Νέα

Σχέσεις σε χώρο εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Ειμαι αυτοαπασχολούμενος από πιτσιρικάς. Λιγότερο από 365 μέρες έχω εργαστεί για άλλους, αντε και τις 365 μέρες του στρατού.

Ερωτω διότι, φίλη μου που είναι 10 χρόνια με το φίλο της, ήταν συνάδελφοι.

Συνάδελφος από μια δουλειά που έκατσα 6 μήνες, μετά έμαθα ότι παντρεύτηκε έναν μαλακα που ήταν εκεί και ήμουν στα όρια να τον σπάσω στο ξύλο.

Προσφάτως μιλούσα με μια εργαζόμενη, και μια μέρα σκάει μήνυμα από συνάδελφο της να ξεκολλήσω. Κρυφοζεύγαρο.

Μαθαινω για άλλη κοπέλα στο ίδιο μαγαζί, ότι τριβεται σε υπάλληλο.

Και προχθές βλέπω έναν ντελιβερα ότι είναι ζευγάρι με την καφετζού.

Ρε μαλακες, εγώ νόμιζα ότι είναι Ευαγγελιο, το δεν πηδαμε στο χώρο εργασίας, αλλά τελικά το ακριβώς αντίθετο γίνεται...
Σε μια εταιρεία με την οποία συνεργαζόμουν, οι σχεσεις μεταξύ εργαζόμενων απαγορέυονταν. Κάποια στιγμή, η Ανθρώπινου Δυναμικού αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ζευγάρι στο μαγαζί, και απολύει (ποιον άλλον;) τον άνδρα, ο οποίος σε μια έκρηξη θυμού της λέει: "με τόσες ώρες ρε μαλάκες που μας έχετε και δουλεύουμε εδώ, ή με συναδελφο θα τα μπλέξουμε, ή με την καθαρίστρια!"

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.341
Πόντοι
5.595
Ρε παίκτη απορώ για την απορία σου. Αμέτρητες ιστορίες:

-ιδιοκτήτης εταιρείας τα είχε με φίλη της κόρης του, την προσέλαβε και καλά για να κάνει το χατήρι της κόρης του και τελικά έγινε ρόμπα
-Σε γραφείο με 1 γυναίκα και 9 άντρες, η γυναίκα τα έφτιαξε με τον 10 χρόνια μεγαλύτερο αφεντικό της
-Νέα μηχανικός μπήκε σε γραφείο μεγαλομηχανικού και τελικά τον έκανε να πάρει διαζύγιο και να παντρευτεί εκείνη

Ατελείωτα τα παραδείγματα. Ισχύει αφενός ότι παίζουν σχέσεις εξουσίας, δηλαδή ότι κάποιος-α πάει να καβατζωθεί από ανώτερο στην ιεραρχία. Το άλλο είναι ότι για παντρεμένους-ες που το έτερον ήμισυ δουλεύει αλλού, είναι η καλύτερη ευκαιρία για ξενοπήδημα. Καμία κοπή πίτας, κανένα επαγγελματικό ταξίδι, τίποτα υπερωρίες νυχτερινές, ιδανικές ευκαιρίες για ξέσκισμα.
Οικογενειακές ιστορίες

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Φανταστειτε ενα κοσμο με "αρχες" στον έρωτα και στο φλερτ αναμεσα σε ενηλικους... Ισως να μην υπηρχαμς καν σαν ανθρωποτητα αν βασιζομασταν στις "αρχες"

stylos79

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
1.543
Πόντοι
2.390
Πρόσφατα εκανα σχέση με κοπέλα που δουλεύει γραμματεας σε εταιρια με την οποία συνεργαζομαι. Η σχέση πήγε πάτο σύντομα, τώρα πρέπει να βλέπω τα μουτρα της 2-3 φορές την εβδομαδα, οχι και ότι καλύτερο κατ'εμε. Από την άλλη μετα από μια ηλικία ή από κοινό κύκλο θα βρείς γκόμενα ή από τον χωρο εργασίας...

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.696
Πόντοι
3.446
Καλύτερα όχι σχέσεις αυτού του είδους στον ίδιο χώρο εργασίας. . Μόνο σε μπελάδες μπορείς να μπεις. Η ζημιά θα γίνει καποια στιγμή,. Υπάρχουν τόσες γυναίκες εκει έξω, γιατί να ρισκάρεις να χάσεις την δουλειά σου ;; Γιατί μην ξεχνάμε οι άνθρωποι ειναι πολύ εκδικητικοί όταν κάτι παει στραβά και μιλάνε... Αλλά και να μην μιλάνε, μόνο να βλέπεις μπροστά σου όλη μέρα κάποιον που σε πλήγωσε /απάτησε αρκεί να σου χαλάσει την διάθεση ..
Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις και εγώ ξέρω συναδελφους που ειναι μαζί χρόνια παντρεμένοι, τίποτα δεν ειναι δεδομένο, αλλά και παλι θεωρώ καλύτερα να βρεις απο αλλού καποια-ον. Μπερδεύεται πολύ το πράγμα έτσι. Καλύτερα να έχεις φιλική σχέση με συνάδελφο, να βγαίνετε φιλικά και που ξέρεις μπορεί σε καποια κοινη παρέα να βρεθεί κατι καλο..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.694
Πόντοι
3.656
Καλύτερα όχι σχέσεις αυτού του είδους στον ίδιο χώρο εργασίας. . Μόνο σε μπελάδες μπορείς να μπεις. Η ζημιά θα γίνει καποια στιγμή,. Υπάρχουν τόσες γυναίκες εκει έξω, γιατί να ρισκάρεις να χάσεις την δουλειά σου ;; Γιατί μην ξεχνάμε οι άνθρωποι ειναι πολύ εκδικητικοί όταν κάτι παει στραβά και μιλάνε... Αλλά και να μην μιλάνε, μόνο να βλέπεις μπροστά σου όλη μέρα κάποιον που σε πλήγωσε /απάτησε αρκεί να σου χαλάσει την διάθεση ..
Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις και εγώ ξέρω συναδελφους που ειναι μαζί χρόνια παντρεμένοι, τίποτα δεν ειναι δεδομένο, αλλά και παλι θεωρώ καλύτερα να βρεις απο αλλού καποια-ον. Μπερδεύεται πολύ το πράγμα έτσι. Καλύτερα να έχεις φιλική σχέση με συνάδελφο, να βγαίνετε φιλικά και που ξέρεις μπορεί σε καποια κοινη παρέα να βρεθεί κατι καλο..

Άμα δεν έχεις άλλες επιλογές/καβάτζες,αναγκαστικά θα ψάχνεσαι στο χώρο εργασίας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.711
Πόντοι
19.795
Δεν μπερδευουμε την δουλεια με το γαμησι, ειδικα αν ειμαστε αφεντικα. Εγω μια φορα εκανα το λαθος να παω για "ενα στα γρηγορα" με μια υπαλληλο μου, και εκτος οτι το γρηγορα μου πηρε 5 μηνες, μου κατσικωθηκε και στο σβερκο 40 χρονια. :confused:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.696
Πόντοι
3.446
Άμα δεν έχεις άλλες επιλογές/καβάτζες,αναγκαστικά θα ψάχνεσαι στο χώρο εργασίας
Ναι άμα είσαι τελείως μόνος , δεν μιλάς , δεν έχεις φιλικές σχέσεις για να γνωρίσεις κόσμο σε μια παρέα και γενικα δεν έχεις καμια άλλη επιλογή, ε τότε στενεύουν τα πράγματα. Η σχέση δεν έρχεται μόνη της, πρέπει και εσύ να κάνεις καποια πράγματα..

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Δεν μπερδευουμε την δουλεια με το γαμησι, ειδικα αν ειμαστε αφεντικα. Εγω μια φορα εκανα το λαθος να παω για "ενα στα γρηγορα" με μια υπαλληλο μου, και εκτος οτι το γρηγορα μου πηρε 5 μηνες, μου κατσικωθηκε και στο σβερκο 40 χρονια. :confused:
Ήταν γλυκό το γαμησι…

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
Επειδή ουδέποτε εργαζόμουν για άλλον, πλην μερικά μικρά φεγγάρια των 1-6 μηνών, και επειδή υπάρχει λόγος που ρωτάω

Ποσο σύνηθες είναι τα κρυφό/φανερά ζευγάρια σε χώρους εργασίας, είτε αυτό λέγεται ξενοδοχείο, εστίαση, εταιρεία;
Σε καφετέριες σχεδόν αποκλειστικά τα μέλη του προσωπικου ανταλλάσσουν υγρά μεταξύ τους.
Στα νοσοκομεία κλασσικά οι γιατροί με τις γιατρεσσες και τις νοσοκόμες...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Επειδή ουδέποτε εργαζόμουν για άλλον, πλην μερικά μικρά φεγγάρια των 1-6 μηνών, και επειδή υπάρχει λόγος που ρωτάω

Ποσο σύνηθες είναι τα κρυφό/φανερά ζευγάρια σε χώρους εργασίας, είτε αυτό λέγεται ξενοδοχείο, εστίαση, εταιρεία;
Πολύ συνηθισμένο. Κάποιες περιπτώσεις φαίνονται αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, κάποιες άλλες όχι. Πολλοί είναι διακριτικοί και δεν θα πάρεις χαμπάρι, άλλοι θέλουν να δείχνονται και το λένε.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Σε γενικές γραμμές είμαστε ένα μεγάλο κρεββάτι,για εμένα χώνεσαι άφοβα παντού αλλά θέλει προσοχή τώρα με τις #metooδες το πως θα φερθείς.

Δεν στέλνεις την πούτσα σου φωτο, δεν μπλέκεις με γυναίκα αφεντικό αν έχεις και προσέχεις τι λες. Καλύτερα μη λες τίποτα τώρα που το σκέφτομαι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356

Πάρα πολύ συνηθισμένο. Είτε για ξεκαβλωμα είτε για κάτι πιο σταθερό, νομιμο και μη, είτε για σχέση ζωής που καταλήγει σε γάμο.
Ακόμα και πολυεθνική που είχα συνεργασία και ακολουθούσε το αμερικανικό μοτίβο "όχι σχέσεις στο χώρο εργασίας" με "εθελοντική" αποχώρηση τους ενός από τους δύο, αυστηρά και για χρόνια, κάποια στιγμή το εγκατέλειψε. Κρίθηκε και πως θα έχει θέματα αν κάποιος/α προσέφευγε δικαστικώς. Και πως το φαινόμενο είναι αδύνατο να ελεγχθεί. Απλά σε όσες σχέσεις κατεληγαν σε γάμο φρόντιζε να μεταθέτει το ζευγάρι σε τμήματα χωρίς αλληλεπίδραση, για να μην υπάρχουν υπόνοιες βοήθειας μεταξύ τους.
Το κακό είναι πως καποιοι είναι μαλακες και είτε αδιαφορούν αν μαθευτεί οποτε δεν προσέχουν είτε κοκορευονται στους αλλους. Αν πεσεις σε τετοιο άτομο τη γάμησες.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Κοκόρια υπάρχουν παντού. Εγώ τις ελάχιστες φορές που έκανα κάτι με γυναίκα από τη δουλειά δεν εδινα κανένα δικαίωμα,αυτά είναι προσωπικά και τα κάνεις για εσένα μόνο.

• Like
Αντιδράσεις: resp

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Να ξερετε οτι αν κανετε σχεση με γκομενα απο τη δουλεια,την αλλη μερα χαρτι και καλαμαρι θα τα πει ολα στους συναδελφυους για τις ερωτικες σας επιδοσεις!Πρεπει να ειστε σιγουροι οτι γαματε καλα και να τις δωσετε το αντερο στο χερι,αλλιως σας περιμενουν γελακια και καζουρα στη δουλει την αλλη μερα!

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Να ξερετε οτι αν κανετε σχεση με γκομενα απο τη δουλεια,την αλλη μερα χαρτι και καλαμαρι θα τα πει ολα στους συναδελφυους για τις ερωτικες σας επιδοσεις!Πρεπει να ειστε σιγουροι οτι γαματε καλα και να τις δωσετε το αντερο στο χερι,αλλιως σας περιμενουν γελακια και καζουρα στη δουλει την αλλη μερα!
Αυτό δεν είναι εφικτό γιατί το σεξ είναι παιχνίδι για δύο. Δεν μπορούμε να γαμαμε όλες τις γκομενες καλά, είναι θέμα χημείας

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Αναλογως παντα , εγω που ειμαι φυλακας σε εταιριες , σε εργοστασια , σε εργοταξια μετρο ησαπ και αλλα , βλεπω τι βλεπω χ γυναικα να κατεβαινει απο το γραφειο της να παει στο αμαξι εξω την περιμενε ανδρας με αλλο αμαξι απο διπλανη εταιρια μετα απο μια ωρα και γυρισανε ... η τυπισα γυρισε λες και ηταν ξεσκισμενη ανεμελη ... αλλες φορες γυρνουσε μισοκλαμενη τσακωθηκαν ...... πολλα γινονται .... εγω εχω χωθει καπως αλλα σε καθαριστριες πιο προσιτες οχι ολες ... σε αλλες του γραφειου το παιζουν ψηλα αμανε

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.772
Πόντοι
3.506
... σε αλλες του γραφειου το παιζουν ψηλα αμανε
Προφανώς. Στο φύλακα θα κάτσουν ή στο προϊστάμενο από τον οποίον έχουν να περιμένουν πολλά ανταλλάγματα για τον κώλο που θα του δώσουν;

Ως πρώην επαγγελματίας με κάποια θέση επιρροής σε middle management πολυεθνικής, έχω χαρεί αρκετά τέτοια "κλασσάτα" πουτανάκια. Πάντα με εχεμύθεια βέβαια, γιατί παντρεμένες οι περισσότερες. Τα δε εταιρικά ταξίδια (δυστυχώς περιορισμένα πλέον λόγω covid) ήταν το κατάλληλο πεδίο για να τις βλέπεις να ξεσαλώνουν.

Βέβαια το καλύτερο πάντα είναι να μην τον βρέχεις εκεί που τρως, γιατί μπορεί να βρεθείς σε μεγάλους μπελάδες. Σε περίπτωση που το αποφασίσεις πάντως, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και μια στρατηγική εξόδου και διαχείρισης κρίσης.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Αυτό δεν είναι εφικτό γιατί το σεξ είναι παιχνίδι για δύο. Δεν μπορούμε να γαμαμε όλες τις γκομενες καλά, είναι θέμα χημείας
Εσυ ομως εχει την πουτσα,εσυ εισαι αυτος που πρεπει να γαμησει καλα,η γυναικα παθητικη ειναι,δεν κανει τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom