυρια οπως το παιζει.απλως μετα τις σπουδες οτνα γυριζουν χανια το παιζουν κυριες.και αυτες που εχουν σπουδασει εξωτερικο αστο.εκει εοχυν περασει ολες οι φυλες του ησραηλ και περιμενει εσενα το θυμα τον γαμπρο...γενικως μη πεφτεις στην παγιδα τους.και σε αλλες επαρχιακες πολεις ετισ ειναι παρομοιως απλως στα χανια επειδη εχει περισσοτερους αντρες το παιζουν κυριες ενω ειναι το ακριβως αντιθετο.οχι ολες αλλα πολλες...μη πω η συντριπτικη πλειοψηφεια...υποψην χανιωτης δνε ειμαι...κατα τα αλλα καλο ειναι να ανημερωνετε για τετοια κολπα να ξερουν και οι χανιωτες και μη που να βρουν αυτο που θελουν και αν αξιζει τον κοπο...αυτα συνοδοιποροι.μην μασατε μη σας δουλευουν οι γκομενες και ορματε παντου με επιμονη για επιτυχια... :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μαλλον στα χανια το παιζουν κυριες οπως ολες και μολις το ξεπορτισουν γινοτναι τσουλες.βαρδα μην εχεις σχεση εμ καμια χανιωτισα και σου πει αγαπη μου παω ενα τριημερο εκει η διακοεπς εκει με τις φιλες μου.μαλλον το κερατο δεν το γλυτωνειος τοτε.οποτε μαγκες μην  μεπιστευεστε μαματε και μετα λουης.γενικως μη εμπιστευεστε ουτε οσα εχει πει οτι εχει κανει ουτε οτι ειναι κυρια οπως το παιζει.απλως μετα τις σπουδες οτνα γυριζουν χανια το παιζουν κυριες.και αυτες που εχουν σπουδασει εξωτερικο αστο.εκει εοχυν περασει ολες οι φυλες του ησραηλ και περιμενει εσενα το θυμα τον γαμπρο...γενικως μη πεφτεις στην παγιδα τους.και σε αλλες επαρχιακες πολεις ετισ ειναι παρομοιως απλως στα χανια επειδη εχει περισσοτερους αντρες το παιζουν κυριες ενω ειναι το ακριβως αντιθετο.οχι ολες αλλα πολλες...μη πω η συντριπτικη πλειοψηφεια...υποψην χανιωτης δνε ειμαι...κατα τα αλλα καλο ειναι να ανημερωνετε για τετοια κολπα να ξερουν και οι χανιωτες και μη που να βρουν αυτο που θελουν και αν αξιζει τον κοπο...αυτα συνοδοιποροι.μην μασατε μη σας δουλευουν οι γκομενες και ορματε παντου με επιμονη για επιτυχια... :rockon:

σωστος εισαι...αλλα η δικια μου, ξεκωλο ηταν και στο Ηρακλειο και στα Χανια...χαχαχαχαχαχαχα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
O.Ψ.  ... Ολες Ψωλες....  Χανιολες!!! :sunglasses:
(οπως λεει κ το τραγουδακι..) :sunglasses:

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Κάποια καλή πρόταση για να τιμήσω κάποια κοπέλα που να αξίζει στη Μινώος;

ΥΓ: Σήμερα επισκέφθηκα στο Νο3 την Αμαλία. Καλή εμφάνιση, ευγενική, στο κρεβάτι λίγο διεκπαιρεωτική λόγω αυπνίας όπως μου είπε.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
παιδια να ρωτησω κατι αν κσερετε?αυτη η ζωη εχει σταματησει να δουλευει?κ στο ακριβωσ διπλα με τισ σκαλεσ δουλευ παλια μια μιλφ με μαυρα μαλλια με τσατσο ενα γερο κουφο, κσερετε σε ποιυα πολη ειναι?
ευχαριστω

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Για τους λατρεις της σουφρας που εχουν κουραστει με την Αντα, μας ξαναρθε η Μιμη. Την επισκεφθηκα χτες (στο 13 νομιζω) και μου εκανε χαρουλες και μια ΒΑΘΙΑ πιπα, πριν τον ρουφηξει ολο απο την πισω πορτα. Για οσους την ξερουν, δεν εχει αλλαξει τους 7 μηνες που ελειπε. Για τους νεους, προκειται για 19χρονο Βουλγαρακι, ψηλο και ομορφο, με σωμα ομως που απεχει απο το τελειο, ανοιχτη σουφρα και σφιχτο μουνακι !!! Οσοι πιστοι.................

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605

τον  δεινη εξτρα η μεσα στο προγγραμα της , αν εξτρα τι χρεωση εχει

Για τους λατρεις της σουφρας που εχουν κουραστει με την Αντα, μας ξαναρθε η Μιμη. Την επισκεφθηκα χτες (στο 13 νομιζω) και μου εκανε χαρουλες και μια ΒΑΘΙΑ πιπα, πριν τον ρουφηξει ολο απο την πισω πορτα. Για οσους την ξερουν, δεν εχει αλλαξει τους 7 μηνες που ελειπε. Για τους νεους, προκειται για 19χρονο Βουλγαρακι, ψηλο και ομορφο, με σωμα ομως που απεχει απο το τελειο, ανοιχτη σουφρα και σφιχτο μουνακι !!! Οσοι πιστοι.................

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
παιδια να ρωτησω κατι αν κσερετε?αυτη η ζωη εχει σταματησει να δουλευει?κ στο ακριβωσ διπλα με τισ σκαλεσ δουλευ παλια μια μιλφ με μαυρα μαλλια με τσατσο ενα γερο κουφο, κσερετε σε ποιυα πολη ειναι?
ευχαριστω :s&m_3:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
To κλασσικο 30ρι ειναι και εχει +10 για ξεσκουφωτο και +20 για σουφρα

Αγαπητέ xouzel εγώ την είχα πατήσει προ κάποιων μηνών με την συγκεκριμένη σε φάση που δεν έδινε πίσω πόρτα :headbang: :headbang: και είχε γίνει ο ορισμός της ξεπέτας :birdman: :birdman: :rockon:.Τώρα λες να έχει αλλάξει συμπεριφορά :rolleyes: :huh:.Προβληματίζομαι πάντως να ξαναπεράσω γιατί τότε είχα λυπηθεί για το 50αρι που μου φαγε η καριόλα :headbang: :headbang:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Με τη Μιμη δεν ειχα ποτε προβλημα, αλλα, ναι, μπορει να εκανε νουμερα σε καποιους. Εγω το μονο μειον που της βρισκω ειναι το σωμα, που δεν ταιριαζει σε 19χρονη.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καμια ελληινιδα στη μινωος?

Stories