Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για την ακρίβεια συνεχίζουμε να μιλάμε είμαστε θερμοί ο ένας με τον άλλο μου λέει οτι με πεθύμησε αλλά εγώ γενικώς έχω αμφιβολίες και ουτε ξέρω τι θα γίνει. καταρχάς πάεο τόσοςε πολύς καιρός. μετά εάν πάει με κάποια άλλη η κανει σχέση και μου το πει έστω και αν συναντηθούμε εγώ θα νιώσω μαλάκας. Μου ζήτησε σαν χάρη να ψάξω αν μπορώ παρόμοιες ναυτιλιακές στο London.επίσης αν συναντηθούμε και μ πει αν εκανε κατι με αλλη θα του πω μετα οτι εκανα με αλλον και θα γαμηθει τελειως η φαση φοβάμαι.

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
συγνώμη τα ποστ μου γτ σβήστηκαν?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ανεβασε καμια φωτο μωρη  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μιλήσαμε σκαιπ και εμφανιστηκα στην κάμερα με ενα πολυ βαθύ ντεκολτε και κραγιόν αλα τζούλια. μοθ είπε οτι καύλωσε τρελά :fuck2:

Προοδοs.......Τωρα με την αλλαγη τηs κυβερνησηs, ολα θ αλλαξουν γρηγορα :grin: :grin:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προοδοs.......Τωρα με την αλλαγη τηs κυβερνησηs, ολα θ αλλαξουν γρηγορα :grin: :grin:

οχι μιλήσαμε με καμ κ αλλεσ φορές αλλα μόλις άκουσα το σονγκ που πόσταρα πιο πάνω ταρακουνήθηκα ακολούθησα τισ συμβουλές του και λειτούργησε να ναι καλα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι μιλήσαμε με καμ κ αλλεσ φορές αλλα μόλις άκουσα το σονγκ που πόσταρα πιο πάνω ταρακουνήθηκα ακολούθησα τισ συμβουλές του και λειτούργησε να ναι καλα
Αν δεν δουμε κι εμειs , πωs θα πεισθουμε ???  Για κανε ριπλευ....ακομα και χωριs ντεκολτε.Που να το ψαχνειs τωρα!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εν έβγαλα τα ρούχα μου ήμασταν σε νετ καφε και μιλουσαμε και λέγαμε σεξουαλικά  και άκουγε και ο κόσμος εκεί γύρω γάμησέ τα

Καταλαβα.....Θαχε πολυκοσμια μετα στιs τουαλετεs

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2on1:
Καταλαβα.....Θαχε πολυκοσμια μετα στιs τουαλ

καλά η αλήθεια είναι οτι ήμουν λίγο προκλητικά ντυμένη και με κοιτούσαν αυτοί που ήταν εκεί κάπως αλλά νο προμπλεμ

Φυσικα το προμπλεμ δεν το εχει αυτοs που δειχνει.....Ο αλλοs που βλεπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom