Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τι σου ειπαν πχ που δεν βγηκε? καθολου περιεργο θα σου εξηγησω γιατι.
δεν βγηκε τιποτα σου λεω.Ουτε επαγγελματικα,ιυτε προσωπικα.Ενα παραδειγμα.Θα μεινεις σε αυτην την δουλεια και θα ανεβεις.Σε 3 μηνες ειχα αλλαξει δουλεια και παλι σκατα

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν βγηκε τιποτα σου λεω.Ουτε επαγγελματικα,ιυτε προσωπικα.Ενα παραδειγμα.Θα μεινεις σε αυτην την δουλεια και θα ανεβεις.Σε 3 μηνες ειχα αλλαξει δουλεια και παλι σκατα

οκ να σου εξηγησω γτ συμβαίνει αυτό. τα χαρτιά πρέπει να τα λες διαισθητικά καταρχήν. αυτοί που βασίζονται μόνο στις ξερές ερμηνείες και δεν χρησιμοποιούν τη διαίσθηση, απλά βλέπουν το παρελθόν το παρόν και εξηγούν το μέλλον σύμφωνα με τις τάσεις που επικρατούν εκείνη τη στιγμή. δηλαδή αν εκεινη τη στιγμή υπήρχε η τάση να μείνεις στη δουλειά και το σκεφτόσουν, αυτό είδαν στο χαρτί και εξήγησαν το μέλλον σύμφωνα με αυτό. δεν είναι όμως έτσι. οι τάσεις αλλάζουν και αλλάξεις τον τρόπο δράσης το αποτέλεσμα θα αλλάξει. το θέμα είναι κάποιος να δει το αποτέλεσμα πέρα απο τάσεις. επίσης αν σου έριξαν με απλή το φαντάστηκα οτι θα δειχνε τάσεις

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οκ να σου εξηγησω γτ συμβαίνει αυτό. τα χαρτιά πρέπει να τα λες διαισθητικά καταρχήν. αυτοί που βασίζονται μόνο στις ξερές ερμηνείες και δεν χρησιμοποιούν τη διαίσθηση, απλά βλέπουν το παρελθόν το παρόν και εξηγούν το μέλλον σύμφωνα με τις τάσεις που επικρατούν εκείνη τη στιγμή. δηλαδή αν εκεινη τη στιγμή υπήρχε η τάση να μείνεις στη δουλειά και το σκεφτόσουν, αυτό είδαν στο χαρτί και εξήγησαν το μέλλον σύμφωνα με αυτό. δεν είναι όμως έτσι. οι τάσεις αλλάζουν και αλλάξεις τον τρόπο δράσης το αποτέλεσμα θα αλλάξει. το θέμα είναι κάποιος να δει το αποτέλεσμα πέρα απο τάσεις. επίσης αν σου έριξαν με απλή το φαντάστηκα οτι θα δειχνε τάσεις
εχει βαση αυτο που λες και με απλη μου εριξαν εκτος τον αντρα που μου εριξε ταρω αλλα και παλι τζιφος :huh:

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πχ εμενα μου εχει τυχει σε ριξιμο οχι με τη συγκεκριμενη να δουν οτι θα επικοινωνήσει κάποιο ατομο. αυτο δεν εγινε ποτε.  γιατί? απλούστατα μάλλον το σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή αλλά απο το να σκεφτεται κατι καποιοσ εχρι να το κανει απεχει ετη φωτος

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πχ εμενα μου εχει τυχει σε ριξιμο οχι με τη συγκεκριμενη να δουν οτι θα επικοινωνήσει κάποιο ατομο. αυτο δεν εγινε ποτε.  γιατί? απλούστατα μάλλον το σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή αλλά απο το να σκεφτεται κατι καποιοσ εχρι να το κανει απεχει ετη φωτος
δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου.Απλα πιστευω οτι ελαχιστοι εχουν το χαρισμα της διαισθησης και απλα τους βοηθανε τα χαρτια.

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου.Απλα πιστευω οτι ελαχιστοι εχουν το χαρισμα της διαισθησης και απλα τους βοηθανε τα χαρτια.

ναι τα χαρτια απλα ειναι ενα εργαλειο ια να συγκεντρωθεις. τα υπολοιπα ειναι διαισθητικα. εχω πάει σε καποιους χαρτομαντεις ειδικα μετα τη γνωριμια μου με τον ιταλο. θεωρω οτι αυτην εναι η πιο ακριβης

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ναι τα χαρτια απλα ειναι ενα εργαλειο ια να συγκεντρωθεις. τα υπολοιπα ειναι διαισθητικα. εχω πάει σε καποιους χαρτομαντεις ειδικα μετα τη γνωριμια μου με τον ιταλο. θεωρω οτι αυτην εναι η πιο ακριβης
δηλαδη σου ειπε πραγματα και σου βγηκαν;λεει για βραχυπροθεσμα η και μακροπροθεσμα;

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη σου ειπε πραγματα και σου βγηκαν;λεει για βραχυπροθεσμα η και μακροπροθεσμα;

για τα παντα και για ολη τη ζωη μου χει ριξει. δεν χρησιμοποιει απλη ουτε μονο ταρω. επισης αν της ζητησεις μονο με ενοραση χωρις χαρτια τιποτα ειναι οκ. ναι μου χουν βγει απλα καποια αργουν αρκετα καποιες φορες για να βγουν και θελει υπομονη (που δεν την έχω). ενικα το κακο με τα χαρτια ειναι οτι μπαινεις στη διαδικασια να περιμενεις πραματα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
για τα παντα και για ολη τη ζωη μου χει ριξει. δεν χρησιμοποιει απλη ουτε μονο ταρω. επισης αν της ζητησεις μονο με ενοραση χωρις χαρτια τιποτα ειναι οκ. ναι μου χουν βγει απλα καποια αργουν αρκετα καποιες φορες για να βγουν και θελει υπομονη (που δεν την έχω). ενικα το κακο με τα χαρτια ειναι οτι μπαινεις στη διαδικασια να περιμενεις πραματα
κοιτα αν σου εχουν βγει καποια πραγματα ειναι ενθαρρυντικο.Ελα κανε το κονε να δουμε

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα αν σου εχουν βγει καποια πραγματα ειναι ενθαρρυντικο.Ελα κανε το κονε να δουμε

μεχρι στιγμης ολα μου βγηκαν αλλα καποια αργουν αρκετα. η κοπελα ειναι καζακστανη με πολλα χρονια στην ελλαδα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
προειδοποιω ομως οτι αργουν μερικά! δηλαδη μπορει να σου πει συντομα και να ναι μετα απο 3μηνο. ειναι πολυ σχετικα τα χρονικα διαστηματα
ενα πραγμα με ενδιαφερει.Μου ειπες οτι μεχρι στιγμης σου βγαινουν πραγματα που σου εχει πει και εισαι σε αναμονη για να βγουν τα μακρινα σωστα;

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ενα πραγμα με ενδιαφερει.Μου ειπες οτι μεχρι στιγμης σου βγαινουν πραγματα που σου εχει πει και εισαι σε αναμονη για να βγουν τα μακρινα σωστα;

ναι αλλα εκτος απο αυτο σου λεω οτι εχει τυχει πχ να μου πει οτι ενα γεγονοσ θα γινει συντομα και να μου χει γινει μετα απο δυο μηνες. παντως εχει πολυ πελατεια και μετα απο καθε συνεδρια νιωθει εξαντληση!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ναι αλλα εκτος απο αυτο σου λεω οτι εχει τυχει πχ να μου πει οτι ενα γεγονοσ θα γινει συντομα και να μου χει γινει μετα απο δυο μηνες. παντως εχει πολυ πελατεια και μετα απο καθε συνεδρια νιωθει εξαντληση!
δεν με πειραζει ο χρονος.Κανε κονε κανονισε να δουμε .Αν μου βγουνε θα σου πω  :grin:

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

chris266

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
   επισης στην ελλαδα ειμαι business partner σε αυτη την επιχείρηση βγάζουμε κομμάτια με χειροποιητο artistic cut. Αυτο ειναι τεχνη στην οποια χρησιμοποιουνται μονο τα χερια και μερικες φορες ειναι επιπονη διαδικασια με πολλες ωρες δουλειας. Έχει ανδρικα και γυναικεια κομματια σε διαφορα νουμερα και κάποια μοναδικά κομμάτια. Εκτος απο τα τζην κάνουμε καλλιτεχνικο σκισιμο και σε αλλα υφάσματα σατεν κλπ. Δημιουργούμε και κάδρα με υφάσματα κατι σαν προχωρημένους πίνακες ζωγραφικής. Ρίξτε μια ματια και αν ενδιαφερεστε για παραγγελια μπορουμε να κάνουμε και εκπτωση και τα ταχυδρομικα εξοδα δικα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom