Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.862
- Πόντοι
- 446
Επειδή κάποιοι (εννοώντας εσένα) είστε βλήματα, και γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβει. Ήταν μέλος 407/80. Επίσης δεν έγινε καθηγήτρια, έγινε επίκουρος. Δε ξέρω τι πληροφόρηση έχεις για το μέσον, αλλά η Μπαζιάνα και διδάκτορ είναι, και h-index 8 (που είναι πολύ αξιοπρεπές για Ελλάδα) και έχει 46 δημοσιεύσεις μόνο στο scopus.έγινε και <<καθηγήτρια>> πανεπιστημίου με τον ίδιο τρόπο που έγινε γιατρός και η Παζαϊτη : με ΜΕΣΟΝ και πηδώντας πάνω από δεκάδες άλλους άξιους υποψήφιους
Επειδή κάποιοι (εννοώντας εσένα) είστε βλήματα, και γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβει. Ήταν μέλος 407/80. Επίσης δεν έγινε καθηγήτρια, έγινε επίκουρος. Δε ξέρω τι πληροφόρηση έχεις για το μέσον, αλλά η Μπαζιάνα και διδάκτορ είναι, και h-index 8 (που είναι πολύ αξιοπρεπές για Ελλάδα) και έχει 46 δημοσιεύσεις μόνο στο scopus.
Για να σε προλάβω, ούτε συριζαίος είμαι ούτε με ενδιαφέρει η Μπαζιάνα. Είμαι απλά αλλεργικός στις μαλακίες. Αν έχεις αντίθετα στοιχεία, θα χαρώ να τα μάθω.
Θα διαφωνήσω- τόσες δημοσιευσεις στην Ελλάδα λίγοι έχουν. Τονιζω τις δημοσιευσεις, επειδή οι δημοσιευσεις και κυρίως τα citations είναι που κοιτά μια επιτροπή.
Το βιογραφικό της (προφανώς και είναι άξια..... μόνο πολύ μαλάκας θα έλεγε το αντίθετο)....... θα σε στεναχωρήσω όμως, τα ίδια και παραπάνω έχουν κάνει και εκατοντάδες απόφοιτοι του ίδιου αντικείμενου, που απλά έμειναν με το πουλί στο χέρι. Το τι είσαι πολιτικά άσε να το κρίνουν οι άλλοι....... και οι μισοί στον ΣΎΡΙΖΑ δεν είναι συριζαιοι, απλά είδαν φως (μάσα και βόλεμα) και μπήκαν. Και η Μπετυ δηλαδή, πρώην κνιτοπουλο είναι, απλά κάποια στιγμή το γύρισε στην ριζοσπαστική αριστερά, γιατί με τους άλλους δεν θα έβλεπε προκοπή.
Εγώ θυμάμαι μια αράπω που έβγαινε κάποτε ο Τσίπρας και το έπαιζε alternative εκείνη ήταν καλό κομμάτι
Μήπως ήταν η Μπαζιάνα με φούμο;;
Επειδή κάποιοι (εννοώντας εσένα) είστε βλήματα, και γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβει. Ήταν μέλος 407/80. Επίσης δεν έγινε καθηγήτρια, έγινε επίκουρος. Δε ξέρω τι πληροφόρηση έχεις για το μέσον, αλλά η Μπαζιάνα και διδάκτορ είναι, και h-index 8 (που είναι πολύ αξιοπρεπές για Ελλάδα) και έχει 46 δημοσιεύσεις μόνο στο scopus.
Για να σε προλάβω, ούτε συριζαίος είμαι ούτε με ενδιαφέρει η Μπαζιάνα. Είμαι απλά αλλεργικός στις μαλακίες. Αν έχεις αντίθετα στοιχεία, θα χαρώ να τα μάθω.
Κρυφό ταλέντο
Αν είχες ελάχιστη ιδέα πως γίνεται κάποιος εκπαιδευτικό προσωπικό, δε θα σου έκανε εντύπωση. Έκανε το διδακτορικό της μεχρι το 2008 στο ΕΜΠ, μετά συνέχισε σαν ερευνήτρια (όπως η πλειοψηφία των post-doc). Μετά μπήκε με 407, όπως εκατοντάδες άλλοι. Μετά το 3ετές, την πήραν μόνιμη όπως και την πλειοψηφία των 407.για να σε προλαβουμε και οι υπολοιποι ... με την μια φωτογραφικη διαταξη μετα την αλλη απο το 2014 μεταταχθηκε/αποσπαστηκε απο δασκαλα πληροφορικης δημοτικου στο διοικητικο προσωπικο του πανεπιστημιου δυτικης μακεδονιας, απο εκει στο εμπ, απο εκει στο διδακτικο προσωπικο (ΕΔΙΠ) ... τωρα δεν ξερω πως προλαβε και το 2019 εγινε επικουρη καθηγητρια στο πανεπιστημιο θεσσαλιας (τα τυπικα προσοντα τα εχει ... και φυσικα δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που εκμεταλλευεται καταστασεις)
παναξιο φωτογραφικο βολεμα..Αν είχες ελάχιστη ιδέα πως γίνεται κάποιος εκπαιδευτικό προσωπικό, δε θα σου έκανε εντύπωση. Έκανε το διδακτορικό της μεχρι το 2008 στο ΕΜΠ, μετά συνέχισε σαν ερευνήτρια (όπως η πλειοψηφία των post-doc). Μετά μπήκε με 407, όπως εκατοντάδες άλλοι. Μετά το 3ετές, την πήραν μόνιμη όπως και την πλειοψηφία των 407.
Αν βοηθήθηκε, ενδεχομένως, αδιάφορο όμως με τέτοια τυπικά προσόντα. Απλά είναι τόσο ελαφρό το μυαλό εδώ (όσο και των "δημοσιογράφων" από τα οποία αντλείτε τις πληροφορίες σας). Το ο,τι είχε πάρει θέση δασκάλας είναι κάτι που μπορεί να κάνει εύκολα καθένας με τέτοιο βιογραφικό, και είναι πρακτικά αδιάφορο σε αυτή τη συζήτηση.
Πιάσε και δες καθηγητές με έδρα να δεις πόσες δημοσιευσεις/citations έχουν. Απλά είμαστε σε φόρουμ που όλες είναι πουτάνες και όλες χρησιμοποιούν το μουνι τους για να εξελιχθούν. Μακάρι πάντως όλοι οι πανεπιστημιακοί να είχαν αντίστοιχα προσόντα.