Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
   επισης στην ελλαδα ειμαι business partner σε αυτη την επιχείρηση βγάζουμε κομμάτια με χειροποιητο artistic cut. Αυτο ειναι τεχνη στην οποια χρησιμοποιουνται μονο τα χερια και μερικες φορες ειναι επιπονη διαδικασια με πολλες ωρες δουλειας. Έχει ανδρικα και γυναικεια κομματια σε διαφορα νουμερα και κάποια μοναδικά κομμάτια. Εκτος απο τα τζην κάνουμε καλλιτεχνικο σκισιμο και σε αλλα υφάσματα σατεν κλπ. Δημιουργούμε και κάδρα με υφάσματα κατι σαν προχωρημένους πίνακες ζωγραφικής. Ρίξτε μια ματια και αν ενδιαφερεστε για παραγγελια μπορουμε να κάνουμε και εκπτωση και τα ταχυδρομικα εξοδα δικα μας.
ενδιαφερον

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

ναι ειναι τεχνη αν δεις τα κομματια ειναι ένα κι ένα. Τώρα θέλω να επεκτείνω την επιχείρηση και στο εξωτερικό. επίσης θέλω αν είναι δυνατόν να βρούμε μια φθηνη βιοτεχνία. σκεφτόμουν για βουλγαρια.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ναι ειναι τεχνη αν δεις τα κομματια ειναι ένα κι ένα. Τώρα θέλω να επεκτείνω την επιχείρηση και στο εξωτερικό. επίσης θέλω αν είναι δυνατόν να βρούμε μια φθηνη βιοτεχνία. σκεφτόμουν για βουλγαρια.
Βουλγαρια θα βρεις παμφθηνα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
βλεπω τα αντρικα :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
   επισης στην ελλαδα ειμαι business partner σε αυτη την επιχείρηση βγάζουμε κομμάτια με χειροποιητο artistic cut. Αυτο ειναι τεχνη στην οποια χρησιμοποιουνται μονο τα χερια και μερικες φορες ειναι επιπονη διαδικασια με πολλες ωρες δουλειας. Έχει ανδρικα και γυναικεια κομματια σε διαφορα νουμερα και κάποια μοναδικά κομμάτια. Εκτος απο τα τζην κάνουμε καλλιτεχνικο σκισιμο και σε αλλα υφάσματα σατεν κλπ. Δημιουργούμε και κάδρα με υφάσματα κατι σαν προχωρημένους πίνακες ζωγραφικής. Ρίξτε μια ματια και αν ενδιαφερεστε για παραγγελια μπορουμε να κάνουμε και εκπτωση και τα ταχυδρομικα εξοδα δικα μας.

τι χρεωνεται ?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
και το αουτστρημ γενικα εχει καλα θεματα και αυτο και το αλλο με τα τζηνακια.Οταν κανοονισω με την δικια σου θα σου στειλω να σου πω πως μου φανηκε.Επισης αν μου βγουν θα το μαθεις :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
και το αουτστρημ γενικα εχει καλα θεματα και αυτο και το αλλο με τα τζηνακια.Οταν κανοονισω με την δικια σου θα σου στειλω να σου πω πως μου φανηκε.Επισης αν μου βγουν θα το μαθεις :grin:

θες και μεντιουμ παναθεμα σε !!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
δεν ξερω αλλα τον Χριστο μπορει να τον χτυπησω  :grin:

:priest: :priest:

Κοιτα μην σου πιασουν το κωλο για τον Χριστο ...20 δολάρια εκανε αυτο στην εκθεση στην Αμερικη , καθοταν μια μεξικανα και στο εκανε στο πι και φι ... και μετα με το πλυσιμο εχει προβλημα ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
:priest: :priest:

Κοιτα μην σου πιασουν το κωλο για τον Χριστο ...20 δολάρια εκανε αυτο στην εκθεση στην Αμερικη , καθοταν μια μεξικανα και στο εκανε στο πι και φι ... και μετα με το πλυσιμο εχει προβλημα ...
:2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
θες και μεντιουμ παναθεμα σε !!!

εγώ μια φορά που έκατσα να με δει μια φίλη που ασχολείται με αυτά τα κόλπα,μόλις συγκεντρώθηκε πάνω μου τρόμαξε και μου είπε να πάω για εξορκισμό....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012