Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πείτε λίγο στο κρεβάτι πώς είναι.

stafu

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Μια λιγάκι πιο γενική ερώτηση.Τα σπιτάκια της Μίνωος τι ώρες δουλεύουν?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σημερα το μεσημερι εκανα επισκεψη μαζι με φιλο στη μινωος δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο στις κοπελες η αντριαννα εβαλε απεξω μια ταμπελα 2χ2 με το ονομα της :rockon: :rockon: στο τελευταιο σπιτι διπλα που ηταν η αλισια σταμπαρα ενα καλο τεμαχιο δεν θυμαμαι ονομα δυστηχως γιατι την πετυχα στην πορτα ειχε παει να παρει καφε απο απεναντι :birdman:

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Πάνω που είπα να παω και εγω να δοκιμάσω λίγο Αντριανα.... Δεν υπήρχε καμία Αντριανα ! Τελικά είμαι πολύ γκαντεμης ... Ελπίζω απλά να επιστρέψει σε λίγες μέρες. Με αυτα που εχω διαβάσει για αυτην καταλαβενω ότι είναι must .!!

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Απογευματομεσημεριανη βολτα στα σπιτακια σημερα(μετα απο καιρο αποχης απο τη γειτονια) και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οι αρκετες καινουργιες κοπελες με τον ιδιο η παρομοιο ονομα και η απουσια της Αντριαννας..και σαν παρουσια και σαν ταμπελα..!!Εγω κατεθεσα στο 17 στην Αννα νομιζω..(το ξεχασα το ονομα..) και θα ακολουθησει κριτικη..νομιζω παντως μιλαμε για την πιο ωραια παρουσια μετα τη Γκαμπυ στο στενο κατα την γνωμη μου...επισης τρελλα αρνητικη εντυπωση στο 6 η νανα η οποια μολις βγηκε απο το δωματιο απο αλλον συναγωνιστη δεν με αφηνε να φυγω και προσπαθουσε να με φιλησει στο ενω δεν ειχε πλυθει και μυριζε και ασχημα σαν να επινε καφε το στομα της :tickedoff: :tickedoff:..μονο και μονο λογω αυτου απο εμενα μαυρο...!

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω μαζι σου και εγω παρατηρησα οτι εκτος το ιδιο ονομα που εχουν μοιαζουν κιολας ολες μελαχρινες ειναι και ιδιο υψος και αβυζες :rockon: :rockon: στο 17 που λες ειναι η ποιο εμφανισημη μια με καστανοξανθα μαλλια ειναι θυμαμαι πιτσιρικα..

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Ακριβως οπως τα λες..τωρα καταλαβα γιατι η Γκαμπυ και η Αντριαννα ειχαν τετοια περαση..

ptolaimeos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα σας στεναχωρησω η αντριαννα...εφυγε για θεσσαλονικη....μου ειπε η τσατσα...για οικογενοιακους λογους....εγω πιστευω οτι παει τη χασαμε.... :headbang:

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Λοιπόν , πολλλοι θα με περάσουνε τρελλό ή αανώμαλο  αλλά θα ήθελα αν μου πει κανείς αν η κοπέλα  που περιγράφει ο συναγωνιστής δουλεύει ακόμη στα Χανιά και  αν ναι σε ποιό σπίτι.
απλά μου αρέσουνε τέτοιου είδους γυναίκες.(γούστα είναι αυτά)
Για όποιον βαριέται αν το διαβάσει όλο τη λένε Ελένη  γύρω στα  40-45 με κοιλίτσα και αξύριστη.

η ελενη ειναι αναμεσα στα 40-45 αλλα εντελως απερηποιητη γυναικα!(το καταλαβα στο δωματιο).ερχεται κ ξεκιναμε την συζητηση!γενικα ειναι προσχαρος ανθρωπος κ πολυ ταλαιπορημενη στην ζωη της!μου ειπε οτι τωρα ηρθε χανια το σπιτι ειναι δικο της κ οτι τωρα ξεκινησε αυτη την δουλεια!παλια δουλευε αθηνα σε κολομπαρα!αυτα ολα καθωσ μου επαιζε τον ΜΠΕΚΟ!απο σωμα τωρα βυζια πεσμενα αρκετα πατσοκοιλακια χωρισ να ειναι χοντρη κ αυτο που με χαλασε πολυ ηταν το αξυριστο μουνι της!που πας madam την σημερον ημερα να συναγωνιστης τα κοριτσοπουλα με αξυριστο μουνι!που πας χωρις μαλλι στην πενα απο κομμωτηριο!κ που πας χωρις βαμμενα νυχια στα χερια κ στα ποδια?θα το κλεισεις σιγουρα το μαγαζι σου!η πουτανια θελει φτιασιδι!οπου υστερεις εμφανησιακα πρεπει να το διορθωνεις με ολα αυτα τα μεσα που διαθετεται σημερα οι γυναικες!κ στο κατω κατω το κορμι σου πουλας!φροντισε το να σε φροντισει κ αυτο!τελος παντων!
στο ζουμι τωρα αφου μου σηκωθηκε με το παιξιμο που περναει καποτα κ ξεκιναει την πιπα!της ζητησα να μουγυρισει με τον κολο στο κεφαλιστο πλαι!ετσι στην πιπα χουφτωνα κολο βυζια κ δεν την εβλεπα!η πιπα της ομως παιδια πολυ καλη!δυνατη νευρικη κ με ρυθμο!πολυ ρυθμο!ανεβωκατεβασε το κεφαλι γρηγορα κ αισθανοσουν την γλωσσα πανω στο κεφαλι!μετα κανα 5 λεπτο χουφτωματος κολου κ βυζιων κ δυνατης πιπας κατεθεσα!λιγα λογακια κ μετα εφυγε!την χαιρετησα οπως εφευγα!καθοταν στο καναπεδακι κ καπνιζε!
η ελενη προσπαθουσε να με κανει να περασω ωραια καθολη την διαρκεια της παραμονης μου!κ αν κ αργα καθαρη γυναικα ειναι!μπορει να μην εχει σωματαρα.αλλωστε ολοι δεν γεννιομαστε μοντελα

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Δουλευει στο σπιτι που εχει και την κριτικη...ειχε φυγει αλλα ξαναγυρισε εκει...λεει "Ελενη καινουργια"..χτυπα και θα την δεις!!

pnr14

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις...

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Λοιπον απο σημερινη διπλη επισκεψη στον θλυρικο δρομο , τα καλυτερα κομματια  κατα την γνωμη μου ειναι
ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο 3
ΑΝΝΑ στο 17 σκετη βαρεμαρα , την προτιμισα μετα απο αυτα που ειχαν γραφτη απο συναγωνιστη αλλα μαπα        το πεπονι οταν ηλθε στο δωματιο χωρις τιποτα μου φοραη την καποτα , σε ερωτηση αν κανη αλλα προγραμματα αφθαδιασε και απαντησε δε σου ειπε η κυρια λεω ΟΧΙ αρχισε να μου εξυγη αναλυτικα ολα απο συν 10 με συνολο ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ  τις ειπα για Ερωτικο μασσαζ  προσπαθησε αλλα απο οτι φανηκε ηταν ανεπυλεχτη μαθησεος αρα ΜΗΔΕΝ , ξαφνηκα μου λεει γυρνα μια υποτυποδις πιπα και ξαφνικα συκωνεται χωρις δευτερη κουβεντα και μου λεει ελα την βαζω και καθεται επανω με δυο χτυπηματα τελος σηκωνεται και φευγει χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ Η ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο ευγενια αλλα που να την βρη στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Α Ρ Α    Μ Α Υ Ρ Ο _____________Μ Α Υ Ρ Ο                      
ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ στο 9
ΑΝΤΖΕΛΑ στο 6 επειδη δεν περσα καλα οπως λεω παραπανω πηγα στην αγγλιδα αρκετα σκαλια πιο πανω ενα καλο ΜΙΛΦΑΚΙ που προσπαθη για το καλυτερο
ΑΝΑ στο 15
ΣΟΦΑΚΙ στανταρ στο 11
ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο 4 ΜΑΚΡΥΑ με ολη τι σημασια το ενοω κοινος πολλα υποσχομενη αλλα τιποτα στα ενδοτερα απο παλαιοτερη εμπειρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom