Τελικά η Μιμή έφυγε ?
Προλαβες να τιμησεις το γκροβερακι της ??
Τελικά η Μιμή έφυγε ?
πριν προλαβω να χρησιμοποιησω το τηλ που ειχες δωσει εχασα τη συσκευη..ελπιζω να μου στειλεις κατι..με σεβασμο..
η μάγια αξίζει τιπτ ;
Ειναι καλυτερη απο τη Μιμη, αλλα δε δινει σουφρα, αρα για μενα δεν αξιζει μια. Μονο οποιος εχει δοκιμασει τη θεικη αυτη σουφρα (και ΧΩΡΙΣ λιπαντικο) μπορει να με καταλαβει.
Αν και εχω καιρο να παω απο Μινωως μερια . Υποθετω ότι εφυγε η Μιμι αφου κανεις δεν γραφει τιποτα γιαυτην . Κριμα ρε γαμοτι γιατι δεν προλαβα να δοκιμασω την σουφρίτσα της .Ξέρει κανεις καμια που να δίνει κολαράκι ..και να ειναι στα κυβικά της
μιμης . Αν έχει και κανα τηλ . ακομα καλυτερα .
εχω μπερδευτει λιγακι... αυτη η μιμη πως ακριβως ειναι? υποψιαζομαι οτι ο ψιλός κορίτσαρος με τις βυζαρες απο το 6 ισως μεταφερθηκε στο 13 απέναντι... καθως την δευτερα,(το 6 ηταν κλειστο κ εγραφε αιμιλια απ εξω), που πηγα στο 13 η τσατσα ειπε οτι κανει εξτρα (με 20 ευρω επιπλεον ακαποτη πιπα) αλλα για κωλο δεν μιλησε...πέμπτη πρωί και με τρελές καύλες κατηφόρισα στο γνωστό στενό .
μετά από ένα μικρό ζάπινγκ στα σπίτια (το 13 ήταν κλιστώ )κατέληξα στο 6
μέσα είδα ένα ψιλό κορίτσαρο με μέτρια φάτσα και καλό σόμα ,μεγάλο βιζομπαλον που πάσχιζε να κρυφτεί στο εσώρουχο....
πλήρωσα τα διόδια και βουρ στο δωμάτιο
Mετά από λίγο ήρθε το κορίτσι και βγάζοντας τα εσώρουχα είδα με έκπληξη 2 φυσικούς βιζους σκέτο ποίημα...
Κουβεντούλα σκούφος μια πίπα καλούτσικη και ........μαξιλάρι κάτω απ τη μέση... τις βιζαρες στα χεριά και goοοl
Τέλειωσα μετά από λίγο χωρίς να δοκιμάσω άλλη στάση ......
Καλό sex χωρίς βιασύνες , σίγουρα θα ξανάπαω .
Το όνομα δεν το συγκράτησα (αν και το γραφή με τεράστια γράμματα στη πόρτα )