PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλη χρονια συναγωνιστες!
Καλή χρονιά παίδες .. Δεν μου λέτε .. Εχει τσεκαρει κανεις την Ολιβια στο Studio Sex που λέει οτι τα κάνει όλα ? Είναι λίγο γεματούλα ..αλλά ποιος ξέρει ? Εχει πάει κανείς ?
Αν δεν σε χαλαει σε εμφανιση, δοκιμασε την ροζα...Μάγκες έχω την εντύπωση ότι η Αιμιλία,δεν εργάζεται πλέον σε κάποιο σπιτάκι,μιας και τις τελευταίες δύο φορές που έχω επισκεφθεί την περιοχή,δεν την έχω πετύχει κάπου.Είχα ακούσει κι εγώ ότι έχει πολύ καλές υπηρεσίες,αν και από μαλακία μου στην τελευταία μου βόλτα δεν την τιμήσα Μια καλή μούφα πάντως είναι σίγουρα η Εύα(η μαύρη που είναι σε μια ξύλινη πόρτα,δεν θυμάμαι τον αριθμό),μιας και το μόνο που προσφέρει είναι πίπα και πισοκολλητό,χωρίς άλλες επιλογές .Να πάει στο διάλο λέω εγώ,που θα ρυθμίζει και το πρόγραμμα,η παλιοκαριόλα Εγώ πάντως δεν έχω γαμήσει κάτι αξιόλογο σε κάποιο σπιτάκι,αν υπάρχει κάποιος που έχει κάτι στο νου του,ας ενημερώσει...
Όταν λες ΚΩΛΑΡΑΚΙ?Παιδιά εγώ πέρασα εχθές το πρωί κατά τις 11 και υπήρχαν ελάχιστα ανοικτά Αποφάσισα να δοκιμάσω την Ίνα στο νούμερο 5 αν δεν κάνω λάθος.Πρόκειται για ένα ξανθό κοντοπούτανο με μικρά βυζάκια και ωραίο κωλαράκι,το οποίο και έσκισα στην κυριολεξία,μιας και άντεχε το σφυροκόπημα και γούσταρε να την γλύφω όπου γουστάρω.Μου φάνηκε ότι δεν προσποιόταν και ότι όντως την κάβλωσα αρκετά,μιας και ήμουν ο πρώτος της και είχα τρελές κάβλες
Όταν λες ΚΩΛΑΡΑΚΙ?
Σου εδωσε πισω πορτα? με ποσα?
τι ωρα κλεινουν στα χανια τα μαγαζαααα????