Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
πάντως η πουτανιά λειτούργησε οφείλω να πω ίσως αυτό είναι το κλειδι για λιγότεα κερατώματα γενικώς

Αλλο θεμα τονα,  αλλο θεμα τ αλλο...
Κατα βασιν το κερατωμα προερχεται απο την συνηθεια και την πολυχρονη επαφη.....Οτι θα συμβει, θα συμβει.....Απλα παιξτο , υπερανω

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:pipa1:
Αλλο θεμα τονα,  αλλο θεμα τ αλλο...
Κατα βασιν το κερατωμα προερχεται απο την συνηθεια και την πολυχρονη επαφη.....Οτι θα συμβει, θα συμβει.....Απλα παιξτο , υπερανω

εν συμφωνώ. αν η γυναίκα προσέχει τον εαυτό της και είναι σεξουαλική και τον παίζει τον αντρα δεν ειναι τοσο εύκολο να την κερατώσει. γιατί να το κάνει άλλωστε. αν συζητά τα πάντα το ζευγάρι σχετικά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και τις κάνουν πραγματικα δεν βρίσκω τον λόγο. αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάλλιστα και παιχνίδι με άλλα άτομα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
εν συμφωνώ. αν η γυναίκα προσέχει τον εαυτό της και είναι σεξουαλική και τον παίζει τον αντρα δεν ειναι τοσο εύκολο να την κερατώσει. γιατί να το κάνει άλλωστε. αν συζητά τα πάντα το ζευγάρι σχετικά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και τις κάνουν πραγματικα δεν βρίσκω τον λόγο. αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάλλιστα και παιχνίδι με άλλα άτομα
Μειωνει τιs πιθανοτητεs.....Αλλα εχει συμβει και σε κουκλαρεs, οχι μονο σε μετριεs , η  σε συνηθισμενεs

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτο το ποστ δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το ποστ δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.

σορυ αλλά υπάρχουν αρκετοί αντρες που δεν νιώθουν την  ανάγκη να κερατώσουν γιατί τους καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά η γκόμενά τους. εγώ προσωπικά αν ο γκομενός μου γουσταρε να κάνουμε εξτριμ πράματα θα τα έκανα. εγώ πχ είχα ζητήσει από γκόμενο μου να κάνουμε τρίο με ακόμα έναν και δεν του πολυάρεσε η ιδέα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σορυ αλλά υπάρχουν αρκετοί αντρες που δεν νιώθουν την  ανάγκη να κερατώσουν γιατί τους καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά η γκόμενά τους. εγώ προσωπικά αν ο γκομενός μου γουσταρε να κάνουμε εξτριμ πράματα θα τα έκανα. εγώ πχ είχα ζητήσει από γκόμενο μου να κάνουμε τρίο με ακόμα έναν και δεν του πολυάρεσε η ιδέα
Αλλο ενα ποστ που δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
σορυ αλλά υπάρχουν αρκετοί αντρες που δεν νιώθουν την  ανάγκη να κερατώσουν γιατί τους καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά η γκόμενά τους. εγώ προσωπικά αν ο γκομενός μου γουσταρε να κάνουμε εξτριμ πράματα θα τα έκανα. εγώ πχ είχα ζητήσει από γκόμενο μου να κάνουμε τρίο με ακόμα έναν και δεν του πολυάρεσε η ιδέα
Αντρα η γυναικα?

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αλλο ενα ποστ που δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.

α αν εσυ δηλαδή  πηδιέσε τρελά με την γκόμενά σου και γουστάρετε και περνάτε καλά θα κοιτάξεις  αλλού για σεξ??? δεν λεω απλά για φλέρτ η μάτι κλπ.

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο το ενα απο το αλλο ε?

και τι να λέει εμενα ειναι η απόλυτή μου φαντασίωση. οπότε αφού δεν μου το κάνει ο γκόμενός μου να πήγαινα να την ικανοποιήσω με δυο άλλους......ε??? συμφωνεις???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
5 μήνες απλά ξέρεις αν περνάς καλά με τον άλλο θες να κάνεις όλο και πιο πολλά
Με τοσο λιγο διαρκεια, ουτε στην....ορκωμοσια δεν φτασατε ακομα
Στο στρατο και στη σχεση μετα τον χρονο γινεσαι παλιοσειρι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και τι να λέει εμενα ειναι η απόλυτή μου φαντασίωση. οπότε αφού δεν μου το κάνει ο γκόμενός μου να πήγαινα να την ικανοποιήσω με δυο άλλους......ε??? συμφωνεις???
Α σορυ. Δεν ηξερα οτι αν τα ειχα μαζι σου, θα επρεπε να σε βλεπω να γαμιεσαι μπροστα μου με αλλον, προκειμενου να μην το κανεις με δυο απο πισω μου.
Τι λεει η κοπελα.  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom