Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε ολη την ελλαδα εχει γυρισει
ουτε ο αμυρας ναταν
με το τρενο τύπε?
για αυτο που τον χανεις που τον βρισκεις εκει σουλατσαρει
τυπε ολη την ελλαδα εχει γυρισει
ουτε ο αμυρας ναταν
στο καφενειο εκει διπλα πιστευω με κανα εχτραδακι μπορουν να βοη8ησουν για τα ιχνη τουσ
Λοιπον λιγο καθηστερημενα πριν μερικες μερες εκανα την επισκεψη μου στην γνωστη οδο κατελιξα σε δυο μεταξη τισ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑΣ στο 9 καιτις ΙΣΑΒΕΛΑΣ το επεξα κοροννα γραμματα και τελικα κερδισε η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ επι του εργου τωρα εμφανιση πολλοι καλη πηρα το απλο προγραμμα ερχεται στο δωματιο αρχιζει με χαδακια παντου μεχρι και στα αρχιδια και παρομοιως γλυψιμο , την αρχιζω στα δακτυλα δεν εφερνε καμια αντιρηση , μετα απο λιγο μου φοραει τον σκουφο και αρχιζει ενα τσιμπουκι βαθη , με περνει χαμπαρι οτι ημουν ετιμοσ να αδιασω σταμαει αρχιζει τα ρουφηγματα στις ρωγες μου και ξαφνικα πεζει μια και καθεται επανω μουυ και εκανε σαν να καλπαζε ενα αλογο , σε λιγο μου αλλαζει σταση και με παει απο πισω εκει τα ιδα ολα και εχυσα . τελικα ηταν καταπλιχτικη δεν πηγε χαραμη το τριανταρι.
20 Χρόνια μετά;; Μπαααααα. Έχει αλλάξει και 5-6 αφεντικά το καφενείο. Αποκλείεται, νομίζω....
oxi20 xronia. mexri to 2002 prepei να δουλεβε εκει.πριν 20 χρονια πρεπει να πρωτοπηγε στο σπιτακι. καλες παλιες εποχεσ. :S
[/q
Η Τζενη ηταν ΑΠΙΘΑΝΗ..αλλα τωρα θα ειναι 55 περιπου??? λες να δουλευει ακομα?????
Λοιπον λιγο καθηστερημενα πριν μερικες μερες εκανα την επισκεψη μου στην γνωστη οδο κατελιξα σε δυο μεταξη τισ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑΣ στο 9 καιτις ΙΣΑΒΕΛΑΣ το επεξα κοροννα γραμματα και τελικα κερδισε η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ επι του εργου τωρα εμφανιση πολλοι καλη πηρα το απλο προγραμμα ερχεται στο δωματιο αρχιζει με χαδακια παντου μεχρι και στα αρχιδια και παρομοιως γλυψιμο , την αρχιζω στα δακτυλα δεν εφερνε καμια αντιρηση , μετα απο λιγο μου φοραει τον σκουφο και αρχιζει ενα τσιμπουκι βαθη , με περνει χαμπαρι οτι ημουν ετιμοσ να αδιασω σταμαει αρχιζει τα ρουφηγματα στις ρωγες μου και ξαφνικα πεζει μια και καθεται επανω μουυ και εκανε σαν να καλπαζε ενα αλογο , σε λιγο μου αλλαζει σταση και με παει απο πισω εκει τα ιδα ολα και εχυσα . τελικα ηταν καταπλιχτικη δεν πηγε χαραμη το τριανταρι.
Καλησπέρα.Τι άλλα προγράμματα κάνει και πόσο πάει το μαλλί??
Ξέρουμε αν είναι ακόμα εκεί??Από τις περιγραφές πάντως φαίνεται εξαιρετική.
Υπάρχει καμιά καλή περίπτωση στα Χανιά; Χωρίς βιασύνες, γυμνό τσιμπούκι κλπ;