Φυσικα το προμπλεμ δεν το εχει αυτοs που δειχνει.....Ο αλλοs που βλεπει
πάντως η πουτανιά λειτούργησε οφείλω να πω ίσως αυτό είναι το κλειδι για λιγότεα κερατώματα γενικώς
Φυσικα το προμπλεμ δεν το εχει αυτοs που δειχνει.....Ο αλλοs που βλεπει
πάντως η πουτανιά λειτούργησε οφείλω να πω ίσως αυτό είναι το κλειδι για λιγότεα κερατώματα γενικώς
Αλλο θεμα τονα, αλλο θεμα τ αλλο...
Κατα βασιν το κερατωμα προερχεται απο την συνηθεια και την πολυχρονη επαφη.....Οτι θα συμβει, θα συμβει.....Απλα παιξτο , υπερανω
Μειωνει τιs πιθανοτητεs.....Αλλα εχει συμβει και σε κουκλαρεs, οχι μονο σε μετριεs , η σε συνηθισμενεs
εν συμφωνώ. αν η γυναίκα προσέχει τον εαυτό της και είναι σεξουαλική και τον παίζει τον αντρα δεν ειναι τοσο εύκολο να την κερατώσει. γιατί να το κάνει άλλωστε. αν συζητά τα πάντα το ζευγάρι σχετικά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και τις κάνουν πραγματικα δεν βρίσκω τον λόγο. αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάλλιστα και παιχνίδι με άλλα άτομα
Αυτο το ποστ δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.
εν συμφωνώ. αν η γυναίκα προσέχει τον εαυτό της και είναι σεξουαλική και τον παίζει τον αντρα δεν ειναι τοσο εύκολο να την κερατώσει. γιατί να το κάνει άλλωστε. αν συζητά τα πάντα το ζευγάρι σχετικά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και τις κάνουν πραγματικα δεν βρίσκω τον λόγο. αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάλλιστα και παιχνίδι με άλλα άτομα
Αυτο το ποστ δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.
Αλλο ενα ποστ που δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.σορυ αλλά υπάρχουν αρκετοί αντρες που δεν νιώθουν την ανάγκη να κερατώσουν γιατί τους καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά η γκόμενά τους. εγώ προσωπικά αν ο γκομενός μου γουσταρε να κάνουμε εξτριμ πράματα θα τα έκανα. εγώ πχ είχα ζητήσει από γκόμενο μου να κάνουμε τρίο με ακόμα έναν και δεν του πολυάρεσε η ιδέα
Αντρα η γυναικα?σορυ αλλά υπάρχουν αρκετοί αντρες που δεν νιώθουν την ανάγκη να κερατώσουν γιατί τους καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά η γκόμενά τους. εγώ προσωπικά αν ο γκομενός μου γουσταρε να κάνουμε εξτριμ πράματα θα τα έκανα. εγώ πχ είχα ζητήσει από γκόμενο μου να κάνουμε τρίο με ακόμα έναν και δεν του πολυάρεσε η ιδέα
Αντρα η γυναικα?
Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο το ενα απο το αλλο ε?άντρα αλλά τσινούσε ενώ εγώ δεν ήμουν αρνητική να κάνουμε με γυναίκα
Εμεις πως θα γινει να στον ακουμπησουμε λιγο ???? λιγο οχι πολυ...άντρα αλλά τσινούσε ενώ εγώ δεν ήμουν αρνητική να κάνουμε με γυναίκα
Αλλο ενα ποστ που δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.
Βλεπειs λοιπον την διαφορα??Και για ποσηs διαρκειαs δεσμο μιλαμε ??άντρα αλλά τσινούσε ενώ εγώ δεν ήμουν αρνητική να κάνουμε με γυναίκα
Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο το ενα απο το αλλο ε?
Βλεπειs λοιπον την διαφορα??Και για ποσηs διαρκειαs δεσμο μιλαμε ??
Εμεις πως θα γινει να στον ακουμπησουμε λιγο ???? λιγο οχι πολυ...
[/quo
όσο πατάει η γάτα????????????????
Με τοσο λιγο διαρκεια, ουτε στην....ορκωμοσια δεν φτασατε ακομα5 μήνες απλά ξέρεις αν περνάς καλά με τον άλλο θες να κάνεις όλο και πιο πολλά
Α σορυ. Δεν ηξερα οτι αν τα ειχα μαζι σου, θα επρεπε να σε βλεπω να γαμιεσαι μπροστα μου με αλλον, προκειμενου να μην το κανεις με δυο απο πισω μου.και τι να λέει εμενα ειναι η απόλυτή μου φαντασίωση. οπότε αφού δεν μου το κάνει ο γκόμενός μου να πήγαινα να την ικανοποιήσω με δυο άλλους......ε??? συμφωνεις???
Με τοσο λιγο διαρκεια, ουτε στην....ορκωμοσια δεν φτασατε ακομα
Στο στρατο και στη σχεση μετα τον χρονο γινεσαι παλιοσειρι