παιδια εχουμε ερθει χανια για 10 μερεσ.εχει τιποτα καλο να γαμησουμε;
Τι ακριβως ψαχνετε παιδια. Στη Μινωος που σας ειπαμε, πηγατε ;; Αν οχι, ζητατε τανες, ή κατι απ'εξω ;;
παιδια εχουμε ερθει χανια για 10 μερεσ.εχει τιποτα καλο να γαμησουμε;
ε την δευτερη φορα πηγα μετα απο πολυ καιρο,που να ξερω οτι θα ηταν ακομα εκει
κανα καβλιαρικο απο εξω υπαρχει που να ερχεται σπιτι και ποσο;Τι ακριβως ψαχνετε παιδια. Στη Μινωος που σας ειπαμε, πηγατε ;; Αν οχι, ζητατε τανες, ή κατι απ'εξω ;;
αυτο ειναι οντως μαλακια,ε την δευτερη φορα πηγα μετα απο πολυ καιρο,που να ξερω οτι θα ηταν ακομα εκει
κανα καβλιαρικο απο εξω υπαρχει που να ερχεται σπιτι και ποσο;
αυτο ειναι οντως μαλακια,
ποσο καιρο ειναι εκει?
Στα Χανια εχουμε ενα περιεργο καθεστως. Ολα τα ντελα ειναι συγκεντρωμενα σε μια μονο περιοχη, δυστυχως 50 μετρα απο το παλιο λιμανι, εκει που κυκλοφορουν παρα πολλοι τουριστες, ξενοι αλλα και Ελληνες. Βεβαια οταν τα πηγαν εκει, η περιοχη καθε αλλο παρα τουριστικη ηταν, μαλλον στεκι του υποκοσμου θα ελεγα (πως αλλαζουν οι καιροι). Μια δυο τανες, αλλα και μια τραβελω στην πεμπτη δεκαετια της ζωης της, ειναι εκει για χρονια. Παλιοτερα μαλιστα, στα περισσοτερα σπιτια, τραβελια εβρισκες. Τωρα, τα τελευταια 3-4 χρονια, ερχονται γυναικες, πολυ συχνα κοριτσια και ενιοτε κουκλαρες, οπως τωρα που υπαρχουν 3 να τις πιεις στο ποτηρι. Αλλαζουν μαλιστα και πολυ συχνα, πια. Τα τραβελια βεβαια δε λειπουν, αλλα το συγκεκριμενο σπιτι, ανεκαθεν ηταν τραβελοσπιτο, και μαλιστα κακης ρατσας. Η συγκεκριμενη δεν ειναι εκει πολυ καιρο, λιγοτερο απο μηνα θα ελεγα, γι'αυτο μου φανηκε περιεργο που την πατησε ο συναγωνιστης.
Nεο κοριτσι μας ηρθε....
xouzel ολο εκπληξης εισαι
πως καταφερες τετοιο review ηθελα να ηξερα!!
και η ιστορια μπορω να πω οτι με συγκινησε :'( :'(
edit: xouzel απο βυζι τι λεει?θελω τωρα καιρο να παω σε μια με μεγαλα και ωραια βυζια και δεν βρισκω.ξερουμε μηπως και το ωραριο που εργαζεται?
Για τα δακρυα, θα σου φερω χαρτομανδηλα.... Τωρα απο βυζι, να πω οτι φυσαει. Αν και οπως ειπα ειναι πια πανω απο 30, αν ειχες τιμησει την Αντα, εχεις ενα μετρο συγκρισης. Λιγο πιο μεγαλο, ασυγκριτα πιο στητο και απαλο σα βελουδο !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μη διανοηθειτε να "στριψετε" τη ρογα σα να θελετε να αλλαξετε σταθμο. Θα φατε ακυρο, ισως και να παρετε ποδι. Ειναι κατι που "εξαπανεκαθεν" σιχαινοταν.
........δεν πιστευω αν τα χουφτωσω να στραβωσει??......
Η Λυσσαραααααααα......
Για οποιον ενδιαφερεται η Αλεξαντρα σημερα δουλευη
καλημεραααααα...επισκεψη χτες μεσημερι στην ξανθια λυσσαρα αλεξανδρα.η κοπελλα ειναι ολα τα λεφτα gfe κατασταση αλλα και pse..μολις μπαινω μου λεει με ενα πλατυ χαμογελο <πειναωωωωωωωωωωω> της λεω φαε εμενα..περναω στα ενδοτερα και αφου με τρελανε στα δαγκωματα μου τον καταπιε σαν παγωτο λολιποπ!τετοια προσχαρη κοπελλα σε σπιτι να την πηδας και ναναι με το χαμογελο δεν εχω ματαξαναδει..ολα τα λεφτα και η τσατσα και το deepthroat της αλεξανδρα μας..