Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spoun

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δινει η οχι κουλουρι η Ευα?

spoun

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για την πληροφορια!!!

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Ζητησα μεσα στο δωματιο για κουλουρακι ... αλλα μου ειπε για 20 ακομα .... xaxa !!

spoun

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τα εδωσεσ? κανει διαφορετικεσ τιμεσ σε ολουσ ? Πωσ οι συμπολεμιστεσ λενε για 5 η 10 ευρω επιπλεον για κουλουρι στο δωματιο?

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Τα εδωσεσ? κανει διαφορετικεσ τιμεσ σε ολουσ ? Πωσ οι συμπολεμιστεσ λενε για 5 η 10 ευρω επιπλεον για κουλουρι στο δωματιο?

Πιθανολογω οτι μας διαβαζει και ξεμουρισε. Οποιος θελει να του πω ενα κολπακι, pm me.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Πιθανολογω οτι μας διαβαζει και ξεμουρισε. Οποιος θελει να του πω ενα κολπακι, pm me.

Επιβεβαιώνω  :thumbsup:.Είναι εντός του σάιτ με ψευδώνυμο ευαlove ή κάπως έτσι τέλος πάντων.Μάλλον είναι δουλειά της Άντζελας :think:

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενας αν κανει επισκεψεις στο σπιτι ????

spoun

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
poios poia na kanei episkeqsh sto spiti???

spoun

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω φιλε πηγενε και ρωτα!!!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Λοιπον απο μια επισκεψη στη Μινωος στο ΕΠΤΑ {{7}} που ειναι η Ευα η ΔΕΚΑΟΧΤΡΑΧΡΟΝΗ μακρυα η κοπελια ειναι πολλοι φολα , το τσιμπουκι τις ειναι αεροπιπα ναι μεν σε αφινη να τις κανεις γλυφομουνι αλλα τιποτε μα τιποτε αλλο

spoun

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ειναι η ιδια ΕΥΑ που δουλευε στο 6 η αλλη ευα??

MacFreddie

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Παρασκευή 30 απρλ …….εδώ  γίνετε  της  Εύας το κάγκελο η Εύα στο 7 είναι ένα μέτριο μικρό η Εύα στο 6 ΔΕΝ είναι πια αυτή που ξέραμε αλλά μια μέτρια βυζαρού με το ίδιο όνομα
Συμπέρασμα …… μας διαβάζουν και ανάλογα προσαρμόζονται…. 
Γράψτε  κριτικές  θάψτε τα  μπάζα και  αναδείξτε τα καλά  έτσι θα ανέβουμε  επίπεδο
εγώ  πήρα  ένα  καινούριο  μελαχρινό  ονόματι  Λίζα (νομίζω)  αλλά είχα  τόσες   καύλες φαίνεται που τελείωσα  σχεδόν  άμεσος  … :headbang:
επιφυλάσσομε  για δεύτερο ημίχρονο ,αν την πίρε κανείς ας γράψει κάτι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σημερινη κριτικη για Ευα...

''Τωρα γιατι καπιοι κανουν τοσο ντορο και διαφιμηση με αναφορες και κριτικες συνεχια για την ΕΥΑ δεν το καταλαβενω !!Μπορει η κοπελα να ξεχωριζει πελατες αλλου να αποδιδει στο δωματιο και με αλλους οχι??''

Μπορεις να ονοματίσεις ποιοι διαφημιζουν την Ευα?
Μηπως ειναι και νταβαδες?
Εν πασει περιπτωση αμα δεν σου αρεσει η διαφημιση μην διαβαζεις κριτικες γιατι η αποδοση μιας κοπελας εξαρταται απο μερα σε μερα κι απο τις συμπεριφορες των πελατων προς την καθε κοπελα...

Για αυτο να ξερεις οτι ποτε δεν μπορεις να βρεις την ιδια ακριβως συμπεριφορα που διαβασες. Δεν μιλαμε για ρομποτ...

Καλυτερα να μην γραφουμε κριτικες λοιπον για τα Χανια...

Παρασκευή 30 απρλ …….εδώ  γίνετε  της  Εύας το κάγκελο η Εύα στο 7 είναι ένα μέτριο μικρό η Εύα στο 6 ΔΕΝ είναι πια αυτή που ξέραμε αλλά μια μέτρια βυζαρού με το ίδιο όνομα
Συμπέρασμα …… μας διαβάζουν και ανάλογα προσαρμόζονται…. 
Γράψτε  κριτικές  θάψτε τα  μπάζα και  αναδείξτε τα καλά  έτσι θα ανέβουμε  επίπεδο
εγώ  πήρα  ένα  καινούριο  μελαχρινό  ονόματι  Λίζα (νομίζω)  αλλά είχα  τόσες   καύλες φαίνεται που τελείωσα  σχεδόν  άμεσος  … :headbang:
επιφυλάσσομε  για δεύτερο ημίχρονο ,αν την πίρε κανείς ας γράψει κάτι
Η Ευα στο 7 δεν το κατεχει το αθλημα και ουτε εχει καμια προοπτικη

Η Ευα στο 7 ειναι η ''νεα μαγδα'' που γραφω στην κριτικη μου...
Δυστηχως εκανα το λαθος και την ξαναπηρα, αν και δεν το ειχα υχαριστηθει και την πρωτη φορα, αλλά ματαια. Την 2η φορα μου ειπε οτι λεγεται ευα(το καλλιτεχνικο της δηλαδη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom