You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xouzel ποιο είναι το όνομα της κορασίς στο 8?
ΗΡΩ !!!! "Το λεει και στην ουγια" Αλλα κανε και μια βολτα γιατι εχει καινουριο πραμα. Θα ποσταρω ελπιζω αυριο εντυπωσεις απο διπλη επισκεψη χτες.
xouzel αναφορά για το διπλό επισκεπτήριο που έκανες....
Ανεβαινουν συντομα. Καλο θα ειναι οι συναγωνιστες που κανουν μια βολτα απο την παροδο, να αφηνουν και κανα review. Δεν ειναι μεγαλος κοπος. Αυτες τις μερες η Αλεξανδρα ειναι μονη της (η αλλη μετακομισε απεναντι) και δουλευει σε καθημερινη βαση. Περιμενει συντομα μια φιλη της, με την οποια θα δουλευουν παλι εναλλαξ, ενα ΘΕΟΜΟΥΝΟ 20 Μαιων. Την ειδα σε φωτο και επαθα. Αν το πηδημα της ειναι αναλογο της εμφανισης, παμε γι' αλλα. Μαλιστα ειναι φιλες με την Αλεξανδρα και απ'οτι η λυσσαρα με αφησε να καταλαβω, θα παιξει και λεσβιακο. Μακαρι......
Τι έγινε ρε παιδιά ?
Κανείς δεν Gamei?
Γαμει και παραγαμει, αλλα το δαχτυλο βαριουνται να το βαλουν στο πληκτρολογιο.
Γαμει και παραγαμει, αλλα το δαχτυλο βαριουνται να το βαλουν στο πληκτρολογιο.
Όταν σκάσει νέα πληροφορία να δεις πως γεμίσουνε τα ΠΜ......
Όταν σκάσει νέα πληροφορία να δεις πως γεμίσουνε τα ΠΜ......
Αμ δε. Αν μπορουσες να ριξεις μια ματια στα ΠΜ μου, θα εβλεπες παρακαλετο για πληροφοριες. Αλλα, ΤΕΛΟΣ. Αν δεν αρχισουν κι αλλοι να ποσταρουν εμπειριες, τελος απο μενα.....
πως κανω copy?
Στικαρεις ολο το κειμενο, δεξι κλικ -> αντιγραφη (ή copy). Ανοιγεις την σελιδα του σπιτιου που θες, δεξι κλικ -> επικολληση (ή paste)
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο xouzel εχει δικιο!!!!εγω παιδια τιν εχω καταβρει με τιν αλεξανδρα!!!!
ο xouzel εχει δικιο!!!!εγω παιδια τιν εχω καταβρει με τιν αλεξανδρα!!!!
Που' σαι ρε Παταγονιανε. Χαθηκες... τουλαχιστον ;;;
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ετιμαζομε για παταγια!!!!!!!! σε 56 μερες τιν κανω για ενα μινα!!!!!!!
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για χαρά σε όλους μετά από την απογοήτευση μου από το φόρουμ τις πρώτες μέρες που το επισκέφτηκα μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό και βλέπω ότι
Έχουν δημιουργηθεί προϋποθέσεις για ένα χρήσιμο διάλογο .
Λιπών μερικά σύντομα revew για αρχή.
Αιμιλία καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες ήταν πρώτη επιλογή προ Αλεξάνδρας
Αλεξάνδρα. πολύ καλή περίπτωση ότι καλύτερο έχω πάρει στην μινωος σαν σέρβις -μικρό Βιζή
ΣΕΙΜΕΡΑ πρώτη μέρα για τι φίλη τις 21 ετών όμορφο πρόσωπο κορμί σαν τις Αλεξάνδρας
Στο δωμάτιο χωρίς βιασύνες αν και δεν είχε φιλιά δαγκώματα κτλπ
Αλεξάνδρα. πολύ καλή περίπτωση ότι καλύτερο έχω πάρει στην μινωος σαν σέρβις -μικρό Βιζή
ΣΕΙΜΕΡΑ πρώτη μέρα για τι φίλη τις 21 ετών όμορφο πρόσωπο κορμί σαν τις Αλεξάνδρας
Για χαρά σε όλους μετά από την απογοήτευση μου από το φόρουμ τις πρώτες μέρες που το επισκέφτηκα μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό και βλέπω ότι
Καλως ηρθες στην παρεα μας. Ξεκινησες σωστα και σωστα ελπιζω να συνεχισεις. Keep posting και δε θα βγεις χαμενος...... ;)
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλως ηρθες στην παρεα μας. Ξεκινησες σωστα και σωστα ελπιζω να συνεχισεις. Keep posting και δε θα βγεις χαμενος...... ;)
Δηλαδή σήμερα καινούρια!και αύριο Αλεξάνδρα?
και ελεγα μετα την δοθλια να κανω μια επισκεψη!!!
προεδρε χουζελ!!! τη μου προτίνης αφου δεν θα απολαυσω αλεξανδρα σημερα?
Δηλαδή σήμερα καινούρια!και αύριο Αλεξάνδρα?
και ελεγα μετα την δοθλια να κανω μια επισκεψη!!!
προεδρε χουζελ!!! τη μου προτίνης αφου δεν θα απολαυσω αλεξανδρα σημερα?
Τι να σου πω ρε συ Χρηστο. Την καινουρια μικρα δεν την εχω δοκιμασει ακομα, αν και απ'οτι λεει ο συναδελφος ειναι στο στυλ της αγαπουλας μου. Εγω παντως στη φωτο που μου ειχε δειξει η Αλεξανδρα, την ειδα φωτια. Επισης αριστο ειναι και το αλλο μωρο, η Αιμιλια, οπως και η Ελλη, που δινει και λωκο. Ιτς απ του γιου μαν....
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι να σου πω ρε συ Χρηστο. Την καινουρια μικρα δεν την εχω δοκιμασει ακομα, αν και απ'οτι λεει ο συναδελφος ειναι στο στυλ της αγαπουλας μου. Εγω παντως στη φωτο που μου ειχε δειξει η Αλεξανδρα, την ειδα φωτια. Επισης αριστο ειναι και το αλλο μωρο, η Αιμιλια, οπως και η Ελλη, που δινει και λωκο. Ιτς απ του γιου μαν....
[/quot
Για πες που ειναι αυτα τα μωρα?
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
[/quot
Για πες που ειναι αυτα τα μωρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις