Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Παιδιά,εγώ που επισκέφθηκα την Κυριακή έχω να πω ΜΑΚΡΙΑ από μια ΜΙΜΗ(19χρονο μελαχρινό,βυζάρες,κολάρα).Μεγάλη απάτη η γκόμενα,σίγουρα θα σας ξενερώσει και όσο για κώλο ή εναλλαγή στις στάσεις ούτε συζήτηση!!!Μην παρασύρεστε από αυτή την χαζοπουτάνα ούτε από την μαλάκω την τσατσά :birdman:!!!

Ειτε η γκομενα ξεψαρωσε ασχημα, ειτε εσυ γαμησες λαθος κωλο. ΔΕΝ εξηγειται αλλιως.

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
κολαρακι δε δινει....αφου ρωτησαμε!

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
κολαρακι δε δινει....αφου ρωτησαμε!

Αν προκειται πραγματικα για τη Μιμη, ειναι τελειως κουφα οσα λετε. Της εχω τιμησει την κωλαρα τρεις φορες και τις τρεις ΧΩΡΙΣ λιπαντικο !!! Μια απο αυτες, οταν πρωτοηρθε, με ενα δεκαρικακι επιπλεον, τα πηρε και στο στομα. Στασεις ΠΑΝΤΑ αλλαζω αρκετες στο πηδημα και δεν εφερε ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ αντιρρηση. Ρε σεις ειστε σιγουροι οτι δεν προκειται για απλη συνωνυμια ????

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν προκειται πραγματικα για τη Μιμη, ειναι τελειως κουφα οσα λετε. Της εχω τιμησει την κωλαρα τρεις φορες και τις τρεις ΧΩΡΙΣ λιπαντικο !!! Μια απο αυτες, οταν πρωτοηρθε, με ενα δεκαρικακι επιπλεον, τα πηρε και στο στομα. Στασεις ΠΑΝΤΑ αλλαζω αρκετες στο πηδημα και δεν εφερε ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ αντιρρηση. Ρε σεις ειστε σιγουροι οτι δεν προκειται για απλη συνωνυμια ????
η πορτα απ' εξω γραφει μιμη αλλα το θεμα ειναι μεσα τι γινεται... εγω πηγα για 1η φορα την δευτερα και η τσατσα ειπε για εξτρα. ειναι ψιλή με μαυρα μαλλια? αν μπορεις να μας την περιγραψεις φιλε xouzel

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Μάγκες,εγώ πέρασα την Τετάρτη το απόγευμα και ήταν κλειστά(ευτυχώς για όλους μας).Δεν ξέρω για ποια μιλάει ο φίλος xouzel,εγώ πάντως αναφέρομαι σ'αυτή την μελαχρινή καριόλα με τις υπέροχες βυζάρες και το  ωραίο κωλαράκι,η ο οποία δεν γουστάρει μια το γαμήσι!!!Τώρα αν κάποιοι μιλάτε για κάποια άλλη τότε πάω πάσο...

MacFreddie

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς  η Μιμή για αγνώστους λόγους πράγματι <κλείδωσε>τι σούφρα τις ….
Όσο για τα υπόλοιπα την τελευταία φορά που πήγα  άκουσα την    τσα2  να την δασκαλεύει
Να κάθετε 10 λεπτά η να ζητάει περισσότερα λεφτά  :tickedoff:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια εγω δίνω εναν ψηφο στην μικρη ρουμανα την μαγδα που ειναι στο σπιτι με την σκαλα (το 7 νομιζω). ψιλη με ωραιο σωμα, χαμογελαστη, χαδακια και χωρις να βιαζεται. δειχνει να της αρεσει αυτο που κανει

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
παιδια εγω δίνω εναν ψηφο στην μικρη ρουμανα την μαγδα που ειναι στο σπιτι με την σκαλα (το 7 νομιζω). ψιλη με ωραιο σωμα, χαμογελαστη, χαδακια και χωρις να βιαζεται. δειχνει να της αρεσει αυτο που κανει

Tην επομενη φορα που θα την επισκευθεις, δοκιμασε να παιξεις με το μουνακι της. Αν της το περιποιηθεις καλα, θα σε ανταμειψει με μια εκρηξη απο πλουσιους, μυρωδατους χυμους. Αν αυτο δεν ειναι γυναικειος οργασμος, εγω κρεμαω τις καποτες μου. (οπως οι ποδοσφαιριστες κρεμανε τα παπουτσια τους)......

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Ερώτηση ίσως χαζή για κάποιους, πες οτι εγω θέλω να πάω στο μπουρδέλο αλλά δεν θέλω να με βλέπουν τι μπορώ να κάνω οοεεό??

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Ερώτηση ίσως χαζή για κάποιους, πες οτι εγω θέλω να πάω στο μπουρδέλο αλλά δεν θέλω να με βλέπουν τι μπορώ να κάνω οοεεό??

Το αιωνιο προβλημα των μπουρδελιαρηδων. Η λυση ειναι μια : πηγαινεις στα μπουρδελα μονο κατα τη διαρκεια των Αποκρεων. Οποιαδηποτε αλλη στιγμη μπορεις να γινεις αντιληπτος.  :2funny: :2funny:

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Το αιωνιο προβλημα των μπουρδελιαρηδων. Η λυση ειναι μια : πηγαινεις στα μπουρδελα μονο κατα τη διαρκεια των Αποκρεων. Οποιαδηποτε αλλη στιγμη μπορεις να γινεις αντιληπτος.  :2funny: :2funny:
Αργούνε οι απόκριες φέτος :-)

MacFreddie

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 15389.jpg
    15389.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 22

MacFreddie

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Έχω δη μερικούς με κράνος και στολή,
δεν τους γνωρίζει  ούτε η μανά τους    :2funny:
Βέβαια αν δεν έχεις μότο θα φαίνεσαι κάπως …… :S

MacFreddie

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Εύχομαι σε όλους καλή χρόνια και ότι ποθεί ο καθένας να το ….πάθη …….

ΚΑΙ …….. ΠΟΛΛΑ  ΝΙΝΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΣΟ  ΜΑΣ  :dancing:

Συνημμένα

• AnnaSBrigiMelissaSuzieSuzieCarinaWetAndSandy-dailylarge.jpg
    AnnaSBrigiMelissaSuzieSuzieCarinaWetAndSandy-dailylarge.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 20

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Εύχομαι σε όλους καλή χρόνια και ότι ποθεί ο καθένας να το ….πάθη …….

ΚΑΙ …….. ΠΟΛΛΑ  ΝΙΝΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΣΟ  ΜΑΣ  :dancing:

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]AAAAAAAAAAAAAAAAMHN[/size][/size][/size][/size][/size]

fantaraklas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!

επειδη λείπουμε με την παρέα απο τα Χανιά μερικούς μήνες τώρα έχουμε μείνει πίσω στα δρώμενα. Διάβασα οτι μπορούσα, αλλα τα τελευταία νέα ειναι περίεργα. Δεν ψιλοβγάζεις ακρη.

Υπάρχει κάποιο αξιόλογο κορίτσι μέσα στα σπιτάκια? Βοηθάτε συνμπουρδελιάρηδες επειδη ζοριζόμεθα!

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους !!!!

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους σας. Με το sex για απόλαυση και όχι για εκμετάλλευση.
Προσοχή στην υγεία σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom