Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΜ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΕΔΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΜ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΕΔΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

κΑΛΟ σεξ με τους ιταλους σου  :P

να σε πω.... αυτοι οι δικοι σου εχουν πει τπτ

για καμια πρωην τους κατασταση???

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

κριμα γιατι δειχνεις να εχεις ταλεντο. οταν αποφασισεις να ξεκινησεις τη (δουλεια) ειδοποιησε μας να σε τιμησουμε

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κριμα γιατι δειχνεις να εχεις ταλεντο. οταν αποφασισεις να ξεκινησεις τη (δουλεια) ειδοποιησε μας να σε τιμησουμε

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ ΜΕΝΑ. ΠΟΣΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ Γ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ???? Κ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΘΕΣ???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τρελα223 γραψε με μικρα βρε....τι φωναζεις ολη την ωρα;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

Συνημμένα

• euro.jpg
    euro.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 15

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΣ? ΝΑΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ.

κατσε θα παιξω αλα λοπεθ τωρα  :2funny: :2funny:

λοιπόν... όταν είσαι με κάποιον δεν χρειάζεται να μαθαίνει ο ένας για το παρελθόν του άλλου. Είναι καλύτερα γτ μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις. Και φυσικά δεν αναφέρουμε ποτέ αρπαχτές. Αποφεύγοθμε διπλωματικά οποιαδήποτε απάντηση. Προσωπικά αυτά τα κρύβω και δεν μου χει βγει σε  κακό.

:o :o :o

η αντιφαση του πουστη  :2funny:

(θα εξηγηθει πιο κατω....)

περιμενω απαντησεις απο την ιδια gl  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom