You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπερδεμένη Ιστορία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 996
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τα σχέδιά σου μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη και κολλήματα.
Αν το bambino σου είναι ολίγον πονηρό,
σε βλέπω σε κανό να προσπαθείς να πιάσεις το κρουαζιερόπλοιο.
τι εννοεις με αυτό ακριβώς? πιστεύεις οτι η χαλαρή αντιμετώπιση δεν είναι σωστή?
τι εννοεις με αυτό ακριβώς? πιστεύεις οτι η χαλαρή αντιμετώπιση δεν είναι σωστή?
επίσης σχέδια μου εννοώ τα επαγγελματικά.
Δεν είναι χαλαρή η αντιμετώπιση, είναι ΜΗ αντιμετώπιση. Αν τα σχέδιά σου είναι να τον παλαβώσεις δοκίμασε, αλλά κινδυνεύεις
να την πατήσεις εσύ. Κι αν το κρουαζιερόπλοιο είναι ιταλικό, όλο και κάπου θα το καθίσει ο καπετάνιος και θα το προλάβεις.
Επαγγελματικά σχέδια ΔΕΝ διάβασα πουθενά. Μια γενική ασάφεια και χαλαρότητα. Σχέδια είναι αυτά ή σχεδία;
Δεν είναι χαλαρή η αντιμετώπιση, είναι ΜΗ αντιμετώπιση. Αν τα σχέδιά σου είναι να τον παλαβώσεις δοκίμασε, αλλά κινδυνεύεις
να την πατήσεις εσύ. Κι αν το κρουαζιερόπλοιο είναι ιταλικό, όλο και κάπου θα το καθίσει ο καπετάνιος και θα το προλάβεις.
Επαγγελματικά σχέδια ΔΕΝ διάβασα πουθενά. Μια γενική ασάφεια και χαλαρότητα. Σχέδια είναι αυτά ή σχεδία;
Α δεν δι διάβασες οτι συνεργάζομαι με ένα φροντιστήριο και επίσης οτι θα πάω Αγγλία για συνεντεύξεις γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνα? Τα λέω παραπάνω. Τα είπα και σε αυτόν.Οχι το κρουαζιερόπλοιο είναι αμερικάνικο και αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί κρουαζιέρα Μπαχάμες. Σκοπός δεν είναι να τον παλαβώσω όπως το λες αλλαά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ούτε να τρέχω κρουαζιέρες. Ίσως πιο μετά. Μα αυτήν η κατάσταση έχει ρίσκα εννοέιται. Και γι αυτόν και για μένα. Αυτό είναι δεδομένο. Οπότε ούτε ασάφεια ούτε χαλαρότητα απ΄λα ρεαλισμός.
Α δεν δι διάβασες οτι συνεργάζομαι με ένα φροντιστήριο και επίσης οτι θα πάω Αγγλία για συνεντεύξεις γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνα? Τα λέω παραπάνω. Τα είπα και σε αυτόν.Οχι το κρουαζιερόπλοιο είναι αμερικάνικο και αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί κρουαζιέρα Μπαχάμες. Σκοπός δεν είναι να τον παλαβώσω όπως το λες αλλαά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ούτε να τρέχω κρουαζιέρες. Ίσως πιο μετά. Μα αυτήν η κατάσταση έχει ρίσκα εννοέιται. Και γι αυτόν και για μένα. Αυτό είναι δεδομένο. Οπότε ούτε ασάφεια ούτε χαλαρότητα απ΄λα ρεαλισμός.
διάβασε αν θες ξανά την ιστορία
Εχω μια φυσική απέχθεια στην cool αντμετώπιση, και συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά επειδή τα διάβασα όλα θεωρώ οτι δε με καλύπτει
το "συνεργάζομαι" και ΘΑ πάω για συνεντεύξεις. Έπρεπε να ήσουν ήδη εκεί. Και να προσπαθείς σκληρά. Και να κάνεις μια πρόχειρη δουλείά
μόνο για τα έξοδά σου. Και να πεις στον ιταλό οτι είσαι στην Καπερναούμμ ώστε να διώχνεις σιγά-σιγά ότι σε βαραίνει στην προσπάθεια σου
αυτή που είναι προσπάθεια ζωής. Νομίζω...
Επισκέπτης
παει μεγαλη φαση ετειμαζεται!! καλλαoxi eimai stin apothiki me ta meli tou pliromatos . aytos pige na parei sandwitch
Εχω μια φυσική απέχθεια στην cool αντμετώπιση, και συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά επειδή τα διάβασα όλα θεωρώ οτι δε με καλύπτει
το "συνεργάζομαι" και ΘΑ πάω για συνεντεύξεις. Έπρεπε να ήσουν ήδη εκεί. Και να προσπαθείς σκληρά. Και να κάνεις μια πρόχειρη δουλείά
μόνο για τα έξοδά σου. Και να πεις στον ιταλό οτι είσαι στην Καπερναούμμ ώστε να διώχνεις σιγά-σιγά ότι σε βαραίνει στην προσπάθεια σου
αυτή που είναι προσπάθεια ζωής. Νομίζω...
Μα δεν με βαραίνει κάτι από τις εργασίες βγάζω αρκετά καλά χρήματα, είναι μια δουλειά από απόσταση η οποία θα με βοηθήσει να βρω κάτι άλλο πιο σταθερό. Είναι συνεργασία με πανεπιστημιακό φροντιστήριο και υπάρχει αρκετή δουλειά. Τώρα για Καπερναούμ δεν ξέρω που λες.Εγώ είπα αυτά που θα κάνω και μου είπε οτι στρο διάλλειμα του που θα ναι γυρω στους πεντε μηνες θέλει να έρθει να μείνει. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί εγώ θα κάνω αυτό που νομίζω σωστό για μένα και δεν καταλαβαίνω και το ύφος σου.
Μα δεν με βαραίνει κάτι από τις εργασίες βγάζω αρκετά καλά χρήματα, είναι μια δουλειά από απόσταση η οποία θα με βοηθήσει να βρω κάτι άλλο πιο σταθερό. Είναι συνεργασία με πανεπιστημιακό φροντιστήριο και υπάρχει αρκετή δουλειά. Τώρα για Καπερναούμ δεν ξέρω που λες.Εγώ είπα αυτά που θα κάνω και μου είπε οτι στρο διάλλειμα του που θα ναι γυρω στους πεντε μηνες θέλει να έρθει να μείνει. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί εγώ θα κάνω αυτό που νομίζω σωστό για μένα και δεν καταλαβαίνω και το ύφος σου.
Σταματάω εδώ λοιπόν.
Σταματάω εδώ λοιπόν.
Απλά δεν κατάλαβα τι αντιμετώπιση θα πρότεινες εσύ, καθώς σε τέτοια φλου φάση μόνο φλου μπορείς να συμπεριφερθείς αν δεν θες να το σταματήσεις ή αλλιώς να το σταματήσεις τελείως, όπως είπα και πιο πάνω και είναι αυτό που με μπερδεύει.
Επισκέπτης
απολαυσε το τωρα οπως γουσταρης και μετα βλεπης!!Απλά δεν κατάλαβα τι αντιμετώπιση θα πρότεινες εσύ, καθώς σε τέτοια φλου φάση μόνο φλου μπορείς να συμπεριφερθείς αν δεν θες να το σταματήσεις ή αλλιώς να το σταματήσεις τελείως, όπως είπα και πιο πάνω και είναι αυτό που με μπερδεύει.
απολαυσε το τωρα οπως γουσταρης και μετα βλεπης!!
ε ναι τώρα δεν ξέρω πως το βλέπει ο καθένας, είπα έχει ρίσκα. Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να το σταματήσω αυτό τελείως. Βέβαια δεν ξέρεις μπορέι και αυτός να μου πει να σταματήσουμε ή ακόμα και να χαθούμε έτσι απλά. Όλα παίζουν.
Απλά δεν κατάλαβα τι αντιμετώπιση θα πρότεινες εσύ, καθώς σε τέτοια φλου φάση μόνο φλου μπορείς να συμπεριφερθείς αν δεν θες να το σταματήσεις ή αλλιώς να το σταματήσεις τελείως, όπως είπα και πιο πάνω και είναι αυτό που με μπερδεύει.
Τη φλου φάση εσύ την βάφτισες φλου. Είναι μια φάση δύσκολη. Υποθέτω οτι σπούδασες για να δουλέψεις πάνω σ' αυτό. Και αυτό είναι ο οδοστρωτήρας της παρέας.
Και αφού δεν θέλεις λες να ζήσεις στην Ελλάδα (και δεν σου δίνω άδικο σ' αυτό) μένεις στην Αγγλία και προσπαθείς, και τελειώνεις μια και καλή τον ιταλό
μια και ούτε ερωτευμένη είσαι, ούτε εκείνος δοιαθέσιμος. Το φλου υπάρχει μόνο στο κεφάλι μας και στη χώρα μας (δυστυχώς) στην Αγγλία οι άνθρωποι συνεχίζουν
τη ζωή τους (ναι με περισσότερες δυκολίες τώρα απ' ότι 10 χρόνια πριν) αλλά συνεχίζουν. Και εκεί θα υπαρχει και μια δουλειά για σένα και εννοώ δουλειά καριέρας,
που θα αξιοποιήσεις τις σπουδές σου και θα αποκαταστήσεις την αυτοεκτίμησή σου σαν άνθρωπος, επιστήμονας και γυναίκα.
Τη φλου φάση εσύ την βάφτισες φλου. Είναι μια φάση δύσκολη. Υποθέτω οτι σπούδασες για να δουλέψεις πάνω σ' αυτό. Και αυτό είναι ο οδοστρωτήρας της παρέας.
Και αφού δεν θέλεις λες να ζήσεις στην Ελλάδα (και δεν σου δίνω άδικο σ' αυτό) μένεις στην Αγγλία και προσπαθείς, και τελειώνεις μια και καλή τον ιταλό
μια και ούτε ερωτευμένη είσαι, ούτε εκείνος δοιαθέσιμος. Το φλου υπάρχει μόνο στο κεφάλι μας και στη χώρα μας (δυστυχώς) στην Αγγλία οι άνθρωποι συνεχίζουν
τη ζωή τους (ναι με περισσότερες δυκολίες τώρα απ' ότι 10 χρόνια πριν) αλλά συνεχίζουν. Και εκεί θα υπαρχει και μια δουλειά για σένα και εννοώ δουλειά καριέρας,
που θα αξιοποιήσεις τις σπουδές σου και θα αποκαταστήσεις την αυτοεκτίμησή σου σαν άνθρωπος, επιστήμονας και γυναίκα.
Ok αυτά όμως δεν είπα παραπάνω? οτι ενδιαφέρομαι για τα επαγγελματικά μου? Εγώ ξεκαθάρισα οτι θέλω να πάω εκεί. Άλλωστε και αυτός εκεί ήταν. Το οτι θα πάω Αγγλία τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα? Εγώ εκέι θα είμαι. Σου είπα και τί είπε. Από κει και πέρα δεν είναι up to him? Ξεκαθάρισα την θέση μου, ο καθένας κάνει την ζωή του. Σχέση δεν έχουμε, ναι μου αρέσει πολύ θέλω να τον δω. Αν είναι διαθέσιμος οκ.
Από κει και πέρα αν δω ίσως οτι παραπάει ο καιρός και δεν κάθεται να βρεθούμε θα το σταματήσω ( άσε που μάλλον θα σταματήσει από μόνο του ).
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Λεξειs....σκεψειs.......διαθεσειs.........Ok αυτά όμως δεν είπα παραπάνω? οτι ενδιαφέρομαι για τα επαγγελματικά μου? Εγώ ξεκαθάρισα οτι θέλω να πάω εκεί. Άλλωστε και αυτός εκεί ήταν. Το οτι θα πάω Αγγλία τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα? Εγώ εκέι θα είμαι. Σου είπα και τί είπε. Από κει και πέρα δεν είναι up to him? Ξεκαθάρισα την θέση μου, ο καθένας κάνει την ζωή του. Σχέση δεν έχουμε, ναι μου αρέσει πολύ θέλω να τον δω. Αν είναι διαθέσιμος οκ.
Από κει και πέρα αν δω ίσως οτι παραπάει ο καιρός και δεν κάθεται να βρεθούμε θα το σταματήσω ( άσε που μάλλον θα σταματήσει από μόνο του ).
Λεξειs....σκεψειs.......διαθεσειs.........
έλα ρε συ ντάξει η πιο προφανής και εύκολη λύση είναι να σταματήσει ολοκληρωτικά. Αντικειμενικά. Δεν ξέρω όμως από την στιγμή που έχω πει οτι δεν είμαι σίγουρη οτι θέλω να το τελειώσω γιατί η υπόλοιποι θεωρούν την αντιμετώπιση μου επιπόλαιη
ο καθένας κάνει την ζωή του. Σχέση δεν έχουμε, ναι μου αρέσει πολύ θέλω να τον δω. Αν είναι διαθέσιμος οκ.
Ok αυτά όμως δεν είπα παραπάνω? οτι ενδιαφέρομαι για τα επαγγελματικά μου? Εγώ ξεκαθάρισα οτι θέλω να πάω εκεί. Άλλωστε και αυτός εκεί ήταν. Το οτι θα πάω Αγγλία τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα? Εγώ εκέι θα είμαι. Σου είπα και τί είπε. Από κει και πέρα δεν είναι up to him? Ξεκαθάρισα την θέση μου, ο καθένας κάνει την ζωή του. Σχέση δεν έχουμε, ναι μου αρέσει πολύ θέλω να τον δω. Αν είναι διαθέσιμος οκ.
Up to him? γιατί; Εσύ δεν έχεις ευθύνη για τον εαυτό σου και τις αποφάσεις που σε αφορούν; Εκείνος καλώς ή κακώς πήγε στη δουλειά του,
προσπαθεί να στήσει την καριέρα του και φυσικό είναι να θέλει και ένα έτοιμο πιάτο όταν ξεμπαρκάρει. Εσύ τι κάνεις; Είσαι στην Ελλάδα (για το Πάσχα
προφανώς) βυθισμένη στην ελληνική και οικογενειακή ραστώνη, αρκείσαι στα λίγα της "απο μακριά" εργασίας και ο καθένας κάνει τη ζωή του αλλά και μπορεί αμα τύχει...
Ναι τώρα τόπιασα το φλου. Είναι το φλου που δεν σε αφήνει να πετάξεις, σε κρατάει κολλημένη στο έδαφος και σε κάνει ανενεργή περιμένοντας την εξ' ύψους ('η βάθους)
βοήθεια (πχ. να σταματήσει από μόνο του) χωρίς δράση εκ μέρους σου. Τι να πω; Θα κλείσω συμπληρώνοντας οτι πάντα θαύμαζα το αναλυτικό γυναικείο μυαλό για την ικανότητα
που έχει να αναλύει και να παίρνει αποφάσεις. Εσύ με μπερδεύεις... Δεν πειράζει, εύχομαι ότι καλύτερο και χαιρετώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις