life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και που την ξερειs εσυ αφου εισαι μακρυα στα ξενα??κάνει και σκυπε και μαιλ.
Και που την ξερειs εσυ αφου εισαι μακρυα στα ξενα??κάνει και σκυπε και μαιλ.
μετα το μπαν που εφαγε αυτουνο δεν εχει γινει καλυτερο τρολ;κανω λαθος;Και που την ξερειs εσυ αφου εισαι μακρυα στα ξενα??
Και που την ξερειs εσυ αφου εισαι μακρυα στα ξενα??
μετα το μπαν που εφαγε αυτουνο δεν εχει γινει καλυτερο τρολ;κανω λαθος;
Καλα σου λεω...Αυτοι θα σε τρελανουν ....Ελα εδω που ειμαστε κουλ τυποιε απο θεσσαλονίκη την ξέρω όποτε έρχομαι την συμβουλεύομαι και φυσικα και μέσω νετ μια φορά το μήνα. ε με αυτούς που χω μπλέξει το χρειάζομαι
Παντα ενα banιο ειναι χρησιμο
Καλα σου λεω...Αυτοι θα σε τρελανουν ....Ελα εδω που ειμαστε κουλ τυποι
θες προβλεψη? 20 ευρω κανει
Χερι με χερι....Πωs θα τα δωσω τα λεφτα??
Ναιν.........Αθηναιστανθες να την επισκεφθεις? μένεις θεσσ?
Ναιν.........Αθηναισταν
Αν δεν ειναι απο κοντα ...........Ωραια την κανεις αντ στο φβ της λέω και γω δυο κουβεντες οτι θες προβλεψη στελνεις τα λεφτα στο λογαριασμο και την ίδια ωρα γινεται η πρόβλεψη
θελω και εγω.Ειναι καλη;Ωραια την κανεις αντ στο φβ της λέω και γω δυο κουβεντες οτι θες προβλεψη στελνεις τα λεφτα στο λογαριασμο και την ίδια ωρα γινεται η πρόβλεψη
αυτο ειναι το κακο με τους ελληνες ,ειναι καχυποπτοιΑν δεν ειναι απο κοντα ...........
Αν δεν ειναι απο κοντα ...........
ειναι καλη;θελω και εγω.Απλα να ενημερωσω οτι οσες φορες μου εχουν πει δεν εχει βγει τιποταείναι και νέα κοπέλα 35
πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος στην διαδικασια ;)ειναι καλη;θελω και εγω.Απλα να ενημερωσω οτι οσες φορες μου εχουν πει δεν εχει βγει τιποτα
μια χαρα συγκεντρωμενος ημουν.Εντωμεταξε ελεγα και το εννοουσα αν μου βγουν θα παρετε 500 ευρω.Το εκανα ενδιαφερονπρεπει να εισαι συγκεντρωμενος στην διαδικασια ;)
μια χαρα συγκεντρωμενος ημουν.Εντωμεταξε ελεγα και το εννοουσα αν μου βγουν θα παρετε 500 ευρω.Το εκανα ενδιαφερον
εμενα μου τα ειπαν τσαμπα 2 γυναικες και ενας αντρας και ποτε δεν βγηκε τιποτα.Το παραξενο ειναι οτι εβρισκαν το παρελθον αλλα στο μελλον τα σκατωνανποσα επερναν αυτες ?
εμενα μου τα ειπαν τσαμπα 2 γυναικες και ενας αντρας και ποτε δεν βγηκε τιποτα.Το παραξενο ειναι οτι εβρισκαν το παρελθον αλλα στο μελλον τα σκατωναν