You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δινει η οχι κουλουρι η Ευα?
Δινει, γαμω το κερατο μου, ΔΙΝΕΙ. Απλως ζητηστε το ΜΕΣΑ στο δωματιο. Θα σας κοστισει ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ. Εγω δινω ενα ταλλιρακι εξτρα.
ευχαριστω για την πληροφορια!!!
A.A.Y.S.
mr Perfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Ζητησα μεσα στο δωματιο για κουλουρακι ... αλλα μου ειπε για 20 ακομα .... xaxa !!
Τα εδωσεσ? κανει διαφορετικεσ τιμεσ σε ολουσ ? Πωσ οι συμπολεμιστεσ λενε για 5 η 10 ευρω επιπλεον για κουλουρι στο δωματιο?
Πιθανολογω οτι μας διαβαζει και ξεμουρισε. Οποιος θελει να του πω ενα κολπακι, pm me.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Πιθανολογω οτι μας διαβαζει και ξεμουρισε. Οποιος θελει να του πω ενα κολπακι, pm me.
Επιβεβαιώνω .Είναι εντός του σάιτ με ψευδώνυμο ευαlove ή κάπως έτσι τέλος πάντων.Μάλλον είναι δουλειά της Άντζελας
ellinaras31
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανενας αν κανει επισκεψεις στο σπιτι ????
ellinaras31
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η Ευα.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Λοιπον απο μια επισκεψη στη Μινωος στο ΕΠΤΑ {{7}} που ειναι η Ευα η ΔΕΚΑΟΧΤΡΑΧΡΟΝΗ μακρυα η κοπελια ειναι πολλοι φολα , το τσιμπουκι τις ειναι αεροπιπα ναι μεν σε αφινη να τις κανεις γλυφομουνι αλλα τιποτε μα τιποτε αλλο
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ALLH
ειναι η ιδια ΕΥΑ που δουλευε στο 6 η αλλη ευα??
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παρασκευή 30 απρλ …….εδώ γίνετε της Εύας το κάγκελο η Εύα στο 7 είναι ένα μέτριο μικρό η Εύα στο 6 ΔΕΝ είναι πια αυτή που ξέραμε αλλά μια μέτρια βυζαρού με το ίδιο όνομα
Συμπέρασμα …… μας διαβάζουν και ανάλογα προσαρμόζονται….
Γράψτε κριτικές θάψτε τα μπάζα και αναδείξτε τα καλά έτσι θα ανέβουμε επίπεδο
εγώ πήρα ένα καινούριο μελαχρινό ονόματι Λίζα (νομίζω) αλλά είχα τόσες καύλες φαίνεται που τελείωσα σχεδόν άμεσος …
επιφυλάσσομε για δεύτερο ημίχρονο ,αν την πίρε κανείς ας γράψει κάτι
εγώ πήρα ένα καινούριο μελαχρινό ονόματι Λίζα (νομίζω) αλλά είχα τόσες καύλες φαίνεται που τελείωσα σχεδόν άμεσος …
Σημερινη κριτικη για Ευα...
''Τωρα γιατι καπιοι κανουν τοσο ντορο και διαφιμηση με αναφορες και κριτικες συνεχια για την ΕΥΑ δεν το καταλαβενω !!Μπορει η κοπελα να ξεχωριζει πελατες αλλου να αποδιδει στο δωματιο και με αλλους οχι??''
Μπορεις να ονοματίσεις ποιοι διαφημιζουν την Ευα?
Μηπως ειναι και νταβαδες?
Εν πασει περιπτωση αμα δεν σου αρεσει η διαφημιση μην διαβαζεις κριτικες γιατι η αποδοση μιας κοπελας εξαρταται απο μερα σε μερα κι απο τις συμπεριφορες των πελατων προς την καθε κοπελα...
Για αυτο να ξερεις οτι ποτε δεν μπορεις να βρεις την ιδια ακριβως συμπεριφορα που διαβασες. Δεν μιλαμε για ρομποτ...
Καλυτερα να μην γραφουμε κριτικες λοιπον για τα Χανια...
Η Ευα στο 7 ειναι η ''νεα μαγδα'' που γραφω στην κριτικη μου...
Δυστηχως εκανα το λαθος και την ξαναπηρα, αν και δεν το ειχα υχαριστηθει και την πρωτη φορα, αλλά ματαια. Την 2η φορα μου ειπε οτι λεγεται ευα(το καλλιτεχνικο της δηλαδη)
''Τωρα γιατι καπιοι κανουν τοσο ντορο και διαφιμηση με αναφορες και κριτικες συνεχια για την ΕΥΑ δεν το καταλαβενω !!Μπορει η κοπελα να ξεχωριζει πελατες αλλου να αποδιδει στο δωματιο και με αλλους οχι??''
Μπορεις να ονοματίσεις ποιοι διαφημιζουν την Ευα?
Μηπως ειναι και νταβαδες?
Εν πασει περιπτωση αμα δεν σου αρεσει η διαφημιση μην διαβαζεις κριτικες γιατι η αποδοση μιας κοπελας εξαρταται απο μερα σε μερα κι απο τις συμπεριφορες των πελατων προς την καθε κοπελα...
Για αυτο να ξερεις οτι ποτε δεν μπορεις να βρεις την ιδια ακριβως συμπεριφορα που διαβασες. Δεν μιλαμε για ρομποτ...
Καλυτερα να μην γραφουμε κριτικες λοιπον για τα Χανια...
Η Ευα στο 7 δεν το κατεχει το αθλημα και ουτε εχει καμια προοπτικηΠαρασκευή 30 απρλ …….εδώ γίνετε της Εύας το κάγκελο η Εύα στο 7 είναι ένα μέτριο μικρό η Εύα στο 6 ΔΕΝ είναι πια αυτή που ξέραμε αλλά μια μέτρια βυζαρού με το ίδιο όνομα
Η Ευα στο 7 ειναι η ''νεα μαγδα'' που γραφω στην κριτικη μου...
Δυστηχως εκανα το λαθος και την ξαναπηρα, αν και δεν το ειχα υχαριστηθει και την πρωτη φορα, αλλά ματαια. Την 2η φορα μου ειπε οτι λεγεται ευα(το καλλιτεχνικο της δηλαδη)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις